Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus

QUOTE(vzilma @ 2006 09 13, 15:23)
gal kam smalsu būtų pasidairyti
čia

Na labai gražu, ką jau čia ir besakyti. Gaila, kad dabar jau ne vasara ir mūsų mergytė su tokiais drabužėliais bažnyčioje sušaltų. Močiutė netgi paltuką jau nupirko doh.gif

Kitą savaitgalį jau krikštynos. Pridariau visokių mažų staigmenėlių. Ačiū visoms notworthy.gif
Galiu pasakyti ir vieną savo idėją: kadangi per krikštynas krikštatėviai turi būti dosnūs ir visiem viską dalinti, tai aš užsakiau Šokolado meistruose po mažą dėžutę su 3 saldainukais kiekvienam krikšynų svečiui (pas mus jų bus iki 30 žmonių). Į tą dėžutę įdėsiu po žymaus žmogaus sentenciją gyvenimo, meilės ir pan. tema ir kiekvienam svečiui padėsime ant lėkštelės. Labai gražiai atrodo, o ir dovanėlė labai jau skani ir maloni. Gal pavyks padaryti nuotraukytę, tai įmesiu po visko.
Scenarijų irgi gavau. Ačiū už jį, bet tikrai, visa info, tik gabaliukais, yra šiame forume. Kaži kas ir nuo ko kopijavo g.gif Bet ne esmė - pinigus mokėti už tai tikrai neverta. Geriau skirti šiek tiek laiko ir pasėdėti čia. Čia, priedo, ir smagiau... wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galetumet ir man atsiųsti krikštynų scenarijų dobi@user.lt,būčiau labai dekinga.
Ir kitas klausimas kur gauti to spirito širšių medui pasigaminti, blush2.gif bet nežinau.
Atsakyti
Sveikutes, mes taip pat savo mazaji kinderiuka krikstysim spalio 14d. tai jau pradejau galvoti ka cia padarius thumbup.gif O kiek ivairiausiu jusu patarimu prisiskaiciau, tai net nebezinau ka pasirinkti, labai jums aciu clap.gif
Atsakyti
Dolebuz tu savo jau pakrikstinus g.gif as tai sakiau kita vasara man pravers sitas scenarijukas
Atsakyti
Dobiliuk, nusiunčiau scenarijų. Sėkmės, bet nieko ypatingo ten iš tiesų nesitikėkite rasti. Viskas yra čia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2006 09 20, 10:03)
Dobiliuk, nusiunčiau scenarijų. Sėkmės, bet nieko ypatingo ten iš tiesų nesitikėkite rasti. Viskas yra čia  thumbup.gif

Labai ačiū.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
mes irgi krikstisim savo suneli spalio 14 d. gal galetumete ir mus pagelbeti atsiuntus scenariju i neln@one.lt arba onute@bamba.lt

Is anksto dekojame:)
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2006 09 20, 10:03)
Dobiliuk, nusiunčiau scenarijų. Sėkmės, bet nieko ypatingo ten iš tiesų nesitikėkite rasti. Viskas yra čia  thumbup.gif

Ziulyte, o gal turi nuotraukyte tu saldainuku, kur buvai uzsakiusi kaip dovaneles? Labai idomu butu paziureti, kaip tai atrode blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2006 06 23, 06:00)
smile.gif ten ne tik scenarijus o ir seip visko kaip as parasysiu 20 a4 formato lapo:) kas norejo paprase atsiunciau kam reikes paprasys;)

Gal gali man atsiusti ta scenariju, buciau laaabai laaabai dekinga 4u.gif
Violetad@info.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaileta: 25 rugsėjo 2006 - 16:25
krikšatsūnio tėvai gavo tokiam pavidale 10 tėviškų įsakymų smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos. As dar prisiminiau viena "atrakcija". Maciau ja darant per vestuves, bet manau, kad sugalvojus kaip tai ivardinti, galima butu padaryti ir per krikstynas. Nupjaunamas arbuzo virsus, o vidus visas isimamas, tada arbuzas pripilamas sampanu. Na per vestuves tai buvo ivardintos kaip svocios asareles ir visi ragavo... o per krikstynas gal butu galima ivardinti, kad tai vaikelio asareles, ir kad jo gyvenime butu kuo maiau tu asareliu, reikia jas isgert ar kaip nors, nzn dar tiksliai...
Atsakyti
O man atrodo, kad alkoholį (koks jis bebūtų) įvardint kaip "vaikelio ašarėles".... nu nelabai schmoll.gif
Atsakyti