QUOTE(Kribuk @ 2007 06 25, 19:18)
Ir mūsų dukrytės krikštynos jau šį šeštadienį. Vis galvoju ir galvoju ką čia įdomaus nuveikus... Surašėm 10 įsakymų krikštotėveliams. Nupirkau sąsiuvinį, į kurį svečiai surašys palinkėjimus, taip pat į jį sudėsiu korteles, kuriose svečiai surašys kuom įsivaizduoja dukrytę užaugusią. Padariau korteles "atakingas už...", kurias trauks svečiai ir turės pasižadėti to išmokyti mūsų mergytę, o už tai gaus po dovanėlę, susijusią su tom pareigom. Taip pat sudarysim komandas, pateiksim joms klausimus apie dukrytę, kuri komanda surinks daugiausiai taškų, ta gaus prizą.
Dar buvau sugalvojusi surašyti kažkokius juoko forma dukrytės prašymus, kad ji kiekvienam ištrauktų, o mes paskaitytume. Bet va neateina į galvą daug jų. Pvz. aš esu dovana jums, bet aš taip pat labai mėgstu dovanas, todėl nepamirškite man jų atnešti. Gal kas padėtų man daugiau sugalvot?
Dar buvau sugalvojusi surašyti kažkokius juoko forma dukrytės prašymus, kad ji kiekvienam ištrauktų, o mes paskaitytume. Bet va neateina į galvą daug jų. Pvz. aš esu dovana jums, bet aš taip pat labai mėgstu dovanas, todėl nepamirškite man jų atnešti. Gal kas padėtų man daugiau sugalvot?
Kokios puikios idėjos!