Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus

[as irgi isnieko negaunu krykstuko pavyzdzio, nors ne karta prasau... blush2.gif 4u.gif vika.aniuliene@gmail.com
Atsakyti
visas scenarijus sioj temoj smile.gif perskaitykit viska ir issirinkit kas jums tinka.kazkuriuose puslapiuose yra parasiusios mamytes savo scenarijus thumbup.gif
Atsakyti
karsta.gif karsta.gif karsta.gif didis.gif nuo pietu skaiciau ir viska saziningai perskaiciau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super ideju, jau fantazijos lakumas tai nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
tikiuosi sugebesiu viska gerai suorganizuoti savo krikstasunuciui...
tik va liko vienas klausimas - kur spirito gauti? negi reikes eiti per "taskus"ieskoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos... 4u.gif
Mes irgi 07 07 krikstinsim savo dukryte,tai visur dabar duoduos po interneta ieskau graziu ir idomiu minciu...
Kazkur skaiciau,kad kiekvienam sveciui,po baznycios prisipusti balta baliona,ant jo parasyti vaikuciui linkejima,ir paleisti i dangu,arba i upe...Man labai grazu,jums ne ? blush2.gif
Gal dar kas nors turit kokiu graziu pasiulymu? Neiprastu kokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneisa_ly @ 2007 04 19, 09:11)
Sveikos...  4u.gif 
Mes irgi 07 07 krikstinsim savo dukryte,tai visur dabar duoduos po interneta ieskau graziu ir idomiu minciu...
Kazkur skaiciau,kad kiekvienam sveciui,po baznycios prisipusti balta baliona,ant jo parasyti vaikuciui linkejima,ir paleisti i dangu,arba i upe...Man labai grazu,jums ne ?  blush2.gif 
Gal dar kas nors turit kokiu graziu pasiulymu? Neiprastu kokiu  ax.gif

manau jei tikrai ieskai perskaisysi sia visa tema t.y. 33 puslapiukus mirksiukas.gif , ten ne tik apie balionus, bet ir siaip visokiu idomybiu rasi, reikia tik nepatingeti blush2.gif , as va perskaiciau visa temele, aciu mergytems thumbup.gif ir bandysiu sestadieni igyvendinti dali ideju .
Atsakyti
QUOTE(agnieshka @ 2007 04 19, 20:27)
manau jei tikrai ieskai perskaisysi sia visa tema t.y. 33 puslapiukus  mirksiukas.gif , ten ne tik apie balionus, bet ir siaip visokiu idomybiu rasi, reikia tik nepatingeti  blush2.gif , as va perskaiciau visa temele, aciu mergytems  thumbup.gif ir bandysiu sestadieni igyvendinti dali ideju .

Supranti,nu gal ka ir praleidau,bet siaip tikrai labai daug perskaiciau doh.gif Nu,ir ten tuos visokius,kad skareles mociutems uzristi,paskui tuos visus isakymus tevu ir kriksto tevu,tuos zaidimus- viska maciau...Na,as DAR kazko noriu blush2.gif Pvz. kaip su tais balionais man labai patiko si ideja,labai jau grazu 4u.gif Nu,ir vat ieskau dar kazko tai nekasdienisko,ir neiprasto.Pvz. -ka dar butu galima sugalvoti po baznycios gamtoje blush2.gif na,kad butu KRIKSTYNISKA ir labai grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germani @ 2006 07 19, 13:30)
Paimti reikia kokią nors neilgą pasakėlę, svarbu kad veiksmas būtų. Ant lapelių surašyt visus veikėjus, (jei daug bus svečių) veikėjai gali ir kartotis. Kada skaitoma pasaka turi būti visiška tyla ir susikaupimas, nes kiekvienas svečias išgirdęs savo lapelyje esantį žodį turi greitai sureaguoti ir atsistoti. Nesureagavęs baudžiamas (pasakyti linkėjimą mažyliui, padainuot lopsine, vaikiskas eilerastis ar pan)
Būna ypatingai smagu, kai keli svečiai turi tą patį veikėją, bet ne visi laiku susipranta atsistoti.

Sveikutės, savo mažulę krikštysim gegužės 12 d. Labai ačiū visoms už pasidalintas idėjas, kurias su krikšto mama panaudosim 4u.gif
Labai patiko man ta mintis dėl pasakos, tik niekaip nesugalvoju kokią geriau parinkus, kad ir veikėjų daugiau (bet ne per daug) būtų ir kad tokia proga nors šiek tiek tiktų. Gal kas nors galėtų patarti mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,mes planuojeme vasara krikstyti,tai labai noreciau gauti krikstuko laikrastuko pavyzdi ir scenariju,nes neimanau kaip tai padaryti g.gif aciu lauksiu ausra666@yahoo.com
Atsakyti
sveikos 4u.gif
o kas tas krykstuko laikrastelis??? ka ten gero raso? g.gif
gal ir man galima butu gauti daluze_m@one.lt, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
jei kas turite pavyzduka tokiolaikrastuko, buciau labai dekinga ir as uz jo kopija...
Papildyta:
QUOTE(kiskis @ 2007 04 27, 22:11)
jei kas turite pavyzduka tokiolaikrastuko, buciau labai dekinga ir as uz jo kopija...

o neparasiau savo emeilo gytissame@gmail.com
Atsakyti
La mamytės
Gal kuri galėtų atsiųsti to laikraštuko pavyzdį labai prašau mano el paštas iranci23@one.lt
Atsakyti
QUOTE(iranci23 @ 2007 04 30, 18:22)
La mamytės
Gal kuri galėtų atsiųsti to laikraštuko pavyzdį labai prašau mano el paštas iranci23@one.lt

As jau pastebejau, kad cia tik kalba, bet niekas neatsiuncia... g.gif Nors galima suprasti, juk ten ju kurti... blink.gif
Atsakyti