Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus

QUOTE(bzzz... @ 2006 05 15, 13:07)
Na aš truputėlį pavėlavus, bet vistiek papasakosiu...

pagal aprasyma tai super krikstynos buvo. Ir as tokiu savo maziui noreciau, bet nezinau ka kriksto tevai sugalvos. Bandziau as sakyti ka galvoju, kur galima pasiskaityti; tikiuosi - pasiziures, nes man pasake, kad kas iseis, tas iseis, tiek ir padarysim. Ir nieko konkretaus. Tai nesinori ju spausti. Zodziu, teks laukti siurprizo ax.gif
Atsakyti
laba 4u.gif ,

norėjau jūsų paklausti užrašiau savo pipirą bažnyčioje krikštynoms birželio mėn 9 val. ryte, ar ne per anksti, nes girdejau nusistebėjimų g.gif . O kelintą jūs krikštijos savo mažius ?
Atsakyti
mes 16 bet tai mes kaime toj pacioj baznycioj kur mane kazkada krikstijo o taip velai nes savo sodyboj baliu darom tai ir taip iki kitos dienos vakaro gausis tai akd nepersivaisintume;)
o jei tavo mazius kokia 7 keliassi tai manau 9 visai ne anksti o jei keliasi veliua tada...
Atsakyti

4u.gif , ačiū už palaikymą
Berniukas keliasi puse septynių blink.gif , mes vyturiai smile.gif . O galvoju devinta pakrikstyja iki kokiu puses desimt, tada nuotraukos, nuvaziuoti prie belmonto, tada vienuolikta pasisedejimas kavineje iki 14 val., tada kaip tik mažiui pietų miegas tai jis nusnaustų kelionėje į Uteną pas senelius, o ten vakare šašlikų kepimas ir vsio.
Atsakyti
Taigi puikiai viska suplanavai, atsizvelgiai i vaiko ritma ir puikiai prisiderinai. Saunuole 4u.gif
Atsakyti
mes planuojam 5dienį krikštynas daryt ax.gif ar kas nors esat darę?
taip galvojam dėl to kad 6dieniais dažniausiai ne po vieną krikštija rolleyes.gif
Atsakyti

Mes savo pirmąjį sūnų irgi penktadienį krikštijom. Viskas buvo gerai. Jokių problemų. Tik kai kuriems svečiams nelabai patogu, kadangi darbasir t.t., bet kai norėjo, viską susiderino. bigsmile.gif
Atsakyti

kadangi pas mus svečių nebus - visi savi - brolis, sesuo, seneliai ir mes, tai nemanau kad problemų kils mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2006 05 26, 17:40)
mes planuojam  5dienį krikštynas daryt  ax.gif ar kas nors esat darę?
taip galvojam dėl to kad 6dieniais dažniausiai ne po vieną krikštija  rolleyes.gif

mes irgi planuojam penktadieni krikstyti, o ir vestuves buvo penktadieni, manau labai thumbup.gif thumbup.gif kas nors tikrai prisiderins mirksiukas.gif
Atsakyti
Nzn kodel,bet skaiciau ir ...verkiau.atrodo pogimdyvine depresija jau isgaravo,bet kazkaip viskas labai jausmingai. O ka teveliai ypatingo gali padaryt del savo mazylio krikstynu? wub.gif
Atsakyti

Aš tai va prisiskaičiau merginų patarimų (ačiū joms) ir planuoju kartu su drauge organizuoti jas, dar iki rugsėjo laiko daug. Tikrai nepaliksiu visko krikšto tėvams, noriu, kad ir man šventė patiktų, tai imsiuos daryti taip kaip aš noriu tongue.gif
Atsakyti

as irgi pati planuotis pradedu viska, nes krikstateviai busimi net neuzsimine, kadn ori kuom nors padeti unsure.gif na ir nereik irnesakyk.gif su jusu nuostabiais patarimais susitvarkysiu ir pati 4u.gif
Atsakyti