Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.2dalis

QUOTE(vitutej @ 2008 10 28, 21:38)
Sveikos mamytes,

O kokie yra zvairumo gydymo budai tokiem maziukam? Akinukai, operacijos...? Kas su tuo susidure, parasys gal...

labukas
mes zvairuma gydem dengdami sveika akyte,bet nepadejo.tada operavo,bet ir pirmoji operacija nevisiskai pagelbejo,todel laukia dar viena opearacija.taciau pas mus yra kitokia beda-pas mus yra igimta vienos akies glaukoma.taigi ir gydymas mums taikomas kitoks.
bet siaip zvairuma galiam pataisyti akinukais,pratimais.mes lankomes pas zukauska.
Atsakyti
Laba diena mamytes 4u.gif
mano suneliui 5men ir 2sav. siandiena apsilankeme pirma karta pas okulista. tikrino akiu dugna, siunte neurologas. nustate trumparegyste, na (+), o skaiciais sake 2,5 kai norma tokia amziaus vaikui 1,5. kas nepatinka , kad reikia po zodi is gyd. traukti , kol kazka paiskina. gyd.nurodymai tokie:saugoti kad neuzkiltu temp., kad nepasigautu infekcijos, per daug nevirkdinti, saugoti kad nenukristu is aukstai, dar minejo kad saugoti kad kasnors staigiai neisgazdintu ir stebeti kad nepradetu zvairuoti... verysad.gif
gal galetumet pasidalinti patirtimi ir patarti kap elgtis.. kiek visi sie nurodymai yra svarbus.. kaip nusaugossiu kad nenukristu, turiu omenyje tai kai prades vaikscioti. kazi ar teks mum nesioti akinukus

aciu jums ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2008 10 29, 13:17)
Laba diena mamytes  4u.gif
mano suneliui 5men ir 2sav. siandiena apsilankeme pirma karta pas okulista. tikrino akiu dugna, siunte neurologas. nustate trumparegyste, na (+), o skaiciais sake 2,5 kai norma tokia amziaus vaikui 1,5. kas nepatinka , kad reikia po zodi is gyd. traukti , kol kazka paiskina. gyd.nurodymai tokie:saugoti kad neuzkiltu temp., kad nepasigautu infekcijos, per daug nevirkdinti, saugoti kad nenukristu is aukstai, dar minejo kad saugoti kad kasnors staigiai neisgazdintu ir stebeti kad nepradetu zvairuoti... verysad.gif
gal galetumet pasidalinti patirtimi ir patarti kap elgtis.. kiek visi sie nurodymai yra svarbus.. kaip nusaugossiu kad nenukristu, turiu omenyje tai kai prades vaikscioti. kazi ar teks mum nesioti akinukus

aciu jums  ax.gif

o tai kokia to okulisto pavarde g.gif mums nieko nemimejo apie tai.ant grindu krentam po n kartu per diena,verkiam ir klykiam irgi po n kartu per diena.saugau kad to nebutu,bet ...apie tokia maza toliaregyste nieko nenumanau,nes pas mus ji +14,5
gal nueikit pas kita okulista,gal privaciai kur.tada kitaip ir ziuri bei viska paaiskina.
sekmes !
Papildyta:
Dudute,kaip tavo mergytem sekas?
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2008 10 29, 13:39)
o tai kokia to okulisto pavarde  g.gif mums nieko nemimejo apie tai.ant grindu krentam po n kartu per diena,verkiam ir klykiam irgi po n kartu per diena.saugau kad to nebutu,bet ...apie tokia maza toliaregyste nieko nenumanau,nes pas mus ji +14,5

pavardes nepamenu, tiesiog paprastoj eilinej poliklinikoj kauno mieste tikrinomes.

maza ji ar didele as kolkas nesuprantu, kadangi tik siand suzinojau apie tai. Ji pasake kad tai auksta riba. as klausiu gyd , o kas yra noorma , ji man - vidutiniskai yra norma, apie 1,5 o ko ir kaip 1,5, ai nezinau, tipo jus jau aukstoj riboj. dar minejo kad zemai , suprask po viduriuko irgi yra blogai......
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2008 10 29, 16:01)
pavardes nepamenu, tiesiog paprastoj eilinej poliklinikoj kauno mieste tikrinomes.

maza ji ar didele as kolkas nesuprantu, kadangi tik siand suzinojau apie tai. Ji pasake kad tai auksta riba. as klausiu gyd , o kas yra noorma , ji man - vidutiniskai yra  norma, apie 1,5 o ko ir kaip  1,5, ai nezinau, tipo jus jau aukstoj riboj. dar minejo kad zemai , suprask po viduriuko irgi yra blogai......

idomiai cia.mes lankomes kmuk,is pradziu ejom pas Aukstikalniene,o trecia vizita apsieme ziuret pats Zukauskas.tiesiog antra nuomone nepakenks,tada zinosit kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2008 10 29, 15:39)
Dudute,kaip tavo mergytem sekas?

Labas,

nu mes taip pat. Akinuku niekaip neuzdedu. Jau is viso prarandu vilti juos uzkabint. Sausi eisim pas Zukauska. Sake, kad spresim operacijos data unsure.gif ir noriu as jos ir labai bijau. Gi operacija dar nereiskia, kad nebereikes akiniu, o ka man reikes daryt- as ju niekaip nesugebu uzdet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2008 10 30, 09:08)
Labas,

nu mes taip pat. Akinuku niekaip neuzdedu. Jau is viso prarandu vilti juos uzkabint. Sausi eisim pas Zukauska. Sake, kad spresim operacijos data unsure.gif ir noriu as jos ir labai bijau. Gi operacija dar nereiskia, kad nebereikes akiniu, o ka man reikes daryt- as ju niekaip nesugebu uzdet doh.gif

labukas,
na sita suprantu.mano mazutis yra 2metu ir taip neeina uzdet akinuku.o tai gal bandykit zaidimo forma.kazkuri cia rase ,kad bando su lelytem suviliot.na tioesiog sunku ka ir patarti.man karta Zukauskas pasake,jei neeina uzdet akinuku,tai vaika suriskit. doh.gif mums irgi daro ir daro operacijas,bet nepavyksta.as ir pati praradau vilti,kad maziukas matys su operuota akyte.net ir pats Zukauskas pasake-tikejausi kad pavyks,bet...
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2008 10 29, 10:58)
labukas
mes zvairuma gydem dengdami sveika akyte,bet nepadejo.tada operavo,bet ir pirmoji operacija nevisiskai pagelbejo,todel laukia dar viena opearacija.taciau pas mus yra kitokia beda-pas mus yra igimta vienos akies glaukoma.taigi ir gydymas mums taikomas kitoks.
bet siaip zvairuma galiam pataisyti akinukais,pratimais.mes lankomes pas zukauska.

O kokio amziaus vaikelis buvo kai pirma karta operavo?

QUOTE(ishiri @ 2008 10 29, 14:17)
Laba diena mamytes  4u.gif

aciu jums  ax.gif

Nieko nesuprantu... Mums kai budami apie puse metuko buvom sake, kad 5 nieko bloga dar nereiskia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitutej @ 2008 10 30, 10:09)
O kokio amziaus vaikelis buvo kai pirma karta operavo?

7men buvo.
Atsakyti
Plazma, o kokius remelius savo vaikui pirkot?Tiesiog 2 metu vaikui labai juos sunku rasti,tai per dideli ,tai per mazi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dianaairija @ 2008 10 30, 12:17)
Plazma, o kokius remelius savo vaikui pirkot?Tiesiog 2 metu vaikui labai juos sunku rasti,tai per dideli ,tai per mazi  doh.gif

mes turim plasmasinius,skirtus iki 5metu.o pirkom Kaune,Figaro optikoj,Kmuk.
Atsakyti
sveiki,as esu trumparege,tikejau kad vaikas paveldes tevo geras akis,deja turim jau didele trumparegyste,jam 8metai akys jau-2.5lankomes pas petkiene,gyvenam klaipedoje,norejau paklaust o zukausas,gydo ir trumparegyste ar tik zvairuma?ir i kokia ligonine jis atvyksta?
Atsakyti