kur gauti pvz. puodeliu arba marskinieliu su mazes nuotrauka?
as irgi galvojau apie puodelius, nes marskineliai tai kaip tik ir vienam tam kartui liktu (nes nemanau, kad sveciai po miesta lakstytu su vaikucio foto, mums mamoms kitaip atrodo, bet), taigi buvau nusprendusi puodelius daryti, bet ten kur ejau sake, kad tie puodeliai bus kaip suvenyriniai, ta prasme ju nepanaudosi, nes plaunant nusiplauna nuotraukyte del to krikstateviui ir dariau delione (kazakas naujesnio, idomesnio, o ir maza delione pigiau atsejo, nei puodelis) O daro tokius dalykus foto reikmenu parduotuvese arba kur atlieka spausdinimo, kopijavimo ir kitokius darbus, neaizku kokiame mieste tu ieskai
QUOTE(vakare.lt @ 2006 08 16, 10:10)
kur gauti pvz. puodeliu arba marskinieliu su mazes nuotrauka?
as irgi galvojau apie puodelius, nes marskineliai tai kaip tik ir vienam tam kartui liktu (nes nemanau, kad sveciai po miesta lakstytu su vaikucio foto, mums mamoms kitaip atrodo, bet), taigi buvau nusprendusi puodelius daryti, bet ten kur ejau sake, kad tie puodeliai bus kaip suvenyriniai, ta prasme ju nepanaudosi, nes plaunant nusiplauna nuotraukyte del to krikstateviui ir dariau delione (kazakas naujesnio, idomesnio, o ir maza delione pigiau atsejo, nei puodelis) O daro tokius dalykus foto reikmenu parduotuvese arba kur atlieka spausdinimo, kopijavimo ir kitokius darbus, neaizku kokiame mieste tu ieskai
vilniuj as,vilniuj varau i miesta,paklausiniesiu kas,kur ir po kiek
O gal pakvietimus kuri darėt, bandžiau knygyne pažiūrėti, bet specialių tokiai progai neturėjo. Vakare, o kokiam jūs mieste tą dėlionę darėt, labai faina mintis.
MES SAVAITGALĮ PAKRIKŠTIJOME DUKRYTĘ,KRIKŠTYNOS BUVO SUPERINĖS.NORĖČIAU PADĖKOTI VISOM UŽ IDĖJAS DIDELIS AČIŪ
Sveikutes, Mamytes
Labai daug girdejau apie ta scenariju, gal galetume atsiusti ir man
uz savaites krikstisime savo mazaja dukryte:)
buciau laaabai dekinga
mano emailas: vilencik@yahoo.com
buciau laaabai dekinga
QUOTE(mamulka @ 2006 08 18, 14:17)
Sveikutes, Mamytes
buciau laaabai dekinga
buciau laaabai dekinga
Ar dar reikia scenarijaus? Ar jau atsiuntė kas nors? Jei ne, tai parašyk į až atsiūsiu.
vakar išgirdau vieną idėją krikštynų aukcionui nžn, gal kas čia rašė
žodžiu, reikalingi įvairūs daiktai, pvz., dantų šepetukas, vaikiška knygelė, batraiščiai, šukos, pieštukas, nosinė ir t.t.
aukciono metu pardavinėjami šie daiktai, vėliau į krikštynų knygą galima įrašyti, jog:
"Teta Rūta už 17 Lt. įsigijo dantų šepetuką ir pažada išmokyti Martyną valytis dantukus.
xxx (parašas)"
(pasirašomi pasižadėjimai, jog tas žmogus, kuris įsigijo dantų šepetuką išmokys dantis vaiką valytis, pieštuką- išmokys rašyti, knygelė- skaityti, šukos- šukuotis, batraiščiai- užsirišti batukus ir pan.,)
žodžiu, reikalingi įvairūs daiktai, pvz., dantų šepetukas, vaikiška knygelė, batraiščiai, šukos, pieštukas, nosinė ir t.t.
aukciono metu pardavinėjami šie daiktai, vėliau į krikštynų knygą galima įrašyti, jog:
"Teta Rūta už 17 Lt. įsigijo dantų šepetuką ir pažada išmokyti Martyną valytis dantukus.
xxx (parašas)"
(pasirašomi pasižadėjimai, jog tas žmogus, kuris įsigijo dantų šepetuką išmokys dantis vaiką valytis, pieštuką- išmokys rašyti, knygelė- skaityti, šukos- šukuotis, batraiščiai- užsirišti batukus ir pan.,)
QUOTE(drugeliukassss @ 2006 08 16, 14:31)
O gal pakvietimus kuri darėt, bandžiau knygyne pažiūrėti, bet specialių tokiai progai neturėjo. Vakare, o kokiam jūs mieste tą dėlionę darėt, labai faina mintis.
Mes daremes delione Panevezyje "Polaroid" salone, na kituose miestuose irgi manau, kad turetu buti O del kvietimu tai as dariau pati, dabar maximoj toks yra akvareles sasiuvinis, tai labai fainas popieriukas, toks kietesnis ir nelygus, o ir kainuoja gal apie 2 Lt, atspausdinau mazes nuotraukyte, o dar is mokyklos laiku prisiminiau tokia technika, kai ant lango usdejus popieriu ir trafareta spalvini su nerasanciu tusinuku ir gaunasi toks "iskylus" paveiksliukas, na kai buna tokios atvirutes, tai kas gavo, sake, kad kaip pagal uzsakyma kvietimai padaryti
na va, sestadieni pakrikstijom pusseseres sunu. Cia pasisemiau tikrai puikiu minciu ir ideju, issirinkau sau tinkamiausias ir padariau savo krikstynu scenariju. Visi buo laaabai suzaveti ir patenkinti
Aciu visoms pasidalinusioms savo mintimis ir idejomis
Jeigu ka domintu, galeciau pasidalinti
beje, 10 vaiko isakymu tevams surasiau ant nespalvotos vaiko nuotraukos A4 formate ir irėminau, tai tikrai buvo
Aciu visoms pasidalinusioms savo mintimis ir idejomis
Jeigu ka domintu, galeciau pasidalinti
beje, 10 vaiko isakymu tevams surasiau ant nespalvotos vaiko nuotraukos A4 formate ir irėminau, tai tikrai buvo
Aš irgi pati kvietimus dariau. Beieškodama neblogų kvietimukų pvz radau per google.
Jeigu kam labai įdomu bus, rašykit į až galėsiu atsiųst savuosius variantus.
Jeigu kam labai įdomu bus, rašykit į až galėsiu atsiųst savuosius variantus.
na mes ja u iš po krikštynų buvau prisigalvojusi kad reikia tradicijų ir taip toliau, bet kadangi buvo tik patys artimiausi žmonės - 9 tai tik gražiai pakrikštyjom su minimaliom tradicijom
manau jei būtų krikštynos tokios kaip vestuvės kad būna - 30-40 žmonių tada va jau kitas reikalas - tada reikia užimti žmones ir tt
manau jei būtų krikštynos tokios kaip vestuvės kad būna - 30-40 žmonių tada va jau kitas reikalas - tada reikia užimti žmones ir tt
Mamytes SOS gal kuri zinot kur Kaune padaryti puodukus su nuotraukom?
buvau isitikinusi,kad dari Maximoj kur marskinelius daro taip pat gamina,bet deja ne......
buvau isitikinusi,kad dari Maximoj kur marskinelius daro taip pat gamina,bet deja ne......