QUOTE(Keit @ 2006 06 23, 13:09)
Skaitau Gitackos pirktą scenarijų ir nesuprantu ar mamos čia iš jo pasakojimų pridėjo ar tie kas rašė viską iš šito forumo nukopijavo tik vardus pakeitė ir aplamai daug ten kas parašyta ką aš jau buvau radusi internete Arba rašo apie Pertriuką iš kauno kuris turėjo 4krikštatėvius - iš tiesų tai šitas atvejas buvo Kartenoje berniuko vardas- Juras. Ir tai ištraukta iš čia . Siaubas kokie , nors iš kitos pusės kas skuba arba tiesiog tingi rinkt informaciją patogu ir greita.
Tik va jei aš čia draugiškai papasakočiau savo mintis, idėjas ir kažkas iš jų užsidirbtų tai būčiau nelabai patenkinta . Gal pirma turėtų atsiklaust SM ir kitų internetinių puslapių savininkų ar galima kopijuot o tada pardavinėt.
Tik va jei aš čia draugiškai papasakočiau savo mintis, idėjas ir kažkas iš jų užsidirbtų tai būčiau nelabai patenkinta . Gal pirma turėtų atsiklaust SM ir kitų internetinių puslapių savininkų ar galima kopijuot o tada pardavinėt.
Aš šitą dalyką irgi pastebėjau, kad viskas jau kažkur skaityta. sakyčiau biškį sukčiauja. Pinigus už nieką renka. Viską galima nemokamai rast, tik tiek kad viskas į vieną vietą sutraukta