Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus

Sveikutes,
mes irgi krikstysime dukryte.ir net labai greitai:paskutini sio menesio sekmadieni
padaraiau viska ir laikrastuka,ir scenariju,ir zaidimus,ir vakariene.norisi tokio ispudzio,kuris atsispindetu nuotraukose ir juostoje,nes tai didziulis prisiminimas mazajai princesei is jos kriksto sakramento,jei kam bus idomu-drasiai rasykite-dabar jau galiu patarti ax.gif
Atsakyti
pamaiva-22, labai įdomu. Prašom pasidalinti. Nes manęs laukia vasarą dvejos krikštynos. taigi įdomu scenarijus, žaidimukai ir viskas viskas...
Atsakyti
Gal kuri mamytė galėtų pasidalinti savo išradingumu ir atsiųsti mums įdomios ir vertingos medžiagos krikštynoms mirksiukas.gif (laikraštukas ir t.t.) rasule@dtiltas.lt aciuks.gif
Atsakyti
pamaiva 22 .Prasom pasidalinti su visom group.gif mene tai zaidimai labai domina sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneisa_ly @ 2007 05 18, 08:40)
nu va,prisikaiciau visko  thumbup.gif  faina  thumbup.gif 
tik uzstrigo ten tas parasymas,kad BUTU SVARBU BALTAS RUBELIS  g.gif  Kazin- cia tikrai turi tas reiksmes ???? Nes as laaaabai noriu dukrytei riuzavos suknelytes  biggrin.gif  o ne baltos  g.gif 
GAL KAS ZINOT KA NORS APIE TAI ?

dukrą gali aprengti kaip tik nori, bet ji turi turėti krikšto rūbą tai dabar dažniausiai būna skraistė, tai ji turėtų būti balta, o pats vaikas kuo bus aprengtas neturi reikšmės.
Aš savo pirmą dukrą krikštijau žiemą tai ją buvau aprengus mėlyna suknele ax.gif
Atsakyti
LAAAAAAAAAAAAABAI DIDELIS DEKUI VISOMS MAMYTEM, BE JUSU PAGALBOS BUCIAU NIEKO NEPADARIUSI, NEI LAIKRASTUKO, NEI ISAKYMU.
ACIŪ UŽ PAGALBĄ
Atsakyti

SVEIKOS MERGINOS PRASAU PAGALBOS 4u.gif 4u.gif

Man reikia krikstinu ir cenarijaus ir laikrastuko jei kas turite PRASAU atsiuskite man 12ritukas@gmail.com is anksto didelis aciu 4u.gif bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukana @ 2007 05 19, 14:14)
dukrą gali aprengti kaip tik nori, bet ji turi turėti krikšto rūbą tai dabar dažniausiai būna skraistė, tai ji turėtų būti balta,  o pats vaikas kuo bus aprengtas neturi reikšmės.
Aš savo pirmą dukrą krikštijau žiemą tai ją buvau aprengus mėlyna suknele  ax.gif

Na, as irgi esu isitikinusi, kad nebutina rengti mergaiciukes baltai. dabar gi tokia spalvu ivairove thumbup.gif noreciau gal ruzavai ar zalsvai aprengti, su krikstateviais tikiuosi rast kompromisa, nes jie perka rubelius ax.gif
Atsakyti
As kai buvau pas kuniga, tai palause kiek vaikeliui amziaus. Maniskei nera metu, tai sake, kad butinai reikia balto rubelio ir zvakes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasule5555 @ 2007 05 19, 10:43)
Gal kuri mamytė galėtų pasidalinti savo išradingumu ir atsiųsti mums įdomios ir vertingos medžiagos krikštynoms  mirksiukas.gif (laikraštukas ir t.t.)  rasule@dtiltas.lt  aciuks.gif

QUOTE(12rita @ 2007 05 20, 18:51)
SVEIKOS MERGINOS PRASAU PAGALBOS  4u.gif  4u.gif

Man reikia krikstinu ir cenarijaus ir laikrastuko jei kas turite PRASAU atsiuskite man 12ritukas@gmail.com is anksto didelis aciu  4u.gif  bigsmile.gif  smile.gif

http://www.savefile.com/files/739287
cia bus laikraštukas, labai dekui visoms uz idejas, nes viska nusikopyjavau , o laikrastuka tai padariau toki savotiska, nedejau vaikelio nuotraukyciu

http://www.savefile.com/files/739288
cia isakymai krikštatėvems
Papildyta:
tiesa su lietuviu gramatika man labai prastai
Atsakyti
Stai,idedu savaji scenariju,kad nebutu vien copy-paste,palieku daugtaskiu-sugalvosite savus zodzius biggrin.gif juk sventes prasme-silumos kurimas-sekmes visoms! mirksiukas.gif
11.00 val.
1.)Seneliai,krikšto tėvai,tėvai,Nikolė susirenka mūsų bute.Aprengiame Nikolę,patys apsirengiame.Susisdedame daiktus,paruoštus išvažiavimui.
2.)Atvažiuoja fotografai.
3.)Tėvelių kalba:
(Kristina)...
(Gedas)...
(Kristina)...
3.)Išleidžiant visus per duris,Gedas pasiūlo išbandymų žaidimą:
(Gedas)...
11.30 val
1.)Susirenka likę svečiai kiemelyje,nelipa į viršų.
2.)Susirinkusių svečių sutikimas(Nikutė siunčia :***):
(Kristina)..(Nikolė parodo"ate")
12.00 val.
1.)Važiuojame pas senelius:
(Kristina)...
(Gedas)...
12.30 val.
1.)Važiuojame į Rumšiškes.
2.)Fotosesija Rumšiškėse,žaidimai:
(Kristina)...
1."Muilo burbulai"
2."Piname vainikus"
3."Dėdės bando taiklumą"
4."Kuo būsiu,kai užaugsiu?"
5."Viktorina"
3.)Apdovanojimų ceremonija:
(Gedas)...
14.00 val.
1.)Apeigos "Iš pagonės virtimas krikščione"-"Liaudies ir buities" muziejuje.
2.)(Algis)-turi su savimi turėti 1.5kg. saldainių,kuriuos visiems sutiktiems dosniai dalins.
3.)(Greta)-turi neštis vaikelio rūbus,kuriais pribuvėja aprengs Nikolę ir paduos būsimai krikšto mamai.
15.00 val.
1.)Nupintais vainikais puošiame žirgų galvas,sėdame i karietas ir važiuojame i bažnyčią.
16.00 val.
1.)Atsinešame dovanėles,kurias kunigas pašventins.
2.)Krikštas.
3.)Po krikšto,kalba:
(Gedas)...
17.00 val.
1.)Pakeliui į pilį,fotografuojamės gražiose Jurbarko apylinkėse.
1.)Atvykstame į Raudonės pilį,pasitikimas.
2.)Fotografuojamės,staigmenos.
3.)Susėdame prie stalo.
4.)Krikšto mama iškelia Nikolę virš stalo ir parodo,o krikšto tėtis pasako:
(Algis)-Parvežėme Nikolę iš krikšto ir norime parodyti jos garbei suruoštas vaišes.Ir linkime,kad jos gyvenimas visada būtų toks gausus kaip šis stalas!
5.)Krikšto mamos kalba:
(Greta)-...
6.)Linki Krikšto tėtis(kad parodytų visiems pvz.paima Nikolę iš Gretos pas save ant rankų,palinki ir pažada,kai paaugs išmokyti kažko.Tada perduoda sekančiam,šalia sėdinčiam žmogui.Ir taip,kol apeina stalą,link tėvų:
(Gedas)...
(Kristina)...
7.)Nikolė grįžta į Gretos rankas:
(Greta)-...
8.)Atsistoja Algis ir abu su Greta pakelia taures:
(Algis ir Greta)-UžNikolę!
9.)Greta,sulaukia momento,kai visi stovi ir pradeda dainuoti"Ilgiausių metų"-visi įsijungia.
10.)Teatralizuotai įnešamas maistas.
11.)Pavalgius,pasakoma 12 žvakių prasmė:
(Kristina)...
19.00 val
1.)Istoriniai šokiai
2.)Riterių turnyras
3.)Istoriniai žaidimai
20.00 val
1.)Tėtis kviečia visus pasistiprinti po žaidimų:
(Gedas)...
2.)Laužo maistas
3.)(Greta)-Midus upėmis tekėjo,vaišės per barzda varvėjo,mielieji sveteliai-ar nieko nepasigedote?Teks močiutėms padėtį taisyti ir padainuoti gražią lopšinę,ar vaikišką dainelę,o mes vis joms padėsime smile.gif
4.)Močiutės dainuoja
5.)(Algis)-Kol mes visi vaišinomės,pilies metraštininkai paliko po dovanėlę prisiminimui ir Krikštynų metraštį pilies menėje brangiems sveteliams
6.)Grįžtame į pilį dovanų
8.)Gedo padėka tėvams:
(Gedas)...
9.)Mamos ir Nikolės dovanėlių įteikimas seneliams ir krikštatėviams:
(Kristina)...
10.)Tėvelis duoda pasirašyti ant butelio:
(Gedas)...
11.)Paprašome Gretos ir Algio,pakaitomis perskaityti Nikolės įsakymus krikšto tėvams
21.30val
1.)Staigmena
22.00 val.
1.)Išvažiuojame.
Atsakyti
na turetu buti be galo dziaugsmingos krikstynos, parasysi kaip viskas sekesi
Atsakyti