Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

QUOTE(nep @ 2008 11 26, 21:18)
Stai cia galite pasiskaityt. http://www.luni.lt/i...seniau_ir_dabar
Kalbama, kad molis padeda nuo visu ligu, isskyrus 3 stadijos vezi. Bet as nieko daugiau apie tai nezinau

Perskaičiau ir nusprendžiau tokiu būdu pavalyti organizmą, taigi noriu paklausti kokį tiksliai reikia gerti molį ir kur jo įsigyti, nes turbūt tas rusiškas iš Drogo nelabai? g.gif
Papildyta:
Dar nelabai suprantu recepto: ar vieną šaukštelį to molio reikia užpilti tarkim stikline vandenio ir ryte viską išgerti, ar išgerti tik vieną arbatinį šaukštelį iš to iš vakaro su vandeniu sumaišyto kiekio? Koks turėtų būti vandens kiekis šaukšteliui molio?
Receptas iš straipsnio:“Jį reikia gerti 20 d. po šaukštelį RYTE. Su vandeniu sumaišius ir iš vakaro palikus nakčiai, 2 val. prieš valgį ant tuščio skrandžio. Daryt 7 d pertrauką, ir vėl 20 d ir pertrauka. Veliau galima didint dozę po 1 arb. šaukštelį 2 kart dienoje ir taip gert kas 20d su pertraukom.”

Tikiuosiu suprantamai paklausiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 10 birželio 2009 - 22:08
QUOTE(ernesin @ 2009 06 10, 23:06)
Perskaičiau ir nusprendžiau tokiu būdu pavalyti organizmą, taigi noriu paklausti kokį tiksliai reikia gerti molį ir kur jo įsigyti, nes turbūt tas rusiškas iš Drogo nelabai? g.gif
Papildyta:
Dar nelabai suprantu recepto: ar vieną šaukštelį to molio reikia užpilti tarkim stikline vandenio ir ryte viską išgerti, ar išgerti tik vieną arbatinį šaukštelį  iš to iš vakaro su vandeniu sumaišyto kiekio? Koks turėtų būti vandens kiekis šaukšteliui molio?
Receptas iš straipsnio:“Jį reikia gerti 20 d. po šaukštelį RYTE. Su vandeniu sumaišius ir iš vakaro palikus nakčiai, 2 val. prieš valgį ant tuščio skrandžio. Daryt 7 d pertrauką, ir vėl 20 d ir pertrauka. Veliau galima didint dozę po 1 arb. šaukštelį 2 kart dienoje ir taip gert kas 20d su pertraukom.”

Tikiuosiu suprantamai paklausiau biggrin.gif

pasidarai mišinį ir vartoji po vieną šaukštelį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 06 11, 08:28)
pasidarai mišinį ir vartoji po vieną šaukštelį wink.gif

O pati esi jį gėrusi? Kokį kiekį to mišinio daryti? Molio šaukštelis, o kiek vandens?

Įdomu aš "neužsilenksiu" išgėrusi iš karto 1,5 stiklinės šio mišinio(molio arb.š.), nes šįryt tai jau ir padariau blink.gif hihihi.gif

nep greičiau atsiliepk ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 11, 10:12)
O pati esi jį gėrusi? Kokį kiekį to mišinio daryti? Molio šaukštelis, o kiek vandens?

negėriau ir neketinu gert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 11, 10:12)

Įdomu aš "neužsilenksiu" išgėrusi iš karto 1,5 stiklinės šio mišinio(molio arb.š.), nes šįryt tai jau ir padariau blink.gif  hihihi.gif

nep greičiau atsiliepk  ploja.gif

biggrin.gif Bet viskas gerai baigesi? Neuzsilenkei? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 08 12, 17:38)
biggrin.gif Bet viskas gerai baigesi? Neuzsilenkei? ax.gif  4u.gif

Paskutinį kartą aktyvus 2009 08 15, 09:04
lyg ir ne biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka juodasis molis, labai graži oda būna panaudojus. smile.gif Naudoju kartą per savaitę ir užtenka. smile.gif
Kartą matavausi suknelę ir leptelėjau MB, kad ji ant manęs juokingai atrodo, o jis sako : nematei savęs su moliu... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat deduosi juodąjį molį 2 k. per savaitę smile.gif
Jis man labai tiko wub.gif
Atsakyti
Siaip zinau zmogu kuris tiesiog kai norisi pavalgo sauksteli molio ir irgi gerai. Gal kitiems su vandeniu truputi kaip vemaliukas atrodo tai toks budas gal geresnis.
Atsakyti
QUOTE(Čik. @ 2009 08 22, 14:28)
Man patinka juodasis molis, labai graži oda būna panaudojus. smile.gif Naudoju kartą per savaitę ir užtenka. smile.gif

QUOTE(Bambūčia @ 2009 08 24, 16:07)
Aš taip pat deduosi juodąjį  molį 2 k. per savaitę smile.gif
Jis man labai tiko  wub.gif

o man nuo jodojo molio 0 poveikio, nei inkstyru sumazejo , nei ka, o siandien oabandziau baltaji moli, nei ka nubalina nei ka g.gif
o juodaji ne viena karta dariua tikrai turetu buti poveikis. Gal as ka ne taip darau g.gif
Atsakyti
vakar ant veido tokių nedidelių spuogiukų buvo, bet gan daug, užsidėjau juodą molį, palaikiau gal 40min ir tuų spuogiukų beveik nebelkiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 09 14, 19:31)
vakar ant veido tokių nedidelių spuogiukų buvo, bet gan daug, užsidėjau juodą molį, palaikiau gal 40min ir tuų spuogiukų beveik nebelkiko  rolleyes.gif

o kam taip perlaikote kauke ? g.gif
Atsakyti