senelių kieme
niu ka nusipirkau uz 25lt ta scenariju kriktynu eisiu skaityt gal kam reik?
QUOTE(Gitacka @ 2006 06 22, 19:43)
Kai perskaitysi parašyk ar buvo verta pirkt, nes aš iš visur prisisiunčiau visokių įdėjų, kad gal scenarijaus ir neprireiks.
Sveikute. As ir zadejau kada nusipirkt ta scenariju, bet jei tu jau turi, tai gal pasidalintum?
QUOTE(Gitacka @ 2006 06 22, 18:43)
na tai viesai parasyk ta scenariju, pasiims kam reikes. O man reikia laikrascio pavyzdzio, tik ziuriu niekas jo neturi
QUOTE(Ignėja @ 2006 06 11, 11:36)
Sia vasara krikstysim savo dukriuka, tai dabar pradejau planuoti, noriu kad svente butu isimintina
Prisiskaiciau daugybe idomiu ideju kaip smagiau atsvesti ir ruosiuosi jomis pasinaudoti, nes jauciu musu krikstateviai nieko tokio nesugalvos.
Mamytes, gal galite persiusti jei turite krikstynu laikrastuko kopija el.pastu : svmarius@dtiltas.lt. Buciau labai labai dekinga.
Idedu eilerastuka, kuri galetu perskaityti teveliai arba krikstateviai:
Aš - trapus ir baltas popieriaus lapas,
Pats nusispalvinti negaliu,
Tad jei piešite mane skaisčiomi spalvomis, -būsiu šviesus ir linksmas.
Aš paruoštas lipdymui molio gabalas,
Pats nusilipdyti negaliu,
Tad, jei lipdysite mane piktą, - būsiu gąsdinantis,
Jei lipdysite mane mąstantį, - būsiu paguodžiantis.
Aš maža ir gležna gyvybės sėkla,
Pati išdygti negaliu,
Tad jei sėsite mane abejingai, užaugsiu menka,
Jei sėsite mane su meile, užaugsiu derlinga.
Aš Jūsų sumanyta, bet neužbaigta daina,
Pati sau žodžių pasirašyti negaliu,
Tad jei sudėsite į mane bet kokius žodžius, skambėsiu padrikai,
Jei sudėsite į mane išminties pilnus žodžius, skambėsiu gyvai.
Globokite, mylėkite mane, aš JŪSŲ VAIKAS.
Prisiskaiciau daugybe idomiu ideju kaip smagiau atsvesti ir ruosiuosi jomis pasinaudoti, nes jauciu musu krikstateviai nieko tokio nesugalvos.
Mamytes, gal galite persiusti jei turite krikstynu laikrastuko kopija el.pastu : svmarius@dtiltas.lt. Buciau labai labai dekinga.
Idedu eilerastuka, kuri galetu perskaityti teveliai arba krikstateviai:
Aš - trapus ir baltas popieriaus lapas,
Pats nusispalvinti negaliu,
Tad jei piešite mane skaisčiomi spalvomis, -būsiu šviesus ir linksmas.
Aš paruoštas lipdymui molio gabalas,
Pats nusilipdyti negaliu,
Tad, jei lipdysite mane piktą, - būsiu gąsdinantis,
Jei lipdysite mane mąstantį, - būsiu paguodžiantis.
Aš maža ir gležna gyvybės sėkla,
Pati išdygti negaliu,
Tad jei sėsite mane abejingai, užaugsiu menka,
Jei sėsite mane su meile, užaugsiu derlinga.
Aš Jūsų sumanyta, bet neužbaigta daina,
Pati sau žodžių pasirašyti negaliu,
Tad jei sudėsite į mane bet kokius žodžius, skambėsiu padrikai,
Jei sudėsite į mane išminties pilnus žodžius, skambėsiu gyvai.
Globokite, mylėkite mane, aš JŪSŲ VAIKAS.
Papildyta:
na jau šitas eilėrštukas tai super,būtinai krikštatėviams užrašysiu,net jei pavyks ,keles eilutes mažylę išmokysiu mintinai,o kaip kaune ar lengvai pavyksta suderint datą,ir ar pakanka prieš porą savaičių suderint
QUOTE(mazhulia @ 2006 06 23, 04:27)
na tai viesai parasyk ta scenariju, pasiims kam reikes. O man reikia laikrascio pavyzdzio, tik ziuriu niekas jo neturi
ten ne tik scenarijus o ir seip visko kaip as parasysiu 20 a4 formato lapo:) kas norejo paprase atsiunciau kam reikes paprasys;)
Sveika gal yra 10 įsakymu krikšto tėvam labai norėciau ir jei galėtum atsiusti man.AČIŪ
Sveika, Gitacka! Gal galetum man atsiusti ta sneriju, krikstynos jau liepos 2diena, o as 'stabdau', kazkaip nesigalvoja visiskai. as taip pat rasysiu 10 isakymu kriksto tevams , Austre123, o kokiu tu jau sugalvojai? As taip pat kelis jau turiu, gal tau ryt issiusiu. Aciu visoms!!!
Papildyta:
P.s. per ta skubejima klaidu 'pridirbau', net geda . Scenariju norejau parasyti.
Papildyta:
P.s. per ta skubejima klaidu 'pridirbau', net geda . Scenariju norejau parasyti.
QUOTE(Gitacka @ 2006 06 23, 07:00)
ten ne tik scenarijus o ir seip visko kaip as parasysiu 20 a4 formato lapo:) kas norejo paprase atsiunciau kam reikes paprasys;)
man jei gali atsiūsk
linceris@yahoo.com
dėkui
visom kurios parase i az meilus linjus issiuncaiu tikiuosi gavot o kitos parasykit meila per valanda kur siust arba as savaitei isvaziuoju prie ezeru tai prie kompo nelabai prieisiu:) nebent tada atsius tos kuriom jau siunciau:)
Skaitau Gitackos pirktą scenarijų ir nesuprantu ar mamos čia iš jo pasakojimų pridėjo ar tie kas rašė viską iš šito forumo nukopijavo tik vardus pakeitė ir aplamai daug ten kas parašyta ką aš jau buvau radusi internete Arba rašo apie Pertriuką iš kauno kuris turėjo 4krikštatėvius - iš tiesų tai šitas atvejas buvo Kartenoje berniuko vardas- Juras. Ir tai ištraukta iš čia . Siaubas kokie , nors iš kitos pusės kas skuba arba tiesiog tingi rinkt informaciją patogu ir greita.
Tik va jei aš čia draugiškai papasakočiau savo mintis, idėjas ir kažkas iš jų užsidirbtų tai būčiau nelabai patenkinta . Gal pirma turėtų atsiklaust SM ir kitų internetinių puslapių savininkų ar galima kopijuot o tada pardavinėt.
Tik va jei aš čia draugiškai papasakočiau savo mintis, idėjas ir kažkas iš jų užsidirbtų tai būčiau nelabai patenkinta . Gal pirma turėtų atsiklaust SM ir kitų internetinių puslapių savininkų ar galima kopijuot o tada pardavinėt.