Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 01 22, 15:44)
Va kažkada pakopinau i6 forumo sau informaciją apie molius mirksiukas.gif

Raudona pakuote - "Kauke sveitiklis valomasis visiems odos tipams. Giliai isvalo poras, suteikia odai sviezumo. Sudetis : auksto valymo zydras molis, kedro riesuto zieves daleles, auksines saknies ir zensenio ekstraktai. Naudojimo budas : pakelio turini sumaisyti siltame vandenyje iki grietines konsistencijos. Lengvais judesiais pamasazuoti oda, isskyrus paakiu zona, nuplauti siltu vandeniu ir patepti jusu odai tinkanciu kremu". Sveiciamosios daleles smulkios ir ju nedaug. Tinka lengvam odos sveitimui.

Melyna pakuote - "Kosmetinis molis zydras. Tonizuojantis. Visiems odos tipams. Naturali augalines kilmes kosmetine priemone, skirta kosmetinei veido ir kuno odos prieziurai. Sudetis : auksto valymo zydras molis. Naudojimas : pakelio turini sumaisyti siltame vandenyje iki grietines konsistencijos. Padengti problemines odosplotus, lengvai pamasazuoti ir palikti 10 - 15 min., nuplauti siltu vandeniu ir patepti jusu odai tinkanciu kremu". Malonus pojutis, atsigavo oda.

Cia dar mano rasyta senais laikais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 22 sausio 2008 - 15:24
o norėjau paklaust molis labai nesausina odos?mano oda riebi, bet po kokios nors priemonės panaudojimo vis išsausėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 22, 15:24)
Cia dar mano rasyta senais laikais  biggrin.gif

Naudingą padarei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 01 22, 17:45)
Naudingą padarei  mirksiukas.gif

Pasirodo, net issisaugojo kazkas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 22, 15:54)
Pasirodo, net issisaugojo kazkas  mirksiukas.gif

šitam forume tiek naudingos info, kad visos į galvą nesukiši, tai reik išsisaugot geresnėse laikmenose, nei galva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 22, 15:27)
o norėjau paklaust molis labai nesausina odos?mano oda riebi, bet po kokios nors priemonės panaudojimo vis išsausėja doh.gif

Man asmeniškai sausina ax.gif bet po to dedu drėkinančia kaukę, tai problemos nematau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 01 22, 20:50)
Man asmeniškai sausina  ax.gif  bet po to dedu drėkinančia kaukę, tai problemos nematau  ax.gif

Na, man irgi tuo metu, kai nusiplaunu kauke, atrodo, kad oda sausesne, bet veliau viskas normalizuojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 22, 16:27)

Aš nededu ant viso veido ,tik ant riebesnių ,inkštiruotų vietų ,nes tikrai pasausina odelę. Taipogi kartasi dar uždedu keliom min drėkinančią kaukytę thumbup.gif Paskui drėkinatis tonikas ,drėk. kremukas thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi kartais po molio kaukės uždedu drėkinančią kaukę, bet po jos man veidas nebetenka to lengvumo, kuris būna po molio ax.gif Šiaip sausinimo problema man praktiškai išnyko, kai į molį pradėjau maišyti ir aliejaus thumbup.gif Po kaukės visada drėkinančiu toniku pasitepu, tai tos drėgmės man kaip ir gana. Ale mano oda nė iš tolo sausos neprimena, tai sausaodėms gal šiek tiek daugiau cackų reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 22, 23:04)
Aš irgi kartais po molio kaukės uždedu drėkinančią kaukę, bet po jos man veidas nebetenka to lengvumo, kuris būna po molio  ax.gif  Šiaip sausinimo problema man praktiškai išnyko, kai į molį pradėjau maišyti ir aliejaus  thumbup.gif  Po kaukės visada drėkinančiu toniku pasitepu, tai tos drėgmės man kaip ir gana. Ale mano oda nė iš tolo sausos neprimena, tai sausaodėms gal šiek tiek daugiau cackų reikia  ax.gif

Kokio aliejuko įdedi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 01 23, 23:59)

as tai pilu arbatmedzio arba vit. E rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 01 23, 21:59)

Dabar lašinu kviečių gemalų ir dar turiu tokias kapsulytes su Q10, tai ten irgi kažkoks aliejukas, o arbatmedžio aliejaus tai tik max 3 lašai, tai jis neatlieka aliejaus funkcijų čia biggrin.gif arbatmedį lašinu dėl antiseptinių savybių ax.gif
Atsakyti