Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus

QUOTE(ametista @ 2005 12 13, 20:54)
O jerguteliau, tai jus dar is krikstynu spektakli padarot????
Uzmetykit mane akmenais, bet juokinga dievazi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ametista, zinai as kai tekejau, nei rutu vainiko nenorejau nei pirslio korimo.ir nesigailiu dabar. o krikstynas visada isivaizdavau kaip eilini baliu, bet uzsukus cia pakeiciau savo nuomone.jei gyvenime galime padaryti kazka neeilinio ir grazaus, kodel ne? galbut tavo nuomone pasikeis kai pati susilauksi vaikelio, ko as tau ir linkiu.bet nemanau kad grazu izeidinet kitus savo issisokimais. nuomone savo visada galima pagrist ir isakyt, kitu neizeidziant....

QUOTE(selmee @ 2006 06 30, 12:23)
Laba,
ar galetumet ir man atsiust ta scenaiju, buciau dekinga

Mano pasto adresas:

viskonte@gmail.com

as jau nekarta galvoju, kad supernanos.lt portalo idejos sumanytojui reiktu skirt koki apdovanojima. cia tiek visko idomaus ir naudingo!!!! sedejau sioj temoj 3 dienas ir viska kruopsciau rasiaus i sasiuvinuka, visas idejas nes geguzes men krikstysiu savo maziuka. jei galit siuskit viska ka turit susijusio su krikstynom(scenariju, krykstuko pavizdi) i az arba vika.aniuliene@gmail.com labai dekinga visoms isanksto

noreciau jusu nuomones. savo maziuka noriu krikstyt per vyro 25 gimtadieni.ar kvietimuose apie tai uzsimint?

aciu visoms !!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaPika: 23 kovo 2007 - 22:59
QUOTE(insk @ 2007 03 11, 19:13)

gal kas turite isakymus krikstotevams?  g.gif

Dešimt vaiko įsakymų krikšto tėvams

1.Mylėkite ir branginkite krikšto dukrą, kad jau įsivėlėte į šį reikalą.

2.Padėkite tėveliams... dorai užauginkite.

3.Patarkite, iškilus problemoms dėl meilės reikaliukų (kai paūgės truputį).

4.Kartą per pusę metų praleiskite kartu dieną: išradingai, naudingai, linksmai... (vaikui irgi turėtų būti linksma).

5.Nesišvaistykite pažadais, nes juos reikės ištesėti.

6.Moksleivei padėkite paruošti pamokas.

7.Švęskite kartu šventes, net ir po 50 metų.

8.Nepamirškite dovanoti dovanų.

9.Nelepinkite saldumynais, nes gausite
sąskaitą už dantų gydymą.

10. Labai nepykite už iškrėstas išdaigas, nes nervinimasis kenkia grožiui ir sveikatai.

Atsakyti
sveikos,
gal kuri galit atsiusti laikrastuka krikstynu?wink.gif bandau pati daryti, taciau labai praverstu pavyzdelis kaip turi jis atrodyti.. g.gif
Per savo vestuves gavom laikrasti,taciau juk tokio panasaus nedarysiu, juk vestuves ir krikstynos skiriasi smile.gif
Atsakyti
laba vakara,
visa vakara praskaiciau si skyreli, nes ruosiuosi krikstyti savo dukriuka smile.gif
Dabar beliko viska susidelioti, pasirinkti krikstamote ir aptureti grazia svente biggrin.gif
Aciu mamukai, kad taip geranoriskai pasidalinat savo idejom 4u.gif
Atsakyti
Na nesulaukiau pavyzdelio kaip turi atrodyti "Krykstykas" tai pati sedau siandiena ir sukuriau smile.gif vyras dirba, tad namie nera ka veikti, nors laika turiningai praleidau wink.gif
Dar reikia tik foto ikelti i laikrastuka ir viskas!:) Likau labai juo patenkinta, super gavosi thumbup.gif thumbup.gif
Kad man toki kas sukurtu kada nors blush2.gif
ikelciau parodyk kas gavosi;), bet...;/ neiseina kazkodel man g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 03 28, 07:40)
Dešimt vaiko įsakymų krikšto tėvams

aciu bigsmile.gif
jau nesiau spausdinti, bet... klaida radau, nesiu ryt, ir cia dar pakeisiu kelis isakymus... dekui tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mance @ 2005 02 24, 07:59)
Sveikutes,
mes irgi krikstijom maza berniuka, su vaiko teveliais sutarem puikiai, tai darem toki kaip albuma nuo vaikucio gyvenimo pilvuke iki pat krikstinu, mamyte dave nuotraukyciu, tai jas mes nuskanavome ir po kiekviena parasem zodzius.Stai keletas:
Tu palauk,jis greitai ateis
Dar minute.Sekunde trumpa.Dar atosusis ilgas, sunkus
Nesvarbu : ar sunus ar dukra
Jis jau skuba pasaulin.Jauti?
Jis jau greitai , jau greitai pravirks.Jauti?
Pakentek... O chalatai balti
Ji pirmieji sioj zemej sutiks.
Bet minute pavirto diena
Ir tas skausmas begalo astrus
Nezinos tik sunus niekada
koks tas kelias pasaulin sunkus
Dar ikvepk... nusciuvo visi
Ir kuna nuliejo liepsna .
Paklausyk ar girdi
savo sunu geroji mama.
Tu girdi,tu sypsaisi,verki
Laimingiausia paliks si diena
Ir i sunu taip godziai ziuri
panasus , panasus i tave
Toks mazutis zmogus
su rankutem . kojytem -matai?
isbuciuosi visus pirstukus
Gal po tukstanti kartu tikrai.
Laimingiausia paliks si diena
Jis uzaugs - grazus ir stiprus
-----------------------------------------
as jau esu .Matau, kaip tyliai mainosi diena uz lango.
Kaip supasi dangui geltona saule ir tiesiai i mane rankas mama.
Tik viena ja as is visu pazistu...
As jau esu .Dar nemoku juoktis .Todel verkiu is laimes , is smagumo, nes man patinka buti...
Priimk mane pasauli.Gerumu, sviesa ir groziu uzliuliuok.
Nepagailek man silumos ir laimes...
Ateidamas prasau...
Issaugok mano tevus, kad tureciau kam nusisypsoti, prikelti bundancia saulute..
As jau esu.Priimk mane pasauli .as atejau taves pazinti.

-------------------------------------------------------------------------------------
Kiekvieno svecio paprasem parasyti linkejimus ir virs linkejimu iklijavome sveciu nuotraukas.

Kaip grazu
cray.gif
Atsakyti
Mergaites gal zinot kur rasti informacijos apie vestuviu paprocius? Zvakes, balto rubo simbolika? As nieko nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-Inga @ 2007 04 01, 17:20)
Na nesulaukiau pavyzdelio kaip turi atrodyti "Krykstykas" tai pati sedau siandiena ir sukuriau smile.gif vyras dirba, tad namie nera ka veikti, nors laika turiningai praleidau wink.gif
Dar reikia tik foto ikelti i laikrastuka ir viskas!:) Likau labai juo patenkinta, super gavosi thumbup.gif  thumbup.gif
Kad man toki kas sukurtu kada nors  blush2.gif
ikelciau parodyk kas gavosi;), bet...;/ neiseina kazkodel man g.gif   schmoll.gif

jei gali atsiusk man i emeila vika.aniuliene@gmail.com pabandysiu ikelt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaPika: 11 balandžio 2007 - 11:19
QUOTE(lediete @ 2007 04 11, 01:27)
Mergaites gal zinot kur rasti informacijos apie vestuviu paprocius? Zvakes, balto rubo simbolika? As nieko nerandu  blush2.gif

Na ir parasiau nesamone blush2.gif Apie krikstynu paprocius man reikia informacijos. Gal kuri zinot kur rasti aprasus apie laumes, giltines ir t.t. Noreciau suzinoti tiksliai kodel zvake degama ar vaikelis per langa iskeliamas, kad giltines nenuziuretu.
Atsakyti
labas vakaras, mamytes ir krikstomamytes wub.gif prisiskaiciau cia visko labai ydomiai.tik va iskilo klausimas del sirsiu medaus g.gif is kur ta spirita gauti?ar toki kur vaistinej yra(nesijuokit, bet net neisivaizduoju) ir del zaidimo "pasizadu"-tipo vienam gale dovanele prirista ji ideta krepsy, o kitas galas be nieko ir jis kybo lauke?
Atsakyti
Sveikutės mamytės. Ruošiamės savo zuikį krikštyti birželį. Labai norim neeilinės šventės. Gal galėtumėte atsiųsti krikštynų scenarijų, laikraštuko pavyzduką? Labai ačiū 4u.gif ingak777@freemail.lt
Atsakyti