Perskaičiau visą temą ir radau daug naudingos informacijos balandžio pabaigoj krikštysim sūnelį tai gal pavyks sukurti gerą ir įdomią šventę
Labukas, daug visokiu patarimu graziu radau krikstateviam, o ka reiketu teveliam zinoti?
Krikšto tėvai gali nupirkti įvairių smulkmenų, gražiai suvynioti. Svečiams jas duoti traukti iš krepšelio. Taip sužinosite, kaip kiekvienas galės padėti tėveliams,už ką vaiko gyvenime bus labiausiai atsakingas.
Smulkmenų pavyzdžiai - šaukštelis (padėti maitinti vaiką), šukytės (prižiūrėti, kad būtų susišukavęs), muzikos CD (rūpintis muzikiniu išsilavinimu), dantų šepetukas, obuolys, marškinukai, knygutė ir t.t. Visi gali pakomentuoti. Smagu. Galima paskirsčius pareigas, užrašyti viską. Po kiek metų bus smalsu pasitikrinti, ar visi jas atlieka.
Is to ka perskaiciau susidare nuomone kad krikstynas ruosia krikstateviai, o teveliai ateina i jas kaip i svente, jiem nieko nereikia rupintis.
Niu nevisai niekuo nereikia rūpintis. Žinoma jeigu nedarysite jokios šventės, tai taip, bus "ramu" bet jeigu bus svečių, tai tėveliams reiktų pasirūpinti viskuom kaip ir per bet kurį kitą pobūvį: vaišės, patalpos... Bent jau aš per savo sūnų krikštynas bėginėjau kaip prisukta
Trečią kart taip nenoriu ir šventę planuojam atšvęst išnuomotoj viloj, su samdyta šeimininke ir t.t.
Norisi kad šventė būtų ir man, o ne atlikinėt pelenės vaidmenį
QUOTE(mance @ 2005 02 24, 08:59)
Sveikutes,
mes irgi krikstijom maza berniuka, su vaiko teveliais sutarem puikiai, tai darem toki kaip albuma nuo vaikucio gyvenimo pilvuke iki pat krikstinu, mamyte dave nuotraukyciu, tai jas mes nuskanavome ir po kiekviena parasem zodzius.Stai keletas:
Tu palauk,jis greitai ateis
Dar minute.Sekunde trumpa...
mes irgi krikstijom maza berniuka, su vaiko teveliais sutarem puikiai, tai darem toki kaip albuma nuo vaikucio gyvenimo pilvuke iki pat krikstinu, mamyte dave nuotraukyciu, tai jas mes nuskanavome ir po kiekviena parasem zodzius.Stai keletas:
Tu palauk,jis greitai ateis
Dar minute.Sekunde trumpa...
Kokie gražūs eilėraštukai kiek kartų skaičiau tiek kartų ašaros riedėjo upeliais
QUOTE(gytulka @ 2006 03 25, 14:22)
Labukas, daug visokiu patarimu graziu radau krikstateviam, o ka reiketu teveliam zinoti?
Tegu Teveliai atsipucia ir nors kiek pasidziaugia svente
As visa programa ruosiau kartu su kriksto mama, bet svente pravede jinai, o man buvo smagu, kad galejau ir as dziaugtis svente, o ne vesti rengini
Nebeprisimenu kas čia pasiūlė, bet idėja tikrai gera.
Dukrytės krikštynu proga padariau atvirutes. Vienoj pusėj priklijavau nuotraukytę, o kitoj padarėm delniuko atspaudus, kiekvienam užrašiau - Krikštomamai, Krikštotėčiui, Seneliams, Promočiutei, data.
Na įspūdis buvo nerealus. Visi liko sužavėti. Tikrai rekomenduoju tokias atminimo dovanėles paruošti visiems svarbiausiems krikštynų dalyviams.
Dukrytės krikštynu proga padariau atvirutes. Vienoj pusėj priklijavau nuotraukytę, o kitoj padarėm delniuko atspaudus, kiekvienam užrašiau - Krikštomamai, Krikštotėčiui, Seneliams, Promočiutei, data.
Na įspūdis buvo nerealus. Visi liko sužavėti. Tikrai rekomenduoju tokias atminimo dovanėles paruošti visiems svarbiausiems krikštynų dalyviams.
Niu kaip fainai sumislijai
man labai patiko atviruko idėja. Pasidarysiu ir aš tokių.
man labai patiko atviruko idėja. Pasidarysiu ir aš tokių.
Puiki mintis. Ir as taip darysiu.
Tik kaip kriksto tevams isaiskinti, kad jie turi visokiu dalyku sugalvoti?
O tu tiesiai per aplinkui paaiškink:
tipo draugė pasakojo, arba sužinojau, kad yra tokiam www.supermama.lt visokių fainų minčių kaip surengti šaunias krikštynas.
Jeigu jie normalūs žmogučiai iš kart supras užuominas ir puls kažką mislyt, o jei jie lūzeriai, tai kaip beaiškinsi kad ir tiesiai šviesiai - vistiek nesupras ko norėjai ir dar užpyks kad "užsigeidei nežinia ko"
man tokia situacija pažįstama
tipo draugė pasakojo, arba sužinojau, kad yra tokiam www.supermama.lt visokių fainų minčių kaip surengti šaunias krikštynas.
Jeigu jie normalūs žmogučiai iš kart supras užuominas ir puls kažką mislyt, o jei jie lūzeriai, tai kaip beaiškinsi kad ir tiesiai šviesiai - vistiek nesupras ko norėjai ir dar užpyks kad "užsigeidei nežinia ko"
man tokia situacija pažįstama