Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus

QUOTE(dia10 @ 2006 06 27, 20:26)
Siaip tai turetu pirkti kriksto tevai, bet jei jie nezino ir nesisiulo tai manau reikes pirkti patiems, negi prasysi kad pirktu schmoll.gif
Nors mano abiem vaikam pirko kriksto tevai  thumbup.gif

as kol kas nesisiuliau smile.gif nes nezinojau, kad man tai priklauso. Nes abu krikstateviai esam studentai, pinigais nesimetom mirksiukas.gif tai nezinau, kaip krikstadukros mama priims si siulyma. Nors man norisi viska padaryti graziai ir pagal tradicijas.
Atsakyti
QUOTE(Germani @ 2006 06 27, 22:29)
O aip darete tos, kurios i krikstotevus ejote ne su sutuoktiniais? nes krikstatevis bus mano pusbrolis? Kaip tuomet dovanas dalintis? Scenariju tai apsiimu as daryt, nes daugiau patirties turiu ir noro biggrin.gif

Galite dalintis tu perki rubelius jis moka uz kriksta kunigui, arba perka dovana mirksiukas.gif mano sunelio kriksto tevai irgi ne vyras su zmona, tai krikstomama pirko rubelius o tetis mokejo uz ceremonija thumbup.gif o dovana per puse pirko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2006 06 27, 21:43)
Galite dalintis tu perki rubelius jis moka uz kriksta kunigui, arba perka dovana mirksiukas.gif mano sunelio kriksto tevai irgi ne vyras su zmona, tai krikstomama pirko rubelius o tetis mokejo uz ceremonija thumbup.gif o dovana per puse pirko thumbup.gif

Pagal visas tradicijas taip ir turi būti. Krikštamotė vaikutį "apsirengia" nuo a iki z, o krikštatėvis viską finansuoja ceremonijos metu: bažnyčia, fotoatelje...

Visas atrakcijas ir dovanas galite padaryti pasitarę ir draugiškai pasidaliję pareigas tongue.gif
Žodžiu reikia kalbėtis, tartis ir dar kartą tartis. Tik tada viskas gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Germani @ 2006 06 27, 20:09)
mielos kriksto mamos, ar jus rubelius krikstavaikiui pirkote pacios ar juos perka kriksto vaiko tevai?

o as viska planuoju pirkti pati rubelius ir t.t. na gal krikstomama zvake nupirks smile.gif taip nusprendziau pati nors jie ir siulesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Germani @ 2006 06 27, 19:09)
mielos kriksto mamos, ar jus rubelius krikstavaikiui pirkote pacios ar juos perka kriksto vaiko tevai?

mes tai susiterėme, kad vaikutį apsirengiame patys, o krikšto tėvai perka žvakę ir krikšto rūbą (skraistę) - tai jų pareiga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2006 06 27, 22:41)
Jo placiau papasakok apie ta zaidima g.gif

Ar balionus putet patys ar pirkot su tom dujom pripustus g.gif
As maciau pirkti pomta specialiai balionam pusti, bet kazkaip nepatikliai ji man pasirode tai dar nepirkau schmoll.gif bet gi reikia tom dujom pripildyt kad i dangu kiltu o ne palei zeme metytusi g.gif Kaip jus puciat balionus 4u.gif

Niu ka niekas nezinot kur tuos balionus pildyt ir kiek tai kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Germani @ 2006 06 27, 20:09)

Aš tai pati nunėriau suknytę blush2.gif Nepatinka man tos atlasinės, kvarbačkiuotos blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus! 4u.gif Pasirodo, ne taip jau lengva bus tas krikstynas suorganizuoti...
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 06 28, 16:02)
Aš tai pati nunėriau suknytę  blush2.gif Nepatinka man tos atlasinės, kvarbačkiuotos  blush2.gif

Man irgi labai grazios nertos, bet kad nelabai moku taip mandrai nunerti blush2.gif tik serveteles moku lotuliukas.gif bet kaikuriu ir atlasiniu yra labai graziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2006 06 28, 14:03)
Niu ka niekas nezinot kur tuos balionus pildyt ir kiek tai kainuoja g.gif

nagi megoj yra-kur visokiausi balionai-ir jei nori,kad į dangų kiltų-pripildys helio, o mes tai visiems svečiams išdalinome, kad patys pripūstų thumbup.gif buvo,o po to linkėjimus užrašė thumbup.gif -tegul gi padirba truputį lotuliukas.gif ir mes ne į dangų leidom, o plukdėm upe. Va 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2006 06 22, 18:43)
niu ka nusipirkau uz 25lt ta scenariju kriktynu eisiu skaityt gal kam reik?smile.gif

Na butu gal ir neblogai ax.gif pasiskaityti kas ten idomaus blush2.gif . biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif ir as noreciau to scenarijaus,jeigu galima,ir jei galima greiciau nes jau 5ni krikstynos mazosios bigsmile.gif jolkamile@one.lt
Atsakyti