Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus

oi,kaip smagu kaip pavyksta drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastinute @ 2006 06 27, 09:54)
ir dar zaidimas kur reikejo traukt daiktus ir as pasakojau kas uz ka atsakingas, visi labai juokesi buvo liuks  tongue.gif

va to žaidimo aš irgi nesuprantu gal galėtum plačiau papasakot, kokie daiktai, kas tuos daiktus traukia ir pan.
Atsakyti
o as isdalinsiu stai tokius kvietimus i krikstynas \ tongue.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(london girl @ 2006 06 27, 14:56)
o as isdalinsiu stai tokius kvietimus i krikstynas \ tongue.gif  user posted image

laaabai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Kur gavai tokių gražių kvietimukų?
gal pati darei?
Labai labai mieli wub.gif wub.gif
Atsakyti
kvietimai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 06 27, 18:18)
Kur gavai tokių gražių kvietimukų?
gal pati darei?
Labai labai mieli  wub.gif  wub.gif

nee pirkau internete 8vnt su vokais 4u.gif
Atsakyti
mielos kriksto mamos, ar jus rubelius krikstavaikiui pirkote pacios ar juos perka kriksto vaiko tevai?
Atsakyti
Čia jau susitarimo reikalas. Kai krikštijom savo dukrą viską pirkom patys, dabar krikštysim pusbrolio sūnelį, tai ir kostiumėlį ir krikšto rūbelį pirksim mes.
Atsakyti
QUOTE(Germani @ 2006 06 27, 20:09)
mielos kriksto mamos, ar jus rubelius krikstavaikiui pirkote pacios ar juos perka kriksto vaiko tevai?

Siaip tai turetu pirkti kriksto tevai, bet jei jie nezino ir nesisiulo tai manau reikes pirkti patiems, negi prasysi kad pirktu schmoll.gif
Nors mano abiem vaikam pirko kriksto tevai thumbup.gif
Atsakyti
O aip darete tos, kurios i krikstotevus ejote ne su sutuoktiniais? nes krikstatevis bus mano pusbrolis? Kaip tuomet dovanas dalintis? Scenariju tai apsiimu as daryt, nes daugiau patirties turiu ir noro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastinute @ 2006 06 27, 09:54)
Sveikos mes jau tikri krikstateviai  thumbup.gif  buvo labai linksma, labai patiko ideja su balionu, parasem ant baliono linkejimus ir paleidom i dangu, ir dar zaidimas kur reikejo traukt daiktus ir as pasakojau kas uz ka atsakingas, visi labai juokesi buvo liuks  tongue.gif

Jo placiau papasakok apie ta zaidima g.gif

Ar balionus putet patys ar pirkot su tom dujom pripustus g.gif
As maciau pirkti pomta specialiai balionam pusti, bet kazkaip nepatikliai ji man pasirode tai dar nepirkau schmoll.gif bet gi reikia tom dujom pripildyt kad i dangu kiltu o ne palei zeme metytusi g.gif Kaip jus puciat balionus 4u.gif

Mes tai tais pripustais balionais ruosiames masinas puosti, o paskui leisim i ora thumbup.gif 4u.gif vsisi galvos, kad vestuves vaziuoja, o mes maza savo angeliuka krikstyt vesim lotuliukas.gif
Atsakyti