Sausio pabaigoj tapsiu irgi krikstamote. ACIU uz tuos gausius puslapius!!
Nekenciau niekada sedejimo prie stalo ir sokimo gyvatele. Svesim krikstynas kaime, tad noriu kazko ypatingo ir neeilinio, ne pagal tradicijas. Visi zino mano charakteri ir gyvenimo buda, tad tikesis kazko originalaus. Minciu is cia tikrai yra SOCIAI. Gime ideju ir siaip. Tad, dalinuosi:
-vakarojimo metu gros vaikiskos daineles, dievinu G. Storpirscio idainavimus ir V.Lansbergio "Angelu pasakas" (tai progai jos nelabai, bet siaip SUPER patarimas isigyti. Visas besilaukiancias mamas apdovanojau "Angelu pasakom".SUPER!!)
- zadu padaryti mergaiciukes geneologini medi. Uzteks pradeti nuo seneliu. Surasysiu ir visu charakteriu savybes, t.y. mergikes paveldimumas. Nereiks ir horoskopo skaityti
- skaitysim, tikriausiai, su intonacija pasakeliu istraukas. Ko gero, dialogu skaitys seneliai. (Jie pas mus neturetu labai pasimesti ir sureaguos tinkamai)
Aisku, darysim ir "Gretos kose"- sirsiu medu, sodinsim medi (tiks, nes tevas girininkas), pazenklinsim diedukus su mociutem, trauksim dovaneles su isipareigojimais, kepsim kriksto sausainius, pusim balionus su palinkejimais ir t.t. Man tikrai gausis, nes gimineje dar nebuvo krisktynu ir ji PIRMOJI, tad viskas idomu ir nauja!!
Labai smagus darbelis!!!
perskaiciau natos scenariju tai tikra turetu but saunios krikstynos dar karta ACIU
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 12, 18:40)
geros ir linksmos sventes
Labai linksmai atsventem dvigubas krikstynas, krikstateviams uzkabinau ciulptuko formos saldainiuku, bobutem padovanojau -dubenelius, o seneliams-stiklines ant kuriu nupiestos karvutes su uzrasu pienas. Visiems dovanos patiko, o mano sunelis dovanu gavo sidabrini sauksteli su isgraviruotu vardu ir gimimo diena.
Sveikos mamytes,
mano suneliui tuoj sueis 3 men., krikstyti planuojame balandi kartu su mano 10 metu sesute. Taciau neisivaizduoju visos krikstynu eigos, gal kas nupasakotumete is savo patirties?
mano suneliui tuoj sueis 3 men., krikstyti planuojame balandi kartu su mano 10 metu sesute. Taciau neisivaizduoju visos krikstynu eigos, gal kas nupasakotumete is savo patirties?
QUOTE(Faustyte @ 2007 02 19, 21:53)
Labai linksmai atsventem dvigubas krikstynas, krikstateviams uzkabinau ciulptuko formos saldainiuku, bobutem padovanojau -dubenelius, o seneliams-stiklines ant kuriu nupiestos karvutes su uzrasu pienas. Visiems dovanos patiko, o mano sunelis dovanu gavo sidabrini sauksteli su isgraviruotu vardu ir gimimo diena.
ar tu saldainiu ciulptuku nformos yra pirkti? jei ka gal parasyk kur pirkai? ir kiek kainavo. busiu dekinga
linksmu ir geru cia dalyku yra tik va reikia laiko ir kantrybes cia viska perskaityti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 20, 00:55)
ar tu saldainiu ciulptuku nformos yra pirkti? jei ka gal parasyk kur pirkai? ir kiek kainavo. busiu dekinga
maximoje yra čiupltuko formo soskė su ant viršaus pavaizduotais dantimis, kaina 4 lt.
QUOTE(Lotari @ 2007 02 21, 13:53)
maximoje yra čiupltuko formo soskė su ant viršaus pavaizduotais dantimis, kaina 4 lt.
reiks paieskoti, aciu.
Nu jus visos tikros super mamytes prisigaudziau cia labai geru ideju...labai jaudinuosi nes krikšto mama busiu pirma karta ir noriu kad viskas butu super savo krikštadukrai dovanosiu išgraviruota šaukšteli, išgraviruota šampano buteli su linkejimais ir dar ka nors sugalvosiu
na ir mes savo pupsika, maziau nei uz menesio krikstysim
gal kas turite isakymus krikstotevams?
gal kas turite isakymus krikstotevams?