QUOTE(...whatever... @ 2007 05 02, 14:40)
Aš tik neseniai pabandžiau molio kaukę, bet labai patiko, tikrai efektas yra
O kur jus perkate moli?
Gal zinot kur galima nusipirkti baltojo molio?
QUOTE(Izolda @ 2007 11 13, 13:18)
Būdavo Eurokose ir Droge. Dar yra Mendis Kaune.
QUOTE(Lenora @ 2007 11 14, 01:18)
Būdavo Eurokose ir Droge. Dar yra Mendis Kaune.
O kur ta Mendis?
O ten baltasis molis grynas? Po kiek jo buna? Kiek kainuoja?
man kosmetologe rekomendavo baltaji moli. as jo nusipirkau, bet taip ir nepabandziau dabar prisiskaiciau, kad visai geras dalykas, tai reiks isbandyt
Molines kaukes man netiko, visada po ju mane isberdavo.
Is visu situ spalvu moliu man labiausiai patiko juodasis molis - geriausiai apgydo spuogelius, sumazina veido riebalavimasi
Sveikos;) ir aš nusipirkau molio:) baltojo:) tik dabar perskaičiau, kad jaunina odą, padeda ląstelėms regeneruotis. tai ir dabar galvoju ar tinka toks molis jaunai odai, 20 metų? bijau, kad tik žalos neprisidaryčiau sau
QUOTE(jaguarka @ 2007 11 21, 20:02)
Sveikos;) ir aš nusipirkau molio:) baltojo:) tik dabar perskaičiau, kad jaunina odą, padeda ląstelėms regeneruotis. tai ir dabar galvoju ar tinka toks molis jaunai odai, 20 metų? bijau, kad tik žalos neprisidaryčiau sau
tikrai dėl to nepergyvenk, mano mažajai sesei 13, apie pusmetį darydavos juodo molio kaukes, tai labai susitvarkė oda nuo jaunatvinių spuogų
Žinau,kad molis tikrai padeda,bet labai jau pritingiu tepliotis...Na,bet prisižadėjau sau kad kas antrą dieną darysiuos juodo molio kaukes,o kitas dienas kokio kitokio-balto,žydro ar dar kokio(daug jų prisipirkus turiu). Tikiuosi kad man pavyks
o kaip daznai galima naudoti molio kaukes? as jau ketvirta diena is eiles jas darau bet odai tai
QUOTE(agnuta @ 2007 11 22, 10:50)
o kaip daznai galima naudoti molio kaukes? as jau ketvirta diena is eiles jas darau bet odai tai
As stengiuosi bent du kart i savaite darytis. Aisku, kai bunu laisvesne irgi taip daznai pateplioju. Nemanau, kad labai kenkia, o juk visad matai reakcija odos ir zinai ar naudoti ar ne