Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

QUOTE(agnuta @ 2009 01 20, 19:44)
kvapu namuose ciurlionio 4, vilniuje,
naujosios barmunes galima isigyti cia: http://www.naujojiba...age=kur-isigyti
TUB "Meta" arbatmedzio EA galima rasti cia: http://www.eco-meta....w...4674c33&/1/
dar gali ieskoti vaistinese.

Aciu 4u.gif

QUOTE(fleure @ 2009 01 21, 00:22)
Arbatmedzio aliejaus galima nusipirkti ir vaistinese ir net rimi buna smile.gif
yra ivairiu kainu  smile.gif
Pigesni nera daug prastesni uz brangesnius  ax.gif
Naudojau molius rusiskus is pakeliu, riebiai odai. Lyg tai juoda riebiai odai ir su kedrais, jis veike kaip pilingas, vaistininkes gali paklausti arba konsultantes, jei pirksi droge  smile.gif
bet kad butu poveikis reikia naudoti kelis kartus. Bent karta ar du per savaite, priklausomai nuo to ant kiek oda riebi. g.gif

Bet kiek skaiciau tai lyg ir buvo sakyta, kad tas juodasis molis visus nesvarumus i virsu iskelia, ta prasme spuogus ir t.t. tai ji geriau pries veido valyma naudot g.gif nors nezinau kiek tame tiesos yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 22, 11:22)

Aciu  4u.gif

Bet kiek skaiciau tai lyg ir buvo sakyta, kad tas juodasis molis visus nesvarumus i virsu iskelia, ta prasme spuogus ir t.t. tai ji geriau pries veido valyma naudot  g.gif nors nezinau kiek tame tiesos yra  g.gif

to negirdejau, bet manau nieko bloga, kad ir kelia i virsu nesvarumus, tada lengviau pasalinti g.gif
Atsakyti
Na nieko blogo, bet jei ant veido tu blogybiu daug ir ju dar daugiau iskarto priaugs.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 22, 17:17)
Na nieko blogo, bet jei ant veido tu blogybiu daug ir ju dar daugiau iskarto priaugs..  doh.gif

iskarto nepriaugs tongue.gif be to manau, blogiau nebus. rolleyes.gif Sekmes eksperimentuojant mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia aš sakiau, kad juodasis molis iškelia nešvarumus į viršų. Man taip sakė kosmetikė ir aš tai pastebėjau ant savo odos. Kaip kam gerai tai ar blogai. Aišku, visada gerai apvalyti odą, bet paskui ji tikrai tampa labiau problematiška kuriam laikui, vėliau išsivalo ir viskas būna gerai. Čia daug žmonių šį molį naudodami tai pastebėjo. Jį geriau naudoti kursais, dėt daug kartų be didelių pertraukų, vėliau oda išsivalys ir neberiekės jo. Jei dėsit laikas nuo laiko, nešvarumai išlys į viršų kiekvieną kartą naudojant ir tai nėra malonu. Taip pat nežinau ar verta jį naudoti kai oda labai probleminė ir kai visą laiką tik trauks nešvarumus, bet jie niekada nenustos kilę. Taip būna kai oda greičiau užsiteršia negu išsivalo. Tada geriau kreiptis į gerą kosmetikę. Šiaip, juodąjį molį galiu tik pagirt, bet reikia tą jo savybę žinot prieš naudojant.
Man pačiai labai patinka žalias molis, nes jis labai tinka mano odai. Nei nežinau kuo jis ypatingas, bet jis švelnus, atrodo giliai valantis ir oda po jo būna gaivesnė, švaresnė ir atrodo pailsėjusi. smile.gif
Atsakyti
nerpastebejau, kad man tas molis kazka istrauktu. o prie spuogu jau pripratus as, nesvarbu kaip daznai ta moli naudoju ar visai nenaudoju. dabar tepu negyvosios juros purva, manau kad efektyvesnis nei tas rusiskas molis g.gif
Atsakyti
Kai daug spuogų, mažai prasmės jį naudoti.
Atsakyti
Norejau paklausti, su kuo ta moli maisote? Su kokiu vandeniu ar kuo dar? Na kad gauti ta koses mase? Aciu 4u.gif
Atsakyti
aš su vandeniu, šiltu. Anksčiau maišydavau su pienu, bet man labai smirdėjo ax.gif
Atsakyti
buvau as vakar uzsidejusi juodojo molio kauke ax.gif poras gal siek tiek sutrauke, bent tam kartui,. smile.gif ...tik kol as ji nuvaliau veliau doh.gif
Atsakyti
Nu, pagaliau ir as nusipirkau to juodojo molio. Reiks kada pabandyti kas ten per brudas biggrin.gif
Atsakyti
kai uzsitepu stora sluoksni to molio paskui uzsidedu ant virsaus celofanini maiseli, taip jis nenudziusta, bet idomu, ar tai nekencia g.gif
Atsakyti