AS irgi nusipirkau droge molio...Man labai patiko!!! IR ant veido iskarto matesi,kad oda sviezesne!!! IR net vyras klause,ka as cia pasidariau,kad tokia svyciu visa...
SUPER!!!
as irgi as irgi noriu to molio
o kaip jis ant veido atrodo, sudziuna ir tokia kieta pluta laikosi??
nesu bandziusi, reiks nutaikyt proga, kad viena buciau - nenoriu zmoniu gasdinti
o jis sudirginti odos negali?
QUOTE(morgana @ 2005 06 07, 11:47)
as irgi as irgi noriu to molio
o kaip jis ant veido atrodo, sudziuna ir tokia kieta pluta laikosi??
nesu bandziusi, reiks nutaikyt proga, kad viena buciau - nenoriu zmoniu gasdinti
o jis sudirginti odos negali?
Ten yra milteliai,juos sumaisai su vandenuku siltu (galima dar prideti ivairiu priedu)..ir tokia kosele dediesi ant veido.Ir poto jis dziuna,gaunasi kaip sudziuves molis...
O ar sudirginti oda gali,tai as net nzn...nes tik pirma karta naudojau...
BEt man labai patiko,dar nusipirkau kitokio poveikio...
as tai pirkdavaumoli jau paruosta kaukei ant veido, tai as nzn gal ten ir budavo kokie 15ml jo daugiua, o as mokedavau netgi 20lt bet siaip jis efektingas buvo, nes balindavo demeles nuo spuogeliu ir oda svelnesne budavo
as ji uzsitepdavau ir laikydavau apie 20 min, jis sudziudavo tokia plutele, o paskui su veido kempinele nuplauni ir viskas liux
tik tiek, kad jis balina oda
as ji uzsitepdavau ir laikydavau apie 20 min, jis sudziudavo tokia plutele, o paskui su veido kempinele nuplauni ir viskas liux
tik tiek, kad jis balina oda
Kiek prisiskaičiau, tai molį galima tepti ant visų galų. Išsitepi ir vaikštai, kaip gyva Lenino statula.
Merginos, o molis ar išvalo inkštirus?
kiek zinau, tainelabai, bent jau kai as naudojau, tai su paskirtimi, kad balintu oda, ir nebeliktu demiu likusiu po spuogu.
QUOTE(JolePole @ 2005 06 12, 10:23)
Kiek prisiskaičiau, tai molį galima tepti ant visų galų. Išsitepi ir vaikštai, kaip gyva Lenino statula.
Negali vaikščiot, nubyrės, nu. Reika atsistot norima poza ir stovėt, taip bus geriau
jis nenubyra juk gali buti juo padengtas ir vaikscioti i valias
sveikutes
ar naudojate "Čudo glina" moli, kokia jusu nuomone apie ji?koki naudojate?
as siuo metu isbandau juodaji, pastebejau, kad po kaukes oda svelnesne, na o daugiau tai net nezinau, kazko ypatinga nepastebejau o kaip jie jums?
dar norejau paklausti, jei kas bandete baltaji, ar jis balina demeles po spuogu?
ar naudojate "Čudo glina" moli, kokia jusu nuomone apie ji?koki naudojate?
as siuo metu isbandau juodaji, pastebejau, kad po kaukes oda svelnesne, na o daugiau tai net nezinau, kazko ypatinga nepastebejau o kaip jie jums?
dar norejau paklausti, jei kas bandete baltaji, ar jis balina demeles po spuogu?
Droge mačiau įvairių rūšių to molio pažiūrėjau kad kaina nedidelė tik nzn net kokį rinktis ir ar tai veiksminga priemonė ?
Nežinau, kaip veikia grynas molis, bet aš naudoju lietuvišką produktą - valomąją molio kaukę RASA ir man labai patinka
aš naudoju gryną molį. Turiu juodą ir baltą. bet galiu pasakyt, kad su juodu per daug vargo (sunkokai nusivalo), tad man geriausia valymui yra baltasis-kaolinas
O tą Rasos bandžiau, bet didelio įspūdžio nepaliko. Nei labai geras, nei labai blogas Oda sušvelnėja, bet valymo poveikio nepastebėjau
O tą Rasos bandžiau, bet didelio įspūdžio nepaliko. Nei labai geras, nei labai blogas Oda sušvelnėja, bet valymo poveikio nepastebėjau