Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus

QUOTE(london girl @ 2006 08 22, 17:08)
Mamytes SOS gal kuri zinot kur Kaune padaryti puodukus su nuotraukom?
buvau isitikinusi,kad dari Maximoj kur marskinelius daro taip pat gamina,bet deja ne......

Daro Copy1 (Daukanto ir Kęstučio kampas) kainos neatsimenu, bet kažkur 20 lt (su puodeliu).
Atsakyti
Dėkoju mergaitės už patarimus labai pagelbėjo.
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2006 08 21, 15:30)
beje, 10 vaiko isakymu tevams surasiau ant nespalvotos vaiko nuotraukos A4 formate ir irėminau, tai tikrai buvo thumbup.gif

jei įmanoma, gal būtų galima pamatyti foto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2006 08 23, 08:31)
jei įmanoma, gal būtų galima pamatyti foto? ax.gif

As dariau ant paprasto spalvoto popieriaus vaikiuko nuotraukyte ir ant jos isakymus surasiau, jei nori parasyk savo mail'a atsiusiu parodyt, kaip atrode:)
Atsakyti
QUOTE(london girl @ 2006 08 22, 17:08)
Mamytes SOS gal kuri zinot kur Kaune padaryti puodukus su nuotraukom?
buvau isitikinusi,kad dari Maximoj kur marskinelius daro taip pat gamina,bet deja ne......

daro PC "savas" isikurusi foto prekiu parduotuvele. beje ten galima pasidaryti ir "stebuklinga puodeli". kuris is pradziu buna juodos spalvos. pripylus i ji karsto vandens jis pabaltuoja ir issiryskina nuotrauka. is tikro labai fainas daikciukas tik ir nemenkus pinigelius uz ji reikia padeti ~ 50 lt doh.gif
ten galima pasidaryti ir deliones ir t.t.

beje si sestadieni patapsiu kuma, tikiuosi, kad man viskas iseis pagal plana ir teveliai bus lengvai nustebinti bigsmile.gif
Atsakyti
mergionos, o kodel kriksto mama turi uzdegti 12 zvakuciu ant torto? g.gif
ka tai reiskia? ka tai simbolizuoja...
bukit geros padekit, krikstynos sestadieni, busiu kuma, net nzn ar reikia tas zvakes degti ar ne..... 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, Jūs NUOSTABIAUSIOS, FANTASTIŠKIAUSIOS ir ŠAUNIAUSIOS. Dėkui už patirties dalijimąsi, tokią gausybę patarimų. Džiaugiuosi, kad egzistuoja toks SUPER MAMYČIŲ forumas ir kad aš jį radau.

Didelis AČIŪ Jums visoms. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2006 08 25, 12:39)
Mergaitės, Jūs NUOSTABIAUSIOS, FANTASTIŠKIAUSIOS ir ŠAUNIAUSIOS. Dėkui už patirties dalijimąsi, tokią gausybę patarimų. Džiaugiuosi, kad egzistuoja toks SUPER MAMYČIŲ forumas ir kad aš jį radau.

Didelis AČIŪ Jums visoms.  thumbup.gif

As irgi taip pat dziugavau radusi si foruma yahoo.gif
Nepamirsk paskui papasakoti ir kaip tau sekesi, pasidalinti patirtimi kaip sakant mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Dabar galiu papasakoti kaip viskas praėjo. Visa šventė buvo šeštadienį. Susigriebiau, kad nieko nežinau apie krikštynas ketvirtadienį. Ką gi tvarkingai nuo pietų darbo metu sėdau naršyti interneto ir ieškoti informacijos. Jau ketvirtadienį vakare, perskaičius apie 18 šios temos puslapių jaučiausi ganėtinai nemažai žinanti apie krikštynas, papročius bei kas kaip turėtų būti daroma. Vakre pasiderinom su savo kumu ką kaip galėtumėm ir norėtumėm padaryti.
Penktadienį atsispausdinau 10 tėvų įsakymų, 10 krikštotėvų įsakymų, taip pat pasiruošiau sveikinimus, kurie čia yra minėti močiutėms bei seneliui, gražiai apipavidalinau eilėraštuką vaiko vardu. Taip pat atsispausdinau čia rastą laišką, kuris taip pat yra vaiko vardu. Vyras padarė trumpą scenarijaus turinuką, kas po ko turėtų sekti.
Vakare po darbo užšokom į maximą, ten savo numatytam žaidimui prisipirkom visokių niekučių, kurie nekainavo daugiau nei litas. Iš visų tų niekelių priraišioję virvutes ir sudėję daiktus į pintinę padarėm "laimės šulinį" arba "pareigų pasidalijimą". Dar toj pačioj maximoj radom pirkti modelino (vaikų atspaudėliams). Nupirkom ir rūšinio vyno dėžutėse. Vakare padariau ir širšių medų arba košytę. Suvalkai, paragavę tos košytės, iškart mane pričiupo kad tai yra širšių medus doh.gif
Pakrikštyjus vaikučius, nuvažiavom į panemunę plukdyti balionų (tėvai labai buvo patenkinti šia atrakcija, nesitikėjo tokio efekto) biggrin.gif Planavom išleisti balionus į orą, bet mano kumas netyčia juos paleido, nes mašinoj juos buvau tik prikabinusi kad netrukdytų. Šeip mano patarimas norintiems skraidinti balionus - užtenka nupirkti ir vieną helio balioną. Visus kitus paprastus balionus galima tiesiog tvirtinti prie tos helio baliono virvutės – vieno helio baliono jėgos pakaks iškelti į orą visus. mirksiukas.gif
Išgėrę šampaną ir grįžę namo radom užtvarėlę prie namų, kurią sėkmingai išsipirkom. Truputėlį visiems užkandus išdalijom kruopas cukrų muilą bei aprėdėm močiūtes ir senelius kepurėmis (tipo šiais laikais skaros nebemadingos - močiūtės irgi gavo po kepurę, tokią panašią kaip į pirtį eiti (maximoj jų kaina buvo po 2 Lt)), taip pat jiem be kepurių įteikėm dubenėlius ir puodelius, kiekvienam paskaitydami po eilėraštuką. Senoliai buvo labai patenkinti thumbup.gif Vėliau pažaidėm laimės šulinuką, paskui įspaudėm vaikučių rankas modeline (tėvai šia atrakcija irgi buvo labai patenkinti). Pasiskaitinėjom įsakymus, laiškus bei eilėraštukus. Dar tėvams įteikėm brangaus vyno dėžutėse, "kad po tėvų priežiūra, bet mamų spintose" tas vynas išgulėtų iki vaikams sukaks 18 m.
Žodžiu rezultatas viso mūsų pasiruošimo ir programos buvo toks: kiekvienas senolis privaro ir asmeniškai pagiria bei padėkoja už programėlę. tongue.gif Labai džiugu ir smagu tai buvo girdėti.
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2006 06 23, 11:38)
visom kurios parase i az meilus linjus issiuncaiu tikiuosi gavot o kitos parasykit meila per valanda kur siust arba as savaitei isvaziuoju prie ezeru tai prie kompo nelabai prieisiu:) nebent tada atsius tos kuriom jau siunciau:)

Sveikute, Gitacka,
Labai labai noriu taves parasyti, kad ir man atsiustum ta scenariju. Savo maziuka krikstysim jau si sekmadieni (09.03). Ir labai norime kazka tikrai idomaus surengti, nes susirenka vos ne visa gimine doh.gif
Buciau tau tikrai labai dekinga ir skolinga rolleyes.gif

Jeigu nesunku atsiusk i mano el. pasta
r.ribaciauskaite@delfi.lt

Is anksto labai aciu wub.gif
Atsakyti
sveikutes, Mamytes:)
mes irgi si sestadieni atsventem Kamiles krikstynas 4u.gif biggrin.gif

buvo tikrai grazi svente...
aciu jums visoms uz idejas, jas ir panaudojau, balionai, dovanos krikstateviams, ir seneliams, 10 isakymu krikstateviams...viskas tikrai laaabai gerai pavyko!

dziaugiuosi pakrikstijus savo mazaja, nors ir ji dar labai mazyte 1 menuo:), bet kriksta pernese gerai, net neverke baznycioje ax.gif 4u.gif

tai svente tikrai pavyko!!!

aciu uz grazias mintis, mamytes:)
Atsakyti
Nu va ir as seatdieni pakrikstijau savo princese, jau daba ir as dukryte turiu wub.gif
svente buvo tiesiog nuostabi, aciu visoms, kurios dalinasi savo idejomis.

pries isvaziuodami i baznycia iteikiau mamai pazymejima, kad jos dukra pasiruosusi krikstui, nes jau nusipraususi ir apsirengusi . cia kaip sakant po visu apeigu buvo (i vandeni, kuriuo prauseme idejo kumas metalini piniga, kad vaikas turtingas butu ). papuosem masinas ir isrukom, pries eidami i baznycia suradome akmeny ir kartu su kumu, laikydami vaika, ant jo atsistojome (kad dantys tvirti butu) biggrin.gif
pargryze radome uztvertus kelius, tad teko kumui pasipurtyti .....
daug graziu zodziu pasakem mociutems, uzrisom skareles ir idavem pasaku knygas, seneliai irgi gavo smaikstu eilerastuka bei saldainiu, kad visada ju kisenese anukams butu... ot tai juoko buvo, kai kiti ju anukai iskarto visus ateme lotuliukas.gif tevliai gavo diploma,kad visi ju vaikai jau pakrikstyti.... mamai iteikiau knyga "meilingos mintys"- kad niekada nepritruktu svelniu zodziu dukrai, o tetis gavo sampano buteli papuosta saldainiais, visi sutarem,kad ji isgersime per pirma gimtadieni ( nes mazulkai dar tik 3 menesiai). aisku buvo krikstukas,- kuri visi garsiai skaiteme ir juokemes, skaitem isakymus teveliams, priesaikas krikstateviams, vaiku auklejimo taisykles, bei ivairius anekdotus.... dainavom lopsines.... dalinomes pareigomis bei zadejom kas ka ismokins... rasem trumpus palinkejimus ir dejom i butely, turejome ji uzkasti , ale kumas issiveze, sake kada ors atves,(neleido uzkasti verysad.gif , ir neaisku ka jis ten sumaste su tuo buteliu daryti), bei irasem po sveikinimus palinkejimu knygoje (kurioje dar bus rasomi sveikinimai komunijos bei vestuviu proga), daug ivairiu dovanu dukrytei, kuri kiekviena tuurejo savo reiksme ir paskirty jos ateiciai, kur viska vainikavo didelis isgraviruotas saukstas nuo krikstamotes ax.gif na aisku valgeme sirsiu medu, daug sokome ir dainavome, kad mergaite linksma butu ....
buvo isties linksma ir nepamirstama.... thumbup.gif
Atsakyti