oi,kaip smagu kaip pavyksta
QUOTE(Dzastinute @ 2006 06 27, 09:54)
ir dar zaidimas kur reikejo traukt daiktus ir as pasakojau kas uz ka atsakingas, visi labai juokesi buvo liuks
va to žaidimo aš irgi nesuprantu gal galėtum plačiau papasakot, kokie daiktai, kas tuos daiktus traukia ir pan.
o as isdalinsiu stai tokius kvietimus i krikstynas \
QUOTE(london girl @ 2006 06 27, 14:56)
o as isdalinsiu stai tokius kvietimus i krikstynas \
laaabai gražu
Kur gavai tokių gražių kvietimukų?
gal pati darei?
Labai labai mieli
gal pati darei?
Labai labai mieli
kvietimai super
QUOTE(Vaidullka @ 2006 06 27, 18:18)
nee pirkau internete 8vnt su vokais
Čia jau susitarimo reikalas. Kai krikštijom savo dukrą viską pirkom patys, dabar krikštysim pusbrolio sūnelį, tai ir kostiumėlį ir krikšto rūbelį pirksim mes.
QUOTE(Germani @ 2006 06 27, 20:09)
mielos kriksto mamos, ar jus rubelius krikstavaikiui pirkote pacios ar juos perka kriksto vaiko tevai?
Siaip tai turetu pirkti kriksto tevai, bet jei jie nezino ir nesisiulo tai manau reikes pirkti patiems, negi prasysi kad pirktu
Nors mano abiem vaikam pirko kriksto tevai
QUOTE(Dzastinute @ 2006 06 27, 09:54)
Sveikos mes jau tikri krikstateviai buvo labai linksma, labai patiko ideja su balionu, parasem ant baliono linkejimus ir paleidom i dangu, ir dar zaidimas kur reikejo traukt daiktus ir as pasakojau kas uz ka atsakingas, visi labai juokesi buvo liuks
Jo placiau papasakok apie ta zaidima
Ar balionus putet patys ar pirkot su tom dujom pripustus
As maciau pirkti pomta specialiai balionam pusti, bet kazkaip nepatikliai ji man pasirode tai dar nepirkau bet gi reikia tom dujom pripildyt kad i dangu kiltu o ne palei zeme metytusi Kaip jus puciat balionus
Mes tai tais pripustais balionais ruosiames masinas puosti, o paskui leisim i ora vsisi galvos, kad vestuves vaziuoja, o mes maza savo angeliuka krikstyt vesim