Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

QUOTE(kucci_kucci @ 2007 04 03, 12:43)
RASOS valomasis molis ir man ispudzio nepaliko - tik kvapas geras biggrin.gif

turi omeny Rasos kaukę su moliu? man tai visai patikdavo jos poveikis, bet neilgai laikydavosi blush2.gif vakar bandziau juodojo molio su pienu sumaisyt, visai patiko, tik reiks reguliariai panaudot ir po kelių savaičių stebėsiu rezultatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 04 03, 16:44)
turi omeny Rasos kaukę su moliu? man tai visai patikdavo jos poveikis, bet neilgai laikydavosi  blush2.gif vakar bandziau juodojo molio su pienu sumaisyt, visai patiko, tik reiks reguliariai panaudot ir po kelių savaičių stebėsiu rezultatą  mirksiukas.gif

Ir čia raportuok. mirksiukas.gif
Labai įdomu man, nes ruošiuosi pradėt naudot šią priemonę. smile.gif
Atsakyti
turejau rusiska kazkoki, nepatiko..
Atsakyti
turiu du rusiskus (droge kitokiu ir nemaciau g.gif ) - balta ir juoda
kadangi oda misrgi tai T zona tepu juodu, o zandus baltu. efektas tikrai geras, bet niekaip nesugebu reguliariai ju uzsitepti doh.gif
Atsakyti
as irgi turiu ir naudoju juoda moli, jei daznai tepu tai rezultatas yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 04, 07:21)
as irgi turiu ir naudoju juoda moli, jei daznai tepu tai rezultatas yra  smile.gif

drinks_cheers.gif
Buvau apleidusi kaukes, bet dabar vėl naudoju ir inkštirai ima valytis. Bet jei vėl kurį laiką nenaudosiu, tai ir vėl užsiterš, nors čia jau nebe molio bėda ax.gif

Temos pradžioj parašyta, kad laukti, kol sudžius, aš irgi anksčiau taip darydavau, bet dabar jau nebe - gaila odos ir nesudžiūvęs man kažkaip geriau veikia smile.gif

Maišau su pienu, nes su vandeniu sumaišius labai tas molis prilimpa prie odos. Spalvas naudoju pagal nuotaiką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 04 04, 01:09)
turiu du rusiskus (droge kitokiu ir nemaciau  g.gif ) - balta ir juoda
kadangi oda misrgi tai T zona tepu juodu, o zandus baltu. efektas tikrai geras, bet niekaip nesugebu reguliariai ju uzsitepti  doh.gif

ir as balta ir juoda turejau, man jie taip oda sutraukdavo, po minutes pakildavo noras praustis doh.gif
Atsakyti
Buvau nusipirkusi juodąjį molį, bet panaudojau tik vieną kartą, nes po tos kaukės paraudo veido oda doh.gif . Paskui sužinojau, kad molį reikia skiesti su pienu, bet taip ir nepabandžiau blush2.gif .

Atsakyti
as naudoju molio sveitikli..irgi is tu pokeliu..su mazytem geanulytem..jo laikyti nereikia..tiesiog nusveiti ir viskas..man tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 04 04, 22:33)
Buvau nusipirkusi juodąjį molį, bet panaudojau tik vieną kartą, nes po tos kaukės  paraudo veido oda  doh.gif . Paskui sužinojau, kad molį reikia skiesti su pienu, bet taip ir nepabandžiau  blush2.gif .

ania? as tai su vandeniu skiedziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 04 05, 19:25)

geriau su pienu ir būtinai neleist uždžiūt. O kad pratęst poveikį galima vis apipurkšt vandenuku (aš Avene naudoju, bet ir paprastu manau liuks).
Šiaip valo geriau gal juodas, bet man laaabai nepatinka kaip jis nusivalo, todėl pirmenybę teikiu baltam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 04 05, 18:25)

as irgi. reikes pabandyti su pienu g.gif
Atsakyti