[as irgi isnieko negaunu krykstuko pavyzdzio, nors ne karta prasau... vika.aniuliene@gmail.com
visas scenarijus sioj temoj perskaitykit viska ir issirinkit kas jums tinka.kazkuriuose puslapiuose yra parasiusios mamytes savo scenarijus
Sveikos...
Mes irgi 07 07 krikstinsim savo dukryte,tai visur dabar duoduos po interneta ieskau graziu ir idomiu minciu...
Kazkur skaiciau,kad kiekvienam sveciui,po baznycios prisipusti balta baliona,ant jo parasyti vaikuciui linkejima,ir paleisti i dangu,arba i upe...Man labai grazu,jums ne ?
Gal dar kas nors turit kokiu graziu pasiulymu? Neiprastu kokiu
Mes irgi 07 07 krikstinsim savo dukryte,tai visur dabar duoduos po interneta ieskau graziu ir idomiu minciu...
Kazkur skaiciau,kad kiekvienam sveciui,po baznycios prisipusti balta baliona,ant jo parasyti vaikuciui linkejima,ir paleisti i dangu,arba i upe...Man labai grazu,jums ne ?
QUOTE(Eneisa_ly @ 2007 04 19, 09:11)
Sveikos...
manau jei tikrai ieskai perskaisysi sia visa tema t.y. 33 puslapiukus , ten ne tik apie balionus, bet ir siaip visokiu idomybiu rasi, reikia tik nepatingeti , as va perskaiciau visa temele, aciu mergytems ir bandysiu sestadieni igyvendinti dali ideju .
QUOTE(agnieshka @ 2007 04 19, 20:27)
manau jei tikrai ieskai perskaisysi sia visa tema t.y. 33 puslapiukus , ten ne tik apie balionus, bet ir siaip visokiu idomybiu rasi, reikia tik nepatingeti , as va perskaiciau visa temele, aciu mergytems ir bandysiu sestadieni igyvendinti dali ideju .
Supranti,nu gal ka ir praleidau,bet siaip tikrai labai daug perskaiciau Nu,ir ten tuos visokius,kad skareles mociutems uzristi,paskui tuos visus isakymus tevu ir kriksto tevu,tuos zaidimus- viska maciau...Na,as DAR kazko noriu Pvz. kaip su tais balionais man labai patiko si ideja,labai jau grazu Nu,ir vat ieskau dar kazko tai nekasdienisko,ir neiprasto.Pvz. -ka dar butu galima sugalvoti po baznycios gamtoje na,kad butu KRIKSTYNISKA ir labai grazu
QUOTE(Germani @ 2006 07 19, 13:30)
Paimti reikia kokią nors neilgą pasakėlę, svarbu kad veiksmas būtų. Ant lapelių surašyt visus veikėjus, (jei daug bus svečių) veikėjai gali ir kartotis. Kada skaitoma pasaka turi būti visiška tyla ir susikaupimas, nes kiekvienas svečias išgirdęs savo lapelyje esantį žodį turi greitai sureaguoti ir atsistoti. Nesureagavęs baudžiamas (pasakyti linkėjimą mažyliui, padainuot lopsine, vaikiskas eilerastis ar pan)
Būna ypatingai smagu, kai keli svečiai turi tą patį veikėją, bet ne visi laiku susipranta atsistoti.
Būna ypatingai smagu, kai keli svečiai turi tą patį veikėją, bet ne visi laiku susipranta atsistoti.
Sveikutės, savo mažulę krikštysim gegužės 12 d. Labai ačiū visoms už pasidalintas idėjas, kurias su krikšto mama panaudosim
Labai patiko man ta mintis dėl pasakos, tik niekaip nesugalvoju kokią geriau parinkus, kad ir veikėjų daugiau (bet ne per daug) būtų ir kad tokia proga nors šiek tiek tiktų. Gal kas nors galėtų patarti
sveikos
o kas tas krykstuko laikrastelis??? ka ten gero raso?
gal ir man galima butu gauti daluze_m@one.lt, buciau dekinga
o kas tas krykstuko laikrastelis??? ka ten gero raso?
gal ir man galima butu gauti daluze_m@one.lt, buciau dekinga
jei kas turite pavyzduka tokiolaikrastuko, buciau labai dekinga ir as uz jo kopija...
Papildyta:
o neparasiau savo emeilo gytissame@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(kiskis @ 2007 04 27, 22:11)
jei kas turite pavyzduka tokiolaikrastuko, buciau labai dekinga ir as uz jo kopija...
o neparasiau savo emeilo gytissame@gmail.com
La mamytės
Gal kuri galėtų atsiųsti to laikraštuko pavyzdį labai prašau mano el paštas iranci23@one.lt
Gal kuri galėtų atsiųsti to laikraštuko pavyzdį labai prašau mano el paštas iranci23@one.lt
QUOTE(iranci23 @ 2007 04 30, 18:22)
La mamytės
As jau pastebejau, kad cia tik kalba, bet niekas neatsiuncia... Nors galima suprasti, juk ten ju kurti...