Labukas,
tai va mes atšventėm mažosios krikštynas.
Viskas buvo . Krikšto mama pasiruošė viskam, jai talkino dėdės ir tetos. Šventė buvo tikrai nuostabi. Pati sėdėjau ir džiaugiausi ir jokio galvos skausmo tik iki krikštynų pati nusprendžiau ir pasirūpinau kaip mano vaikas tūrėtų atrodyti tokią dieną.
super ir nieko panašaus nebuvo iš šito forumo. Viskas kitaip ir naujai.
Sėkmės ruošiantis tokiai šventei - krikštynoms. Linkiu fantazijos ir išmonės.
O kam reiktų vaišių stalo galėčiau rekomenduoti nuostabias šeimininkes Klaipėdoje
Rašykit į AZ tikrai atsakysiu
QUOTE(Sraigyte @ 2006 09 13, 06:35)
Dar buvau parengusi zaidima "pasizadu-ismokysiu", bet nebespejom suzaisti, linksmybiu visiems uzteko.
Gal galėtum tą žaidimą čia ar į až įmesti?
Jau ir mes pakristijom savo zuiki.Pasinaudojau daugeliu patarimu is sio forumo.Aciu visoms mamoms.Krikstateviai pasirupino medeli, kuri kunigas leido pasodinti prie baznycios, taip pat leidom i ora helio balionus, ant kuriu buvo uzrasai su palinkejimais, atrode tikrai ispudingai, nes sveciu buvo 35, tai visiems gera atrakcija buvo, koki pusvalandi lauke stovejom galvas i dangu pakele, tik rekomenduoju ne baltus ir ne melsvus balionus uzsisakyti, nes sios spalvos ne taip ryskiai matosi.Mes dar krikstateviam iteikem marskinelius su uzrasais GILVYDO KRIKSTO MAMA ir GILVYDO KRIKSTOTETIS.Krikstotevai buvo parenge zaidima, kur kiekvienas svecias trauke is krepsio po virvele ant kurios buvo priristas daiktas simbolizuojantis koki nors isipareigojima vaikui.taip pat gavom ir buteli, kurio etikete su musu vaiko nuotrauka ir ant jo pakabinta knygute, kur visi galejo parasyti savo linkejimus.Antra diena sveciai skanavo Gilvydo kosyte{sirsiu medu}.Daugelis sveciu krikstatevius net su pirsliais lygino ir krikstynos praejo puikiai, ne kaip koks eilinis baliukas.Galvojau kad jei daugeli minciu panaudosiu is sio forumo tai bus nelabai idomu, nes atrodo, kad jei as viska daug kartu skaiciau, tai ir sveciams bus viskas ne naujiena, bet zinokit visi buvo nustebinti ir tikrai nebusite banalios jei pasinaudosite tomis paciomis mintimis.
Labai aciu visoms padejusioms suorganizuoti krikstynas. Tikrai naudojausi informacija gauta tik iš SM - ir visi sakė kad tokiose šauniose krikštynose dar nebuvo
Ačiū už patarimus.Būtinai pasinaudosiu.
QUOTE(natur @ 2006 09 28, 11:46)
Labukas,
Viskas buvo . Krikšto mama pasiruošė viskam, jai talkino dėdės ir tetos. Šventė buvo tikrai nuostabi. Pati sėdėjau ir džiaugiausi ir jokio galvos skausmo tik iki krikštynų pati nusprendžiau ir pasirūpinau kaip mano vaikas tūrėtų atrodyti tokią dieną.
super ir nieko panašaus nebuvo iš šito forumo. Viskas kitaip ir naujai. Sėkmės ruošiantis tokiai šventei - krikštynoms. Linkiu fantazijos ir išmonės.
super ir nieko panašaus nebuvo iš šito forumo. Viskas kitaip ir naujai. Sėkmės ruošiantis tokiai šventei - krikštynoms. Linkiu fantazijos ir išmonės.
O kas buvo kitaip nei šiame forume, gal gali pasidalinti naujovėmis ir suteikti minčių krikštomamai be fantazijos
patarkit>i sirsiu medus>det kondensuota piena su cukrumi ar ne?
QUOTE(egliene @ 2006 11 13, 13:32)
patarkit>i sirsiu medus>det kondensuota piena su cukrumi ar ne?
su cukrumi
QUOTE(egliene @ 2006 11 13, 14:09)
o tai kam tada cukraus pudraa?
nu kam tai nepasakysiu, bet esu bandzius ir kondensuota saldinta ir ne, tai su nesaldintu man nesigavo
Labas super mamytes.Jus nepakartojamos!!!
Tiek daug nuostabiu ideju,tradiciju,patarimu cia radau.Grupodzio 16d.ir as tapsiu kriksto mama....o i lt grisiu tik gruodzio 15d....Tai be jusu pagalbos buciau tikrai nespejus pasiruosti....Na gal buciau islemenus keleta zogeliu,bet kokia geda kai krikstynos restorane,muzikantas,sveciu 25 (ir visi busimo vyro giminaicia)...o kriksto mama nosi nuleidus...
Na bet tai man nebegresia tik jusu deka!!!!ACIU
Tiek daug nuostabiu ideju,tradiciju,patarimu cia radau.Grupodzio 16d.ir as tapsiu kriksto mama....o i lt grisiu tik gruodzio 15d....Tai be jusu pagalbos buciau tikrai nespejus pasiruosti....Na gal buciau islemenus keleta zogeliu,bet kokia geda kai krikstynos restorane,muzikantas,sveciu 25 (ir visi busimo vyro giminaicia)...o kriksto mama nosi nuleidus...
Na bet tai man nebegresia tik jusu deka!!!!ACIU
na pagaliau iveikiau visus siuos puslapiukus, tai dabar minciu pasisemiau
Aciu jums visoms, kad dalinates savo patirtimi
mes po kaledu zadame krikstinti savo dukryte, noriu viska paruosti pati, kad butu svente o ne siaip sau balius.
Aciu jums visoms, kad dalinates savo patirtimi
mes po kaledu zadame krikstinti savo dukryte, noriu viska paruosti pati, kad butu svente o ne siaip sau balius.