Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

Aš tik neseniai pabandžiau molio kaukę, bet labai patiko, tikrai efektas yra thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2007 05 02, 14:40)
Aš tik neseniai pabandžiau molio kaukę, bet labai patiko, tikrai efektas yra  thumbup.gif  thumbup.gif

O kur jus perkate moli?
Gal zinot kur galima nusipirkti baltojo molio?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2007 11 13, 13:18)
O kur jus perkate moli?
Gal zinot kur galima nusipirkti baltojo molio?

Būdavo Eurokose ir Droge. Dar yra Mendis Kaune. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 11 14, 01:18)
Būdavo Eurokose ir Droge. Dar yra Mendis Kaune. smile.gif

O kur ta Mendis?
O ten baltasis molis grynas? Po kiek jo buna? Kiek kainuoja?
Atsakyti
man kosmetologe rekomendavo baltaji moli. as jo nusipirkau, bet taip ir nepabandziau blush2.gif dabar prisiskaiciau, kad visai geras dalykas, tai reiks isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
Molines kaukes man netiko, visada po ju mane isberdavo.
Atsakyti
Is visu situ spalvu moliu man labiausiai patiko juodasis molis - geriausiai apgydo spuogelius, sumazina veido riebalavimasi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos;) ir aš nusipirkau molio:) baltojo:) tik dabar perskaičiau, kad jaunina odą, padeda ląstelėms regeneruotis. tai ir dabar galvoju ar tinka toks molis jaunai odai, 20 metų? bijau, kad tik žalos neprisidaryčiau sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2007 11 21, 20:02)
Sveikos;) ir aš nusipirkau molio:) baltojo:) tik dabar perskaičiau, kad jaunina odą, padeda ląstelėms regeneruotis. tai ir dabar galvoju ar tinka toks molis jaunai odai, 20 metų? bijau, kad tik žalos neprisidaryčiau sau  g.gif

tikrai dėl to nepergyvenk, mano mažajai sesei 13, apie pusmetį darydavos juodo molio kaukes, tai labai susitvarkė oda nuo jaunatvinių spuogų 4u.gif
Atsakyti
Žinau,kad molis tikrai padeda,bet labai jau pritingiu tepliotis...Na,bet prisižadėjau sau kad kas antrą dieną darysiuos juodo molio kaukes,o kitas dienas kokio kitokio-balto,žydro ar dar kokio(daug jų prisipirkus turiu). Tikiuosi kad man pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip daznai galima naudoti molio kaukes? g.gif as jau ketvirta diena is eiles jas darau blush2.gif bet odai tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2007 11 22, 10:50)
o kaip daznai galima naudoti molio kaukes? g.gif as jau ketvirta diena is eiles jas darau blush2.gif bet odai tai thumbup.gif

As stengiuosi bent du kart i savaite darytis. Aisku, kai bunu laisvesne irgi taip daznai pateplioju. Nemanau, kad labai kenkia, o juk visad matai reakcija odos ir zinai ar naudoti ar ne 4u.gif
Atsakyti