Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

skelbiu kova savo inkstirams biggrin.gif , darysiu kas antra diena juodo molio kaukes, kad labai odos nesausintu darau su pienu ir laseliu migdolu aliejuko, po keliu kartu oda tikrai graziau atrodo bigsmile.gif isbandyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 13, 12:33)
skelbiu kova savo inkstirams  biggrin.gif , darysiu kas antra diena juodo molio kaukes, kad labai odos nesausintu darau su pienu ir laseliu migdolu aliejuko, po keliu kartu oda tikrai graziau atrodo  bigsmile.gif isbandyta  mirksiukas.gif

Jau esi bandzius?
Reikia MB priversti g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2007 04 13, 13:25)
Jau esi bandzius?
Reikia MB priversti g.gif  cool.gif

MB nereikia verst teptis kokiais tai s..... g.gif Manyske man parode koki tai tepala tai net nuvirtau, ten zodziu viskam tept ir dar padeda intimioms vietoms nuo organu suvytimo biggrin.gif ko tik tos moteriskos neprisigalvoja doh.gif o nuo inkstiru ir kitokiu suduku maziau reikia sokolado ir bulku visokiu est ir bus gut tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2007 04 13, 14:25)
Jau esi bandzius?

taip, jau dariau toki kaukiu kursa ir odos bukle buvo tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2007 04 13, 14:25)
Jau esi bandzius?

Pasirodysiu nemoksa, bet kas yra MB? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukė @ 2007 04 13, 19:43)
Pasirodysiu nemoksa, bet kas yra MB? doh.gif

MB- mano brangusis ...
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 13, 13:06)
taip, jau dariau toki kaukiu kursa ir odos bukle buvo tikrai  wub.gif

o po kiek laiko pasimato efektas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelmas @ 2007 04 13, 14:28)
MB nereikia verst teptis kokiais tai s.....  g.gif  Manyske man parode koki tai tepala tai net nuvirtau, ten zodziu viskam tept ir dar padeda intimioms vietoms nuo organu suvytimo biggrin.gif ko tik tos moteriskos neprisigalvoja  doh.gif  o nuo inkstiru ir kitokiu suduku maziau reikia sokolado ir bulku visokiu est ir bus gut  tongue.gif

jaja vyriška logika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrule @ 2007 04 13, 22:25)
o po kiek laiko pasimato efektas?  ax.gif

~ po kokiu 5 kartu, jei tept kas 2 diena, bet taip pat greitai ir dingsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 13, 12:33)
skelbiu kova savo inkstirams  biggrin.gif , darysiu kas antra diena juodo molio kaukes, kad labai odos nesausintu darau su pienu ir laseliu migdolu aliejuko, po keliu kartu oda tikrai graziau atrodo  bigsmile.gif isbandyta  mirksiukas.gif

reiktu ir man su pienu pabandyti, nes po molio oda pasauseja

QUOTE(Kelmas @ 2007 04 13, 13:28)
MB nereikia verst teptis kokiais tai s.....  g.gif  Manyske man parode koki tai tepala tai net nuvirtau, ten zodziu viskam tept ir dar padeda intimioms vietoms nuo organu suvytimo biggrin.gif ko tik tos moteriskos neprisigalvoja  doh.gif  o nuo inkstiru ir kitokiu suduku maziau reikia sokolado ir bulku visokiu est ir bus gut  tongue.gif

daug kam inkstirai ne nuo sokolado ir bulku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 04 20, 01:21)
reiktu ir man su pienu pabandyti, nes po molio oda pasauseja

as dar ilasinu pora laseliu migdolu aliejuko, galima ir kokio kito, tada oda is viso wub.gif o jei neturi aliejuko, galima uztepti kokia drekinancia kauke smile.gif

jau kaip savaite tepu moli, inkstiru beveik nesimato, oda normali, taip greitai nesiriebaloja, bet ir pats veidas baltesnis, taigi dar naudoju savaiminio idegio serveteles .... ex tas uzburtas ratas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 04 03, 17:38)
Ir čia raportuok. mirksiukas.gif
Labai įdomu man, nes ruošiuosi pradėt naudot šią priemonę. smile.gif

nagi tikrai matosi efektas. jau koki menesi darau kas savaite, o kartais ir dazniau, maisau juoda moli su pienu, tai veidukas tikrai pragrazejo, poros daug svaresnes thumbup.gif minusas tik tas kad labai daug terliones, bet ko nepadarysi del grozio biggrin.gif
Atsakyti