Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

Kaolinas yra daznas eko kaukiu pagrindas,nelabai tikiu,kad sertifikuotoj kosmetikoj pirmoj vietoj eitu kenksminga medziaga smile.gif
Atsakyti
tai jei eko, tai vsio? natūralūs aliejai irgi kemša, tai reiškia, kad jie nenatūralūs? ax.gif
mano nuomonė aiški, aš balto nenaudojau ir nenaudosiu, ir jos neperšu. Kitos naudokit ir džiaukitės 4u.gif
Atsakyti
O as siandien pirma kart dariausi zalio molio kauke.. laaaabai patiko wub.gif ir laabi lengvai nusiplove, o tikejaus, kad reiks gramdyt biggrin.gif
Atsakyti
Darausi tik kaukes, ką daugiau su juo veiksi. Ir dabar išsitepus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ačiūnė @ 2010 12 16, 00:54)
Darausi tik kaukes, ką daugiau su juo veiksi. Ir dabar išsitepus  tongue.gif

puikiai galima naudoti ir plaukams
Atsakyti
gavau du pakelius molio, melynaji ir baltaji, mano oda misri, ar galeciau su jais kazka gero nuveikti? g.gif ant melynojo parasyta,kad berods antuceliulitinis kazkoks... g.gif kad celiulito neturiu, gal dar kam naudingas?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kuri aptikote informacijos kuo skiriasi, apart pakuotės ir kainos smile.gif , Drogo molis (tas rusiškas) nuo molio parduodamo eko prekių parduotuvėse?
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 04 10, 20:36)
Sveikos  4u.gif
gal kuri aptikote informacijos kuo skiriasi, apart pakuotės ir kainos smile.gif , Drogo molis (tas rusiškas) nuo molio parduodamo eko prekių parduotuvėse?

Vienareikšmiškai - kokybe.
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 04 10, 20:04)
Vienareikšmiškai - kokybe.

aš taip kategoriškai neteikčiau, kad kokybe. Turiu juodą iš Drogo/Eurokos, ir juodą molį iš AN. Nežinau žinoma kaip kokybę išmatuot, bet man jie abu vienodai patinka. AN ekologiškas juodesnis, bet užtat dažo viską, kur nulaša ar pabyra.
pasižiūrėjus Drogo molio sudėtį, tikrai nepridėta jokių chemijų, tai irgi natūralus galima sakyt. Manau šiuo atveju tiesiog kaina priklauso nuo to, kad AN ekologiškas
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 04 11, 00:21)

Esu turėjus ir aš tą rusišką iš Drogo, juodą. Dabar turiu ekologiškus žalią ir raudoną. Aišku, molių rūšys skiriasi, bet palyginus tą rusišką ir dabar naudojamus, tai tas rusiškas it molžemis. Neišsimaišydavo gražiai, likdavo kažkokių netirpių kietų dalelių. Nežinau, gal jis toks ir turi būti, bet atrodė lyg į jį kokio smėlio primaišyta. O su dabar naudojamais to nėra. Tai va ir liko toks nusistatymas, kad tie rusiški nekokie.

Atsakyti
Šnd.išbandžiau juodąjį molį.Veido odą linkusi riebaluotis,todėl padebgiau visą.Nuplovus toks pojūtis,kad per daug išsausino odą.Žinoma,išvadų nedarau,nes tai pirmas kartas.
Kaip dažnai esate dariusios juodojo molio kaukes veidui? Info ant pakuotės moku paskaityti,bet norėtųsi praktinių patarimų mirksiukas.gif
Žydrąjį molį naudoju įvyniojimams kovai su celiulitu.Irgi neseniai pradėjau naudoti.Tai tik viena iš naudojamų kompleksinių priemonių.Rezultato kolkas laukiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Umeida @ 2011 07 06, 19:02)
Kaip dažnai esate dariusios juodojo molio kaukes veidui? Info ant pakuotės moku paskaityti,bet norėtųsi praktinių patarimų mirksiukas.gif

labai stengiuos kartą į savaitę, tik nevisad išeina. Užtat po molio kaukės, tai malonu ką nors drėkinančio užtept. Taip maloniai drėkina ir atrodo geriau veikia, nes įsivaizduoju, kad oda "išvalyta" rolleyes.gif
Atsakyti