Na aš truputėlį pavėlavus, bet vistiek papasakosiu. Krikštinom berniuką per Velykas. Visus drabužėlius ir batelius, išskyrus striukytę, nupirkau aš. Kadangi berniokas jau metų laiko buvo, tai pirkau tokį kostiumėlį - šviesios velvetinės kelnės ir melsva bliuskutė.
Ryte nuvažiavom pas vaikutį, apsirengiau jį, tėvelis pafilmavo, visi kartu su svečiais išvykom į bažnyčią, pasikrikštinom. Po to foto prie bažnyčios, balius. Prieš balių ant stalo padėjau stiklainiuką su "širšių medum", etiketėj parašiau "Nojaus košytė", ją svečiai per balių suvalgė tikrai skaniai:)
Balių pradėjom krikšto tėvelio kalba ir krikšto pažymėjimo įteikimu tėvams. Vėliau tėveliams įteikiau įrėmintus "10 Nojaus įsakymų tėveliams"(juos čia kažkur galima rasti), tuos įsakymus surašiau ant A4 formato lapo, prieš tai ant jo uždėjau kompu vaiko nuotraukytę.
Viso baliaus metu svečiai rašė ant lapu palinkėjimus Nojui, juos sudėjau į butelį, kurį kartu dar su degtinės buteliuku užkasėm sode, tuos butelius vaikas pats išsikas kai jam sueis 18 metų (tikiuosi į balių pakvies). Norėjau ir turėjau beja, dar ąžuolą pasodinti prie tos vietos, bet paskui pagalvojau, kad ten tie žmogeliai prietaringi, sakau ąžuolas neprigis, tai dar prisigalvos kokių nesąmonių, todėl ąžuolėlį uošvei mano teko atiduot:)Negi mesi...
Dar tiesa, dariau albumą, turėjau nuotraukų to berniuko ir jo šeimos, nuo mamos nėštumo, gimdymo momentų iki šiandienos. Po kiekviena nuotrauka dėjau įvairias eiles.
Na nežinau kiek teisybės, bet svečiai po baliaus viso kalbėjo, kad krikštynos liuksiškos buvo, o krikšto tėveliai ypač