Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

QUOTE(joguste @ 2008 11 26, 20:08)
del kokios preizasties geret?

siaip. organizmui pavalyt, vietoj vitaminu. Buvau tokioj paskaitoj, itikino, kad visos medziagos, kurias mes bandom gaut vitaminais piliulemis, yra paprastame molyje lotuliukas.gif zemese. O visi tie pirktiniai vitaminai - pinigu metymas. Istikro, molis turi daug kalcio, gelezies seleno ir pan. Beto trukstant maisto ji galima net valgyti, jis visko savyje turi. Cia ne mano mintis. Kalbejau su moterimi, kuri sunkiai sirgo ir moli gerdama pagijo. Nu aisku, tradicines medicinos salininkai turbut tai vadins durnyste ir pan. Nes molio gerimas gydymosi tikslais farmacijos kompanijoms turbut nelabai naudingas. lotuliukas.gif
Stai cia galite pasiskaityt. http://www.luni.lt/i...seniau_ir_dabar
Kalbama, kad molis padeda nuo visu ligu, isskyrus 3 stadijos vezi. Bet as nieko daugiau apie tai nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 26 lapkričio 2008 - 20:20
QUOTE(nep @ 2008 11 26, 19:39)
as pati geriau, ir dar gersiu. naudingiausias zydrasis molis, bet galima ir prie balos prisikast kitokio, bus nemokamai.

o iš kur gaut žydrojo molio?
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 11 26, 20:23)
o iš kur gaut žydrojo molio?

vaistinej ir kitur. apie 3 lt.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 11 26, 19:18)
siaip. organizmui pavalyt, vietoj vitaminu. Buvau tokioj paskaitoj, itikino, kad visos medziagos, kurias mes bandom gaut vitaminais piliulemis, yra paprastame molyje  lotuliukas.gif zemese. O visi tie pirktiniai vitaminai - pinigu metymas. Istikro, molis turi daug kalcio, gelezies seleno ir pan. Beto trukstant maisto ji galima net valgyti, jis visko savyje turi. Cia ne mano mintis. Kalbejau su moterimi, kuri sunkiai sirgo ir moli gerdama pagijo. Nu aisku, tradicines medicinos salininkai turbut tai vadins durnyste ir pan. Nes molio gerimas gydymosi tikslais farmacijos kompanijoms turbut nelabai naudingas. lotuliukas.gif
Stai cia galite pasiskaityt. http://www.luni.lt/i...seniau_ir_dabar
Kalbama, kad molis padeda nuo visu ligu, isskyrus 3 stadijos vezi. Bet as nieko daugiau apie tai nezinau

aciu labai uz informacija - istikro labai sudomino tai, ka paraset. jau pries kuri laika galvojau apie organizmo valyma, tik nezinojau nuo ko pradet ir ka reikia daryt. dabar manau isbandysiu moli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 11 26, 20:53)
aciu labai uz informacija - istikro labai sudomino tai, ka paraset. jau pries kuri laika galvojau apie organizmo valyma, tik nezinojau nuo ko pradet ir ka reikia daryt. dabar manau isbandysiu moli  4u.gif

ji reik gert 20 d. po sauksteli RYTE,su vandeniu sumaisius ir is vakaro palikus nakciai, 2 val. pries valgy ant tuscio skrandzio. Daryt poto 7 d. pertrauka, ir vel 20 d ir pertrauka. veliau galima didint doze po 1 arb. sauksteli 2 kart dienoje. ir taip gert kas 20 d su pertraukom. Parasykit kaip jusu sesuo gere.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 26 lapkričio 2008 - 21:10
QUOTE(nep @ 2008 11 26, 20:07)
ji reik gert 20 d. po sauksteli RYTE,su vandeniu sumaisius ir is vakaro palikus nakciai, 2 val. pries valgy ant tuscio skrandzio. Daryt poto 7 d. pertrauka, ir vel 20 d ir pertrauka. veliau galima didint doze po 1 arb. sauksteli 2 kart dienoje. ir taip gert kas 20 d su pertraukom. Parasykit kaip jusu sesuo gere.

o as net pamirsau paklaust kaip ji gert. o butina ryte? nes as siaip pusrycius labai retai valgau g.gif
kazkaip kai sesuo gere nelabai susidomejau tuo,tai net ir neklausiau nieko, bet dabar paskaicius sita tema ir jusu posta labai susidomejau, tai atsirado ir proga jos paklaust smile.gif tai vat - mano sesuo po puse arbatinio saukstelio sumaisydavo su vandeniu ir isgerdavo, pries valgi. gere apie menesi ar pusantro. jokios pertrakos sake nedare, tik paprasciausiai nustojo gert ir tiek. tiesa - ji sake gere zalia moli. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 11 26, 21:37)
o as net pamirsau paklaust kaip ji gert. o butina ryte? nes as siaip pusrycius labai retai valgau  g.gif
kazkaip kai sesuo gere nelabai susidomejau tuo,tai net ir neklausiau nieko, bet dabar paskaicius sita tema ir jusu posta labai susidomejau, tai atsirado ir proga jos paklaust smile.gif tai vat - mano sesuo po puse arbatinio saukstelio sumaisydavo su vandeniu ir isgerdavo, pries valgi. gere apie menesi ar pusantro. jokios pertrakos sake nedare, tik paprasciausiai nustojo gert ir tiek. tiesa - ji sake gere zalia moli.  4u.gif

taip, reikia ryte ant tuscio skrandzio. tai nesvarbu, kad nevalgai, juo geriau. man sake zydrasis molis geriausia gert. Jis kazkokiu mineralu turi, uz tai ir melynas.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 11 26, 20:43)
taip, reikia ryte ant tuscio skrandzio. tai nesvarbu, kad nevalgai, juo geriau. man sake zydrasis molis geriausia gert. Jis kazkokiu mineralu turi, uz tai ir melynas.

o tai jus ir geriat ta melynaji? butinai ji isbandysiu. jo kaip suprantu paprastose parduotuvese galima rast, tokiose kaip drogas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 11 26, 21:46)
o tai jus ir geriat ta melynaji? butinai ji isbandysiu.  jo kaip suprantu paprastose parduotuvese galima rast, tokiose kaip drogas?  4u.gif

taip, vaistinese, rusiskose kosmetikose
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 11 25, 22:59)
as pries darydama kaukes megstu pagarint veida, o tik tada det kauke. tai jei noriu det moli, tai turiu ji pries garinant det?  g.gif

Juodąį molį reikia naudoti kelias dienas prieš veido valymą, kad iškiltų visi nešvarumai ant odos paviršiaus ir būtų naudingesnis valymas. Tai ne greitas procesas, reikia bent kelių dienų, merginos irgi minėjo, kad spuogeliai kitą dieną ar vėliau po jo pasirodo. Jeigu iš karto po kaukės atsiranda spuogų, tai alergija. Man tai nieko nuo jo neatsiranda, nes išsivalė oda, o darau beveik kad diena, bet kai prieš valymus darydavau, paberdavo, nes oda buvo nešvari. Patariu po garinimo naudoti ir palaukti, kol bus švari oda. drinks_cheers.gif
Beje, dėl garinimo žalos nesutinku.
Atsakyti
Naudoju Lancome kauke su baltuoju moliu, tai truputi kaip ir sausina, o va pries kelias cia savaites nusipirkau Sea Spa firmos negyvosios juros molio kauke (40% molio), tai thumbup.gif dalykas, tikrai oda daug svaresne ir skaistesne po jo palieka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 11 27, 10:44)
taip, vaistinese, rusiskose kosmetikose

aciu 4u.gif

QUOTE(sliver @ 2008 11 27, 20:01)
Juodąį molį reikia naudoti kelias dienas prieš veido valymą, kad iškiltų visi nešvarumai ant odos paviršiaus ir būtų naudingesnis valymas. Tai ne greitas procesas, reikia bent kelių dienų, merginos irgi minėjo, kad spuogeliai kitą dieną ar vėliau po jo pasirodo. Jeigu iš karto po kaukės atsiranda spuogų, tai alergija. Man tai nieko nuo jo neatsiranda, nes išsivalė oda, o darau beveik kad diena, bet kai prieš valymus darydavau, paberdavo, nes oda buvo nešvari. Patariu po garinimo naudoti ir palaukti, kol bus švari oda.  drinks_cheers.gif
Beje, dėl garinimo žalos nesutinku.

o butent tik juodojo molio kauke reikia pries veido valyma daryt ar tai turetu galioti ir kitu moliu kaukes darant? g.gif
as kiek eidavau i kosmetikos kabinetus, tai vis pties veido valyma ir kaukes man garindavo veida, tai todel galvojau ir namu salygom garinimas geras dalykas. ir dabar paieskosiu radau dar ir straipsni apie garinima, kad nebereiktu spelioti cia gerai ar blogai mirksiukas.gif
Atsakyti