QUOTE(NooR @ 2008 11 28, 01:52)
Naudoju Lancome kauke su baltuoju moliu, tai truputi kaip ir sausina, o va pries kelias cia savaites nusipirkau Sea Spa firmos negyvosios juros molio kauke (40% molio), tai dalykas, tikrai oda daug svaresne ir skaistesne po jo palieka
Aš turiu "AHAVA" kaukę valančią su Negyvosios jūros purvu, tai tikrai superinė, valanti best ever kiek esu bandžiusi Aišku, ir molis gerai savo darbą dirba, pravalo ir greičiau netgi visokie spuogeliai gyja
Papildyta:
QUOTE(sliver @ 2008 11 27, 23:01)
Juodąį molį reikia naudoti kelias dienas prieš veido valymą, kad iškiltų visi nešvarumai ant odos paviršiaus ir būtų naudingesnis valymas. Tai ne greitas procesas, reikia bent kelių dienų, merginos irgi minėjo, kad spuogeliai kitą dieną ar vėliau po jo pasirodo. Jeigu iš karto po kaukės atsiranda spuogų, tai alergija. Man tai nieko nuo jo neatsiranda, nes išsivalė oda, o darau beveik kad diena, bet kai prieš valymus darydavau, paberdavo, nes oda buvo nešvari. Patariu po garinimo naudoti ir palaukti, kol bus švari oda.
Beje, dėl garinimo žalos nesutinku.
Beje, dėl garinimo žalos nesutinku.
Nežinojau visos šitos teorijos, bet pastebėjusi, kad juodas molis į viršų kelia nešvarumus spuogiukų pavidalu, pati išmąsčiau ir dabar visad prieš kosmetologę keletą dienų tepuosi juodą molį O dėl garimų, tai sako, kad šitas valymo metodas jau atgyvenęs, mano kosmetologė tokiais dalykais irgi neužsiima