Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus

Sveikutės,
Ne už kalnų ir aš tapsiu krikštamote, tai jeigu galima atsiųskit ir man tą scenarijų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Būsiu labai dėkinga blush2.gif bajute_k@yahoo.com
Atsakyti
Aš galėčiau pasiūti maišelius lininius su siuvinėtais užrašais krikštynoms: maišeliai krikštynoms
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2006 06 28, 21:56)
Na butu gal ir neblogai  ax.gif pasiskaityti kas ten idomaus  blush2.gif . biggrin.gif

Prašyk savo emaila ir atsius kas nors. O Bertikei ir jolkamilei išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2006 06 22, 17:43)
niu ka nusipirkau uz 25lt ta scenariju kriktynu eisiu skaityt gal kam reik?smile.gif

Ar galetum man atsiusti i AZ 19 etnologų pastabų ; Kaip seniau būdavo.

Aciu

Papildyta:
pradejau ir as pamazu krikstynu scenariju kurti, man labai smagus darbelis smile.gif kol kas... smile.gif

as tai sugalvojau tokia ideja - po baznycios vaziuojam i megstamiausia krikstadukros mamos vieta kaime, surasom palinkejimus ant lapelio, sudedam i buteli ir uzkasam. Kai krikstadukte suaugs, gales ateiti ten ir issikasti wub.gif wub.gif Nereikia pirkti balionu ir galvoti kaip pripusti.

O kada dovanojamos paprastai dovanos krikstavaikiams?
Atsakyti
nu mamulytes jus ir pavarot smile.gif
jau isradingumo jums tai tikrai netruksta. kol visa tema perskaiciau tai akys vos neisvarvejo lotuliukas.gif . labai daug geru ideju, bet mano mazosios krikstateviai dabar patys ruosiasi vestuvem, tai kazkaip nenoriu ju apkrauti dar ir krikstynu organizavimu. o mano brangusis nenori krikstynu paversti ale vestuvem, zodziu nenori ispusti (pompastikos), tai net nezinau ka ir daryt. gal kada su krikstamote ka apsitarsim truputi nuveikt ir tiek. verysad.gif
Atsakyti

Na tai padarykit gražią ir santūresnę šventę mirksiukas.gif juk keletas idėjų tos šventės nepadarys pompastiškos, o suteiks jai savotišką atspalvį ir gerą prisiminimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2006 06 29, 13:55)
Prašyk savo emaila ir atsius kas nors. O Bertikei ir jolkamilei išsiunčiau  4u.gif

Labai labai dėkoju 4u.gif Gavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 06 23, 16:57)
Tai čia neįdės, nes ten daug lapų worde. Rašykit man į , kas norit, persiųsiu  mirksiukas.gif

Laba,
ar galetumet ir man atsiust ta scenaiju, buciau dekinga

Mano pasto adresas:

viskonte@gmail.com
Atsakyti
o gal galetumete pasidalinti idejomis, kas koki gerima dovanoja krikstavaikiui, su salyga kad bus geriamas po daug metu?
Ir gal galite kuri paaiskinti tiksliai dovanojamu pinigu, kruopu, cukraus reiksmes? Ar neperdaug pinigai ir kruopos su cukrum, juk jei tures pinigu, tures ir pavalgyt, ir atvirksciai smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai įdomu, kokį gėrimą perka krikštavaikiui, kad po šitiek metu dar geriamas būtų. Tikriausiai labai brangų vyną, nes tie po 20Lt spiritėliu pavirs, aš kažkaip apie brendį galvoju.
Atsakyti
As jau čia rašiau, mes tai užkasėm degtinės butelį kartu su palinkėjimais.
Atsakyti
Musu vaikiukui bus brendis.
Atsakyti