Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus

QUOTE(Daivuxx @ 2006 06 14, 00:22)
Per krikstynas visiems labai patiko vaiko kose  thumbup.gif  Visiems buvo atrakcija ja paragaut  bigsmile.gif
Putem baltus balionus, i juos dejom palinkejimus vaikuciui, o po to juos paleidom i vandeni  thumbup.gif
Siaip kriksto mama buvo sugalvojusi visokiu atrakciju, kiekvienas pasizadejo kuom bus naudingas per 18 metu, iteikinejo mums teveliams visokiu dovaneliu, gavom buteli tauraus gerimo, kuri turetumem saugoti iki 18 metu  bigsmile.gif
Prisizadejom vykdyti 10 vaiko isakymu  biggrin.gif
Tuo paciu mes irgi teveliams dovanojom dovaneles, ypac patiko visiems marskineliai, su uzrasu "AS esu (vardas) krikstatevis" - liepem juos uzsidet ir but per svente smile.gif

visur raso "taurus gerimas" kas yra tas taurus gerimas ar elementarus alkoholio butelys ar kazkas ipatingo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskis @ 2007 05 01, 17:01)
As jau pastebejau, kad cia tik kalba, bet niekas neatsiuncia...  g.gif  Nors galima suprasti, juk ten ju kurti...  blink.gif

temoje krikstynu laikrastukas tikrai atsiuncia ir labai greitai..o dabar gaudyk...
Atsakyti
smile.gif čia šiaip gal kam patiks
Tas laukimas...
Ilgai lauktas džiaugsmas...
Ir skausmas, kankinantis skausmas...
Tai mažylio kelias į pasaulį.
Dar minutė, kita...
Ir štai pirmas klyksmas, jūsų žvilgsniai susitiko,jūs jau viens kitą pažystat,neapsakomas jausmas.
Tu jau mama...
Vienintelė,nepakartojama tik jam vienam reikalinga, nuo šiol tu visas pasaulis, o tau jis visas gyvenimas.
Tavo pareiga rūpintis,mylėti,glausti,paguosti,subarti,atleisti.
Jis tavo širdelės dalis,tavo gyvenimo džiaugsmas.

man gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulia * @ 2007 05 03, 21:34)
smile.gif  čia šiaip gal kam patiks
Tas laukimas...
Ilgai lauktas džiaugsmas...
Ir skausmas, kankinantis skausmas...
Tai mažylio kelias į pasaulį.
Dar minutė, kita...
Ir štai pirmas klyksmas, jūsų žvilgsniai susitiko,jūs jau viens kitą pažystat,neapsakomas jausmas.
Tu jau mama...
Vienintelė,nepakartojama tik jam vienam reikalinga, nuo šiol tu visas pasaulis, o tau jis visas gyvenimas.
Tavo pareiga rūpintis,mylėti,glausti,paguosti,subarti,atleisti.
Jis tavo širdelės dalis,tavo gyvenimo džiaugsmas.

man gražu smile.gif

zinoma,grazu 4u.gif
Atsakyti
oi bukite geros nepamirskite ir manes,nes manes laukia net dvejos krikstynos,musu dukriuko ir patys busim krikstateviais,tai labai labai prasau to laikrastuko,kuris tikrai zinau(is kalbu) kad yra geras rasvita-m@one.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,na idejos thumbup.gif As turiu du vaikiukus,tai biskuti sunkiau viska suderinti,kad nepasikartotu kas nors,tai pati viena ir kursiu be kriksto teveliu pagalbos.Gal kas iskarto krikstijo du vaikucius,labai idomu kaip vikas buvo rolleyes.gif
Atsakyti
tikrai panaudosiu sia nuostabia informacija savo vaikucio krikstynoms!!! thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi labai noretume to laikrastuko kopijos,butume be galo dekingi bigsmile.gif laurabeleviciute@one.lt
Atsakyti
Ir as Ir as noreciau laikrastuko! Mes vasara krikstysim dvi dukreles kartu! As pas jus naujoke, dar nelabai gaudausi is kur gauti kokia informacija! Busiu laaaabai dekinga! Mano meilas evita_amanda@yahoo.ie
Atsakyti
sveikutes 4u.gif gal galit atsiusti man ta scenariju kur visos siuntinejasi velniukexxx@gmail.com
Atsakyti
Ir dar viena norinti gauti scenarijaus ar laikrastuko varianatu Kras.Sandra@gmail.com

Aciu aciu aciu
Atsakyti
Ši tema skirta krikštynų scenarijui, ne krikštynų laikraštukui.

norinčios gauti laikraštuką eikiteį temą apie krikštynų laikraštuką, ją rasite čia: Krikštynų laikraštukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 14 gegužės 2007 - 10:19