as galiu pagirti juodaji moli, tik daznai pritingiu juo tepliotis..
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 21, 20:15)
o kur ieškoti to baltojo ir juodojo molio?kokios kainos jų maždaug?
ieskok Eurokos, Droge. Maciau, kad yra ir RImi. Kainos uz pakeli svyruoja nuo 0.99 Lt iki 1.99 Lt BUna balto, zalio, juodo molio
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 21, 20:34)
ieskok Eurokos, Droge. Maciau, kad yra ir RImi. Kainos uz pakeli svyruoja nuo 0.99 Lt iki 1.99 Lt BUna balto, zalio, juodo molio
... melyno, rausvo, "Kleopatros" (maisyti moliai, kaip supratau)...
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 21, 21:04)
dėkui už ats, ryt užbėgsiu į drogą, jau visos taip prigyrę tuos molius, tikiuos ir man padės
As parekomendavau savo draugei, jai buvo atradimas, labai patiko
o ka daro melynas su rausvu?
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 21, 21:20)
o ka daro melynas su rausvu?
Zinok, jau nepamenu, kas buvo parasyta ant tu pakeliu, kam butent tie moliai skirti Man aktualiausia, kad isvalytu oda, o tam po visu bandymu pamaciau, kad geriausias juodas molis
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 21, 21:24)
Zinok, jau nepamenu, kas buvo parasyta ant tu pakeliu, kam butent tie moliai skirti Man aktualiausia, kad isvalytu oda, o tam po visu bandymu pamaciau, kad geriausias juodas molis
na, taip, as naudoju juoda moli - valo neblogai. Nusipirkau dar balto - islygina smulkias rauksleles, balina oda (man po spuogeliu demeles liko).Turiu molio sveitikli - su kedro riesutu gabaleliais. O rausvo ir zydro net nemaciau pirkti - todel labai idomu
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 21, 21:33)
na, taip, as naudoju juoda moli - valo neblogai. Nusipirkau dar balto - islygina smulkias rauksleles, balina oda (man po spuogeliu demeles liko).Turiu molio sveitikli - su kedro riesutu gabaleliais. O rausvo ir zydro net nemaciau pirkti - todel labai idomu
As isbandzius visus Man labiausiai istrigo juodasis, nes atliko to, ko man reikejo, greiciau spuogeliai gyja, pagrazina oda. Kitu spalvu moliai man prastesni pasirode.. Reiks dar balto isigyt, jei sakai, kad demeles sviesina
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 21, 19:33)
Va kažkada pakopinau i6 forumo sau informaciją apie molius
Raudona pakuote - "Kauke sveitiklis valomasis visiems odos tipams. Giliai isvalo poras, suteikia odai sviezumo. Sudetis : auksto valymo zydras molis, kedro riesuto zieves daleles, auksines saknies ir zensenio ekstraktai. Naudojimo budas : pakelio turini sumaisyti siltame vandenyje iki grietines konsistencijos. Lengvais judesiais pamasazuoti oda, isskyrus paakiu zona, nuplauti siltu vandeniu ir patepti jusu odai tinkanciu kremu". Sveiciamosios daleles smulkios ir ju nedaug. Tinka lengvam odos sveitimui.
Melyna pakuote - "Kosmetinis molis zydras. Tonizuojantis. Visiems odos tipams. Naturali augalines kilmes kosmetine priemone, skirta kosmetinei veido ir kuno odos prieziurai. Sudetis : auksto valymo zydras molis. Naudojimas : pakelio turini sumaisyti siltame vandenyje iki grietines konsistencijos. Padengti problemines odosplotus, lengvai pamasazuoti ir palikti 10 - 15 min., nuplauti siltu vandeniu ir patepti jusu odai tinkanciu kremu". Malonus pojutis, atsigavo oda.
Kiek pamenu, tai raudonas molis skirtas atseit odai atnaujinti, nuo pirmųjų senatvės požymių. Man visi moliai vienodi ir vienodai veikia