Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

QUOTE(NooR @ 2008 11 28, 01:52)
Naudoju Lancome kauke su baltuoju moliu, tai truputi kaip ir sausina, o va pries kelias cia savaites nusipirkau Sea Spa firmos negyvosios juros molio kauke (40% molio), tai  thumbup.gif dalykas, tikrai oda daug svaresne ir skaistesne po jo palieka  wub.gif

drinks_cheers.gif Aš turiu "AHAVA" kaukę valančią su Negyvosios jūros purvu, tai tikrai superinė, valanti best ever kiek esu bandžiusi thumbup.gif Aišku, ir molis gerai savo darbą dirba, pravalo ir greičiau netgi visokie spuogeliai gyja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sliver @ 2008 11 27, 23:01)
Juodąį molį reikia naudoti kelias dienas prieš veido valymą, kad iškiltų visi nešvarumai ant odos paviršiaus ir būtų naudingesnis valymas. Tai ne greitas procesas, reikia bent kelių dienų, merginos irgi minėjo, kad spuogeliai kitą dieną ar vėliau po jo pasirodo. Jeigu iš karto po kaukės atsiranda spuogų, tai alergija. Man tai nieko nuo jo neatsiranda, nes išsivalė oda, o darau beveik kad diena, bet kai prieš valymus darydavau, paberdavo, nes oda buvo nešvari. Patariu po garinimo naudoti ir palaukti, kol bus švari oda.  drinks_cheers.gif
Beje, dėl garinimo žalos nesutinku.

Nežinojau visos šitos teorijos, bet pastebėjusi, kad juodas molis į viršų kelia nešvarumus spuogiukų pavidalu, pati išmąsčiau ir dabar visad prieš kosmetologę keletą dienų tepuosi juodą molį biggrin.gif O dėl garimų, tai sako, kad šitas valymo metodas jau atgyvenęs, mano kosmetologė tokiais dalykais irgi neužsiima unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 lapkričio 2008 - 19:15
QUOTE(Victorious @ 2008 11 28, 18:21)
drinks_cheers.gif Aš turiu "AHAVA" kaukę valančią su Negyvosios jūros purvu, tai tikrai superinė,  valanti best ever kiek esu bandžiusi  thumbup.gif Aišku, ir molis gerai savo darbą dirba, pravalo ir greičiau netgi visokie spuogeliai gyja ax.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif tai kai turima pabaigsiu reiks turbut sita isbandyt, jei sakai kad thumbup.gif turetu but kazkas panasaus jei su tuo paciu moliu
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 28, 23:22)
drinks_cheers.gif tai kai turima pabaigsiu reiks turbut sita isbandyt, jei sakai kad  thumbup.gif turetu but kazkas panasaus jei su tuo paciu moliu

Ta kaukė ne su moliu, o su Negyvosios jūros purvu thumbup.gif , kuris, kaip žinia, turi gydomųjų savybių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 28, 20:30)
Ta kaukė ne su moliu, o su Negyvosios jūros purvu  thumbup.gif , kuris, kaip žinia, turi gydomųjų savybių  ax.gif

blush-anim-cl.gif na taip, su Negyvosios juros purvu (mud), susimaisiau cia truputi rasydama ax.gif ten pas mane ji is Izraelio, o jiems tai blyn nuskilo, to purvo nors eik ir semkis saujom kaip kad man ir pasakojo ta mergaite kur pardavinejo. Ten jie dar daug skirtingu produktu turejo, visokiu scrubu etc. ir viskas su mineralinem medziagom. Gundaus dar ka prigriebt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 29, 02:22)
blush-anim-cl.gif na taip, su Negyvosios juros purvu (mud), susimaisiau cia truputi rasydama ax.gif ten pas mane ji is Izraelio, o jiems tai blyn nuskilo, to purvo nors eik ir semkis saujom kaip kad man ir pasakojo ta mergaite kur pardavinejo. Ten jie dar daug skirtingu produktu turejo, visokiu scrubu etc. ir viskas su mineralinem medziagom. Gundaus dar ka prigriebt  ax.gif

Maniškis irgi tiesiai iš Izraelio, buvo specialus užsakymas lauktuvėms biggrin.gif Dabar vėl nusimato kelionė, galvoju paprašyt, kad gal dar ką nors nupirktų veido priežiūrai. Gal daugiau ką bandėt ar girdėjot, kokios priemonės vertos dėmesio? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 lapkričio 2008 - 00:34
O tą purvą gal bandėte naudoti pašildžiusios? Ar yra skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 29, 04:00)

Turiu aš tą "AHAVA" purvą paprastą indelyje, pirktą mūsų vaistinėj. Bandžiau ir šildytą jį tepti, bet ta speciali valanti "AHAVA" kaukė iš Izraelio nepalyginamai geresnė, tiesa sakant, nėr ką net lygint 4u.gif
Atsakyti
kiek naudojau moli tai man jis nepadejo visai unsure.gif daug geriau negyvosios juros purvas thumbup.gif
Atsakyti
na apie garinimą esu radusi štai ką:
steaming can cause more problems than they help by damaging the skin’s ability to hold moisture, causing capillaries to surface, and increasing oil production.

o prieš beveik 20 metų išleistoje knygelėje apie kosmetiką jau sakoma, kad garinti odą galima ne dažniau kaip kartą per mėnesį.

taip kad informacija yra prieštaringa, o šitam reikale tašką padėt gali tik mokslinis tyrimas, o ne rašliavukai internete rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 29, 14:05)
na apie garinimą esu radusi štai ką:
steaming can cause more problems than they help by damaging the skin’s ability to hold moisture, causing capillaries to surface, and increasing oil production.

o prieš beveik 20 metų išleistoje knygelėje apie kosmetiką jau sakoma, kad garinti odą galima ne dažniau kaip kartą per mėnesį.

taip kad informacija yra prieštaringa, o šitam reikale tašką padėt gali tik mokslinis tyrimas, o ne rašliavukai internete rolleyes.gif

gal ne tik mokslinis tyrimas, bet ir asmenine patirtis. bet informacijos tai tikrai priestaringos g.gif

merginos - o originaliu AHAVO's kaukiu lietuvoje neina gaut? gal kas perpardavineja? ar tik galima isigyt tiesiogiai is Izraelio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 28, 23:25)
Maniškis irgi tiesiai iš Izraelio, buvo specialus užsakymas lauktuvėms  biggrin.gif Dabar vėl nusimato kelionė, galvoju paprašyt, kad gal dar ką nors nupirktų veido priežiūrai. Gal daugiau ką bandėt ar girdėjot, kokios priemonės vertos dėmesio?  4u.gif

gaila bet neteko nieko daugiau bandyt taip normaliai, tik kai pirkau ta purva bandziau ant rieso makiazo pagrinda su Negyvosios juros mineralais, nu labai labai thumbup.gif oda tokia aksomine paliko wub.gif bet nepirkau ta karta, dabar sakau pries kaledas gal reiks prigriebt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2008 11 29, 01:00)

siaip tai pas mane ant dezutes buvo parasyta, kad reikia truputi pasildyk, butu efectas geresnis, bet as dazniausiai tingiu blush-anim-cl.gif rolleyes.gif man gerai ir be sildymo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2008 11 29, 01:51)
Turiu aš tą "AHAVA" purvą paprastą indelyje, pirktą mūsų vaistinėj. Bandžiau ir šildytą jį tepti, bet ta speciali valanti "AHAVA" kaukė iš Izraelio nepalyginamai geresnė, tiesa sakant, nėr ką net lygint  4u.gif

gal galima foto to purvo is vaistines ir kaukytes? 4u.gif o jos pirkt LT nera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 29, 22:08)
gal galima foto to purvo is vaistines ir kaukytes? 4u.gif o jos pirkt LT nera? g.gif

Valanti veido kaukė. Girdėjau, kad LT yra, tik nežinau kur g.gif

user posted image

To purvo indelio foto neradau. Būna "Farmoj", kelių dydžių indeliai, lietuviški užrašai. Aš tai šiaip gailiuosi, kad jį pirkau, nes nenaudoju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 lapkričio 2008 - 21:02