Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

QUOTE(Veila @ 2005 10 03, 16:13)
aš naudoju gryną molį. Turiu juodą ir baltą. bet galiu pasakyt, kad su juodu per daug vargo (sunkokai nusivalo), tad man geriausia valymui yra baltasis-kaolinas rolleyes.gif
O tą Rasos bandžiau, bet didelio įspūdžio nepaliko. Nei labai geras, nei labai blogas  g.gif  Oda sušvelnėja, bet valymo poveikio nepastebėjau g.gif

o kur tu jo gauni? unsure.gif
Atsakyti
Droge, šalia kaukių mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudojau kažkada molio kaukę sausai odai. Atitinkamo poveikio nesulaukiau unsure.gif Taigi daugiau nebekilo ranka antrą kartą bandyt.
Atsakyti
Ir aš išbandžiau kosmetinį molį,pirkau rožinį,baltą ir dar vieną,maska-skrab vadinasi..Na pasakysiu,kad kol kas nenusivyliau,tas skrab su kedro riešutų kevalo gabaliukais,tai odelę nupilinguoja kaip reikiant thumbup.gif ,o ir rožinis neblogas,ypač mano riebiai odai,ir poras sutraukia,ir odą išlygina thumbup.gif .O mokėjau du kart pigiau,negu Droge,nors ir Droge kaina ne kosminė.
Atsakyti
bandziau ir as smile.gif bet tik isivaizduoju, kad geras dalykas rolleyes.gif siaip nieko geresnio nesimato unsure.gif dabar pamegau medetku tepaliuka. tokiam stikliniam indelyje, va juo pasitepus is vakaro oda tikrai lygesne buna. nors siaip mano oda riebi, per nakti jis susigeria ( arba nusivalo i pagalve ax.gif ) taip, kad ryte nelieka nei zymes smile.gif ir tikrai raminanciai veikia veiduka thumbup.gif
Atsakyti
Man tai ju kvapas nepatinka blink.gif Ir konsistencija kazkokia nemaloni, tai tiesiog ranka nekyla tepti tokios mases ant veido blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2005 10 07, 14:43)
bandziau ir as  smile.gif  bet tik isivaizduoju, kad  geras dalykas  rolleyes.gif  siaip nieko geresnio nesimato  unsure.gif  dabar pamegau medetku tepaliuka. tokiam stikliniam indelyje, va juo pasitepus is vakaro oda tikrai lygesne buna. nors siaip mano oda riebi, per nakti jis susigeria ( arba nusivalo i pagalve  ax.gif  ) taip, kad ryte nelieka nei zymes  smile.gif  ir tikrai raminanciai veikia veiduka  thumbup.gif

koks kur ir už kiek tas medetkų tepaliukas? rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi esu nusipirkusi ta kosmetini moli, juoda is medzio, ten kainuoja 1lt. tikrai neblogas, sutraukia poras, oda svelni pasidaro, ne taip riebaluojasi oda. O rozinis rimtai riebiai odai tinka? g.gif Kazkaip neatsimenu,bet visus skaitinejau, tai tik juoda radau riebiai odai, o kas parasyta roziniam?
Atsakyti
čia visoms tas molis padeda, kad net ir aš užsimaniau nusipirkti, reikės pabandyti. gal ir aš sulauksiu kokių nors rezultatų biggrin.gif
Atsakyti
O su kuo sita moli galima maisyti?nes viena forumiete parase kad su pienu.su kuo geriausia maisyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2007 04 01, 18:19)
O su kuo sita moli galima maisyti?nes viena forumiete parase kad su pienu.su kuo geriausia maisyti g.gif

beje as pirkau riebiai odai
Papildyta:
QUOTE(cover_girl @ 2007 04 01, 18:19)

beje as pirkau riebiai odai
Atsakyti
RASOS valomasis molis ir man ispudzio nepaliko - tik kvapas geras biggrin.gif
Atsakyti