Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

QUOTE(Victorious @ 2008 11 29, 19:59)
Valanti veido kaukė. Girdėjau, kad LT yra, tik nežinau kur  g.gif

user posted image

To purvo indelio foto neradau. Būna "Farmoj", kelių dydžių indeliai, lietuviški užrašai. Aš tai šiaip gailiuosi, kad jį pirkau, nes nenaudoju  rolleyes.gif

aciukas 4u.gif reiks pasidairyt tos kaukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Beja jokiu budu ruosiant moli negalima naudoti metaliniu indu, nei saukstu ar pan.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 01, 20:46)
Beja jokiu budu ruosiant moli negalima naudoti metaliniu indu, nei saukstu ar pan.

O kas gali atsitikt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 11 28, 20:00)
aciu  4u.gif
o butent tik juodojo molio kauke reikia pries veido valyma daryt ar tai turetu galioti ir kitu moliu kaukes darant?  g.gif
as kiek eidavau i kosmetikos kabinetus, tai vis pties veido valyma ir kaukes man garindavo veida, tai todel galvojau ir namu salygom garinimas geras dalykas. ir dabar paieskosiu radau dar ir straipsni apie garinima, kad nebereiktu spelioti cia gerai ar blogai  mirksiukas.gif

Tik juodojo molio kaukės turi savybę kelti nešvarumus į odos paviršių. Kitos gali kaukės gali kitaip valyti odą, ar iš viso kitas funkcijas atlikti, o juodasis molis valo giliuosius odos sluoksnius.
Yra tik du atvejai kai negalima garinti odos: kapiliarai arti odos, kuperozinė oda ir kai oda yra nudegusi saulėje.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 12 01, 20:58)
O kas  gali atsitikt? g.gif

chemine reakcija
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 01, 21:53)
chemine reakcija

visada maišiau su metaliniu šaukšteliu. dar gyva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 01, 17:46)

tai galioja tiek ruosiant moli kaukei, tiek ruosiant ji gerimui? g.gif

QUOTE(sliver @ 2008 12 01, 20:06)
Tik juodojo molio kaukės turi savybę kelti nešvarumus į odos paviršių. Kitos gali kaukės gali kitaip valyti odą, ar iš viso kitas funkcijas atlikti, o juodasis molis valo giliuosius odos sluoksnius.
Yra tik du atvejai kai negalima garinti odos: kapiliarai arti odos, kuperozinė oda ir kai oda yra nudegusi saulėje.

nudegusi tai kaip suprantu po deginimosi paraudusi, jei tarkim po soliariumo, kita diena - kai oda neparaudusi, tai galima busu garint? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 01, 22:11)

kaip nori, as ispejau. ant kaikuriu molio pakuociu gamintojai ta irgi raso.
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 12 02, 02:08)
tai galioja tiek ruosiant moli kaukei, tiek ruosiant ji gerimui?  g.gif 
nudegusi tai kaip suprantu po deginimosi paraudusi, jei tarkim po soliariumo, kita diena - kai oda neparaudusi, tai galima busu garint?  g.gif  4u.gif

Tiksliai reikėtų dermatologo paklausti. Jei oda nudegusi saulėj, soliariume ar šiaip nuplikyta, ji yra jautri šilumai. Buvau vieną karta nudegusi soliariume, tada pusantros savaitės nešildžiau veido, nes labai jautėsi šiluma ir jis iš karto parausdavo, bet buvau nudegusi taip, kad oda nusilupo. Kitą kartą naudojau kažkokius vaistus ir jie nuplikė man odą (buvo tam ir skirti, kad nusiluptų oda doh.gif ), tada net mintis nešovė tokia į galvą, nes nuo bet kokio karščio, šalčio ar vėjo labai skaudėjo. Tiek iš savo patirties galiu pasakyt, o tiksliai pasakytų dermatologas, arba gal kosmetikė, jei išmano ir nori patart. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 02, 00:11)

Tai bus viskas aišku su prieblanda, jei neprisijungs ilgesnį laiką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 gruodžio 2008 - 20:26
QUOTE(sliver @ 2008 12 02, 17:07)
Tiksliai reikėtų dermatologo paklausti. Jei oda nudegusi saulėj, soliariume ar šiaip nuplikyta, ji yra jautri šilumai. Buvau vieną karta nudegusi soliariume, tada pusantros savaitės nešildžiau veido, nes labai jautėsi šiluma ir jis iš karto parausdavo, bet buvau nudegusi taip, kad oda nusilupo. Kitą kartą naudojau kažkokius vaistus ir jie nuplikė man odą (buvo tam ir skirti, kad nusiluptų oda  doh.gif ), tada net mintis nešovė tokia į galvą, nes nuo bet kokio karščio, šalčio ar vėjo labai skaudėjo. Tiek iš savo patirties galiu pasakyt, o tiksliai pasakytų dermatologas, arba gal kosmetikė, jei išmano ir nori patart. smile.gif

aisku viskas, aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 12 02, 19:26)
Tai bus viskas aišku su prieblanda, jei neprisijungs ilgesnį laiką lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti