skelbiu kova savo inkstirams , darysiu kas antra diena juodo molio kaukes, kad labai odos nesausintu darau su pienu ir laseliu migdolu aliejuko, po keliu kartu oda tikrai graziau atrodo isbandyta
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 13, 12:33)
skelbiu kova savo inkstirams , darysiu kas antra diena juodo molio kaukes, kad labai odos nesausintu darau su pienu ir laseliu migdolu aliejuko, po keliu kartu oda tikrai graziau atrodo isbandyta
Jau esi bandzius?
Reikia MB priversti
QUOTE(Lexy @ 2007 04 13, 13:25)
MB nereikia verst teptis kokiais tai s..... Manyske man parode koki tai tepala tai net nuvirtau, ten zodziu viskam tept ir dar padeda intimioms vietoms nuo organu suvytimo ko tik tos moteriskos neprisigalvoja o nuo inkstiru ir kitokiu suduku maziau reikia sokolado ir bulku visokiu est ir bus gut
QUOTE(Lexy @ 2007 04 13, 14:25)
taip, jau dariau toki kaukiu kursa ir odos bukle buvo tikrai
QUOTE(Lexy @ 2007 04 13, 14:25)
Pasirodysiu nemoksa, bet kas yra MB?
QUOTE(coliukė @ 2007 04 13, 19:43)
Pasirodysiu nemoksa, bet kas yra MB?
MB- mano brangusis ...
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 13, 13:06)
taip, jau dariau toki kaukiu kursa ir odos bukle buvo tikrai
o po kiek laiko pasimato efektas?
QUOTE(Kelmas @ 2007 04 13, 14:28)
MB nereikia verst teptis kokiais tai s..... Manyske man parode koki tai tepala tai net nuvirtau, ten zodziu viskam tept ir dar padeda intimioms vietoms nuo organu suvytimo ko tik tos moteriskos neprisigalvoja o nuo inkstiru ir kitokiu suduku maziau reikia sokolado ir bulku visokiu est ir bus gut
jaja vyriška logika
QUOTE(Giedrule @ 2007 04 13, 22:25)
o po kiek laiko pasimato efektas?
~ po kokiu 5 kartu, jei tept kas 2 diena, bet taip pat greitai ir dingsta
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 13, 12:33)
reiktu ir man su pienu pabandyti, nes po molio oda pasauseja
QUOTE(Kelmas @ 2007 04 13, 13:28)
daug kam inkstirai ne nuo sokolado ir bulku
QUOTE(Lamia @ 2007 04 20, 01:21)
reiktu ir man su pienu pabandyti, nes po molio oda pasauseja
as dar ilasinu pora laseliu migdolu aliejuko, galima ir kokio kito, tada oda is viso o jei neturi aliejuko, galima uztepti kokia drekinancia kauke
jau kaip savaite tepu moli, inkstiru beveik nesimato, oda normali, taip greitai nesiriebaloja, bet ir pats veidas baltesnis, taigi dar naudoju savaiminio idegio serveteles .... ex tas uzburtas ratas
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 04 03, 17:38)
nagi tikrai matosi efektas. jau koki menesi darau kas savaite, o kartais ir dazniau, maisau juoda moli su pienu, tai veidukas tikrai pragrazejo, poros daug svaresnes minusas tik tas kad labai daug terliones, bet ko nepadarysi del grozio