nežinau, man taip gaunas, kad užsidedu ir pradedu veikt ką nors, po to nebūna kada nusiplaut, tai aš, kad molis nepridžiūtų apsipirškiu vedą periodiškai vandeniu
40 min palaikius moli, tai ne tik spuogai isdziuna, bet ir odai manau nepadeda
QUOTE(ernesin @ 2009 06 11, 00:06)
Perskaičiau ir nusprendžiau tokiu būdu pavalyti organizmą, taigi noriu paklausti kokį tiksliai reikia gerti molį ir kur jo įsigyti, nes turbūt tas rusiškas iš Drogo nelabai?
Papildyta:
Dar nelabai suprantu recepto: ar vieną šaukštelį to molio reikia užpilti tarkim stikline vandenio ir ryte viską išgerti, ar išgerti tik vieną arbatinį šaukštelį iš to iš vakaro su vandeniu sumaišyto kiekio? Koks turėtų būti vandens kiekis šaukšteliui molio?
Receptas iš straipsnio:Jį reikia gerti 20 d. po šaukštelį RYTE. Su vandeniu sumaišius ir iš vakaro palikus nakčiai, 2 val. prieš valgį ant tuščio skrandžio. Daryt 7 d pertrauką, ir vėl 20 d ir pertrauka. Veliau galima didint dozę po 1 arb. šaukštelį 2 kart dienoje ir taip gert kas 20d su pertraukom.
Tikiuosiu suprantamai paklausiau
Papildyta:
Dar nelabai suprantu recepto: ar vieną šaukštelį to molio reikia užpilti tarkim stikline vandenio ir ryte viską išgerti, ar išgerti tik vieną arbatinį šaukštelį iš to iš vakaro su vandeniu sumaišyto kiekio? Koks turėtų būti vandens kiekis šaukšteliui molio?
Receptas iš straipsnio:Jį reikia gerti 20 d. po šaukštelį RYTE. Su vandeniu sumaišius ir iš vakaro palikus nakčiai, 2 val. prieš valgį ant tuščio skrandžio. Daryt 7 d pertrauką, ir vėl 20 d ir pertrauka. Veliau galima didint dozę po 1 arb. šaukštelį 2 kart dienoje ir taip gert kas 20d su pertraukom.
Tikiuosiu suprantamai paklausiau
ernesin, kaip sekasi, ar jau gerei ta misini?
siandien nusipirkau zydrojo molio, bandysiu naudoti ir isoriskai, ir i vidu
2men dariausi kauke su juoduoju kazkiek pravalo inkstirus, bet nuvalyti ji, vis dar sudetinga, visa vonia pridrabstyta purvo
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 07, 00:22)
40 min palaikius moli, tai ne tik spuogai isdziuna, bet ir odai manau nepadeda
nelygu kaip tą molį laikot
QUOTE(ingira @ 2010 01 07, 03:15)
ernesin, kaip sekasi, ar jau gerei ta misini?
2men dariausi kauke su juoduoju kazkiek pravalo inkstirus, bet nuvalyti ji, vis dar sudetinga, visa vonia pridrabstyta purvo
aš asmeniškai abejoju molio nauda vartojant į vidų, bo rekomendacija viena bubutė sakė lygmens. bet jei kas teigiamo įvyktų jį naudojant, tai pasidalinkit
O tas molis is drogo, jis be jokių priemaišų nereikalingų? Nes dabar pažiūrėjau savo purvo kaukę, tai ten visokių parabenų, sls ir tt yra. Bet poveikis man patinka, tik aš uždedu plėvelę ant viršaus, kad neuždžiūtų, tai manau ir tas juodas molis patiktų, tik klausimas ar tas droginis geras.
Juodo molio sudėtis iš Drogo: juodas molis (gerai išvalytas), alijošiaus ir echinacėjos ekstraktai
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 05, 20:55)
Juodo molio sudėtis iš Drogo: juodas molis (gerai išvalytas), alijošiaus ir echinacėjos ekstraktai
ačiū , eisiu ir aš pirkti, kadangi man labai patinka kaukes darytis, tai netingėsiu, ir po savaitės, kelių, parašysiu atsiliepimus.
Darausi raudonojo ir žaliojo molio kaukes, labai patinka.
vakar siurpinau vyra su juodo molio kauke dariau is puses pakelio kazkur, uzteko veidui, dekolte sriciai ir nugaros problemiskiausiom vietom, kadangi turiu bedu su inkstirais siose srityse. veido oda nusiplovus tikrai grazi buvo, kartosiu po poros dienu vel.
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 05, 20:55)
Girdejau atsiliepimu, kad gerai nesvarumus isvalo.
perku juodaji moli eurokos parduotuveje. Man tai geriausia priemone veido valymui, o dar pliusas tame kad molyje nera jokiu nereikalingu priedu
gal yra mergaiciu turinciu patirtiessu gasulo moliu arba kaolino moliu?