Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus

QUOTE(Keit @ 2006 06 23, 13:09)
Skaitau Gitackos pirktą scenarijų ir nesuprantu ar mamos čia iš jo pasakojimų pridėjo ar tie kas rašė viską iš šito forumo nukopijavo tik vardus pakeitė ir aplamai daug ten kas parašyta ką aš jau buvau radusi internete  g.gif Arba rašo apie Pertriuką iš kauno kuris turėjo 4krikštatėvius - iš tiesų tai šitas atvejas buvo Kartenoje berniuko vardas- Juras. Ir tai ištraukta iš čia . Siaubas kokie , nors iš kitos pusės kas skuba arba tiesiog tingi rinkt informaciją patogu ir greita.
Tik va jei aš čia draugiškai  papasakočiau savo mintis, idėjas ir kažkas iš jų užsidirbtų tai būčiau nelabai patenkinta  schmoll.gif . Gal pirma turėtų atsiklaust SM ir kitų internetinių puslapių savininkų ar galima kopijuot o tada pardavinėt.

Aš šitą dalyką irgi pastebėjau, kad viskas jau kažkur skaityta. sakyčiau biškį sukčiauja. Pinigus už nieką renka. Viską galima nemokamai rast, tik tiek kad viskas į vieną vietą sutraukta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatulka @ 2006 06 23, 11:03)
Sveika, Gitacka! Gal galetum man atsiusti ta sneriju, krikstynos jau liepos 2diena, o as 'stabdau', kazkaip nesigalvoja visiskai. as taip pat rasysiu 10 isakymu kriksto tevams , Austre123, o kokiu tu jau sugalvojai? As taip pat kelis jau turiu, gal tau ryt issiusiu. Aciu visoms!!!
Papildyta:
P.s.  per ta skubejima klaidu 'pridirbau', net geda blush2.gif . Scenariju norejau parasyti.

Jei nesunku gal šiandiena galetum nes ryt mes jau krikštynam
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2006 06 23, 12:09)

Tik va jei aš čia draugiškai  papasakočiau savo mintis, idėjas ir kažkas iš jų užsidirbtų tai būčiau nelabai patenkinta  schmoll.gif . Gal pirma turėtų atsiklaust SM ir kitų internetinių puslapių savininkų ar galima kopijuot o tada pardavinėt.

apie tai nepagalvojau g.gif tiksliai nefaina, kai parasai idejas ir va pardavineja po to kazkas g.gif

as parasiau,kad idetu cia scenariju tik del to, kad visos praso, kad atsiustu, kiek dar atsiras tokiu, ir vietoj tu postu "atsiusk man" butu viskas surasyta rolleyes.gif

na jei nesunku, atsiuskit ir man ta nupirkta informacija, gal kuom pasinaudosiu cool.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Tai čia neįdės, nes ten daug lapų worde. Rašykit man į , kas norit, persiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif temelė ir thumbup.gif , kurios išsako savo mintis. Aš krikštysiu savo mažę rugpjūčio mėnesį. Žadu, pagal visus šiuos pasisakymus padaryti pati programą ir suderinti su krikšto tėvais smile.gif.
Labai patiko idėja padovanoti krikštatėviui maikę su užrašu "aš esu jos krikštatėvis", o ką tokio įdomaus padovanoti krikšto mamai? g.gif

Atsakyti
sveiki, gal galetu kas atsiusti laikrastuko pavyzdi apie kuri cia tiek snekama? 4u.gif
gatusis@one.lt
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2006 06 23, 16:47)
sveiki, gal galetu kas atsiusti laikrastuko pavyzdi apie kuri cia tiek snekama?  4u.gif
gatusis@one.lt

aga, ir aš norėčiau laikraštuko pavyzdžio jursiur@one.lt
Atsakyti
Aha, kelios uzsimine, kad dare laikrastukus, bet neatsiliepia i prasymus pasidalinti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
apie laikraštuką yra atskira tema čia, bet pavyzdžio pakolkas nėra. Kai sukursim savus įdėsim, ieškokit toje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keit: 23 birželio 2006 - 18:02
Vilties žemelės,
dar nemokinieko,nieko
Dar tau pačiam be galo reikia
rūpesčio visų
Mirksės žvaigždelės,
augsi tu iš lėto
Ir mokysies
šito pasaulio paslapčių.
Mielas vaikeli,greit suprasi,
koks grumstelis kietas
Bet krikšto angelas
budės šalia žingsnelių netvirtų.
Gal tau pavyks suprasti,
kaip gyvenimas sudėtas,
Ir rast saulėtą krantą,
kupiną šviesių dienų.

2.
Atsakyti
Sveikos mes jau tikri krikstateviai thumbup.gif buvo labai linksma, labai patiko ideja su balionu, parasem ant baliono linkejimus ir paleidom i dangu, ir dar zaidimas kur reikejo traukt daiktus ir as pasakojau kas uz ka atsakingas, visi labai juokesi buvo liuks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastinute @ 2006 06 27, 09:54)
Sveikos mes jau tikri krikstateviai  thumbup.gif  buvo labai linksma, labai patiko ideja su balionu, parasem ant baliono linkejimus ir paleidom i dangu, ir dar zaidimas kur reikejo traukt daiktus ir as pasakojau kas uz ka atsakingas, visi labai juokesi buvo liuks  tongue.gif

O gal galetum parasyt, kokius daiktelius panaudojai? Ir kaip aiskinai pareigas?
Atsakyti