Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus

na kad viska puikiai atidaro man
paspaudi ant nuorodos, atsidaro langas jame rasi uzrasa DOWNLOAD, paspaudi ant jo, tada atsidaro kitas langas ten bus parasyta
Your download should begin shortly.
If it does not, try Download file now paspausi ant sito

http://www.tavovaika...ent/view/56/36/

http://ligoniukai.8....ai_post199.html

cia turetum rasti biski krikstynu paprociu
Atsakyti
QUOTE(lithuanian-girl @ 2007 06 01, 14:57)
na kad viska puikiai atidaro man
paspaudi ant nuorodos, atsidaro langas jame rasi uzrasa DOWNLOAD, paspaudi ant jo, tada atsidaro kitas langas ten bus parasyta
Your download should begin shortly.
If it does not, try Download file now paspausi ant sito
http://www.tavovaika...ent/view/56/36/

http://ligoniukai.8....ai_post199.html

cia turetum rasti biski krikstynu paprociu

aciu labai biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai labai dekoju uz noruodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukana @ 2007 05 28, 18:12)
dideliausi sveikinimai pamaiva-22, labai graži šventė, man tai lūpa atvipo vien tavo scenarijų paskaičius, nežinojau kad galima pilyje švęsti, kaip netyčia atradau krikštynas rumšiškėse, tai čia dar vienas atradimas  bigsmile.gif nu šaunuolė tu ir iš kur jūs visa tai išknisat  g.gif labai įspūdinga  bigsmile.gif
aciu uz sveinimus ax.gif
na o gal galėtum kokių patarimukų dėl rumšiškių, kaip viskas ten praėjo, gal į ką reiktų dėmesį atkreipti?

rasiau apie tai temeleje"krikstynos rumsiskese".trumpai:neskaidrus visas tas reikalas su kasomis,arkliais ir mokejimais,jei ne mano mokejimas uz save pastoveti,tai butu isgreze iki paskutinio siulo.ir dar rekia,kai klausiu uz ka as cia tiek moku!bet bobulyte buvo super,suprato mikliai sistema,kad nesvarbu kaip graziai apsirenge zmones atvaziavo-siaip sau pinigu nemetysime.greit sugalvojo,kad ne 120,o 70lt beliko mums moketi.zodziu,bukite atsargios,nes arkliu kainos isauga vos ne dvigubai!bet apie tai buvau girdejusi ir buvome tam pasiruose is anksto.nesmagu tik,kad sventes diena,kai viskas turi buti nepriekaistinga-daromos chalturkes unsure.gif
o siaip oras buvo sauletas,paskui lietingas,karstis lenke prie zemes-bet susumavus-ispudis liko neisdildomas..is tos vakaro dalies,kuria organizavau pati.tik dar karta isitikinau,kad geriausia p[asitiketi savimi.o jums visoms grazios sventes!

QUOTE(Lauryna28 @ 2007 05 30, 13:17)
Pamaiva, o kur butu galima rasti daugiau info apie Raudones pilyje rengiamas sventes? Gal jie koki tinklalapi turi? Ar telefoniuka?

info jie neturi,nzn kodel,galiu duoti nr,bet visa mano biudzeta(o jis buvo apie 12tukst)gali dauginti is 2,nes ima tikrai nepagalvodami,kad ne visi pas mus Lietuvoje naftos magnatai.Derekites!!!as issiderejau uz 4500lt pili ir programas joje ir numusiau 500lt nuo maisto ir gerimu.Kruopstumo jiems zinoma truksta,bet pasikartosiu:niekas dar be mano sesers nera man padares geriau blush2.gif
Papildyta:
beje,rumsiskese ta etnografe galiu rekomenduoti 100%,Raudones pili 60%,Berneliu uzeigos maista ivertinciau taip pat 60%.Taciau sveciams patiko..
Ivetos Balserienes tel.nr.(del pilies)861879952
Ruoskites mielosios mamos busimu leliuku krikstynoms-imu atrasti savo pasaukima,pati uzsiimsiu svenciu organizavimu,nes esu garantuota,kad tada niekas nieko nepasiges per savo svente,nei kruopstumo,nei isbaigtumo.Pasimokysiu metelius ir kogero nersiu i svenciu maratona blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galit man i emeila atsiusti laikrastuko maketa, nes eisu i krikstynas... mano emeilas: vilmutute@gmail.com
Atsakyti
prasau, man irgi atsiuskit laikrastuko maketa i agnijat@gmail.com
Atsakyti
nu blyn kokie jie grobikai, na as kai grisiu i LT reikes iskarto vaziuoti ir susitikti su ta vadove ir isdestyti savo pozicijas ir kad ji man kuo aiskiau isaiskintu del visu apmokejimu, nes tikrai nezadu moketis dar papldomai, gerai kad cia del tu arkliu parasiai, tu nuvazevus reikes iskarto issiaiskinti uz ka man reikes moketi, uz vezima ar uz arkli ar uz zmogu biggrin.gif , na blyn, jau galvojau kad visi neramumai dingo, bet jauciu kad viskas tik pries aky,
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2006 08 23, 13:17)
As dariau ant paprasto spalvoto popieriaus vaikiuko nuotraukyte ir ant jos isakymus surasiau, jei nori parasyk savo mail'a atsiusiu parodyt, kaip atrode:)

jei dar turi gal galetum persiusti isanksto dekoju.
indree2000@yahoo.com
Atsakyti
laba diena! 4u.gif

gal galeciau ir as paprasyti to laikrastuko, jei negaila? blush2.gif

butu didelis aciukas! 4u.gif

CIUOSK@one.lt
Atsakyti
as tai dar tokia minti audziu, padaryti isventinti i krikstotevus, arba pakelti pareiguose, is tetos i krikstomama. galvoju nupirkti koki zaislini karda ir liepti krikstatevems atsiklaupti ant vieno kelio ir perskaityti tuos isakymus ir liepti ar paklausti ar jie sutinka, ar pasizada vygdyti tai kas tenais parasyta. tada savo sunui duoti karda ir kaip per riteriu isventinima ta karda jiems ant peties padeti, na jeigu kas yra mate sia ceremonija zino apie ka kalba eina, nes nemoku issaiskinti. ir tada iteikti jiems tuos isakymus. tik vat gaila, kad as juos ireminau, butu graziau gal jeigu jie butu kaip papirusas susuktas. man atrodo butu smagu ziureti kaip sunutis juos su tuo kardu sventina ir sveciams butu is ko pasijuokti. ir ne seip butu paprastas isakymu krikstotevams iteikimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lithuanian-girl: 09 birželio 2007 - 09:32
labukas ir as labai noreciau laikrastuko scenarijaus laukiu emeilu xxxedita@one.lt krikstynos liepos 1d. aciu labai uz pagalba
Atsakyti
Vėl palnuoju siūti ir pardavinėti lininius maišelius su užrašais: "kruopos", "cukrus", "muilas", "pinigėlis"
Tik spalvos bus visų baltas.Skirsis tik užrašų spalva ir raišteliai:žydri arba ružavi...
O čia ištrauka kam visa tai reikalinga:
„Kai po krikštynų apeigų visi iš bažnyčios grįžo namo, krikštamotė mergaitės mamai dovanojo muilo - kad turėtų kuo vaiką prausti, kruopų - kad košės išvirtų, ir cukraus, kad turėtų kuo tą košę pagardinti“. Nors iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad tai ištrauka iš senstelėjusio Žemaitės apsakymo, neapsirikite. Ir šiais laikais yra tėvų, kurie nespjauna į senąsias tradicijas ir krikštynas organizuoja taip, kad jas mačiusieji su baltu pavydu atsidūsta: „Tai bent krikštynos!“

Maišeliai atrodytų taip:
user posted image
Atsakyti