Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

QUOTE(joguste @ 2008 11 25, 15:59)
o juos visus galima lietuvoj isigyt? ir ta rusiska? jei taip, tai kur ieskot - prekybos centruose, ar specializuotose kosemtikos parduotuvese  g.gif

droge, eurokose tikrai būna
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 25, 15:08)
droge, eurokose tikrai būna

aciu, paieskosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 25, 10:40)
Dėl ko spuogai po molio kyla, tai tik spėliojimai: gal kemša, o gal ištraukia į paviršių susikaupusį bruduką. Šiaip kol nebuvau susitvarkiusi su oda, tai ir man kartais kokis spuogas po molio išlįsdavo, bet dabar tai nie  schmoll.gif  gal rimtai brudukus lauk traukia?  unsure.gif  ale mokslinio pagrindimo aš tam neturiu biggrin.gif

Aš irgi pastebėjau, kad dažnokai tepant juodo molio kaukes, pradeda į viršų tie "brudukai", mažiukai spuogiukai kilti g.gif
Atsakyti
Mano kosmetikė minėjo, kad juodojo molio paskirtis yra ištraukti nešvarumus iš odos, todėl jį gerai naudoti prieš veido valymą.
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2008 11 25, 20:49)
Mano kosmetikė minėjo, kad juodojo molio paskirtis yra ištraukti nešvarumus iš odos, todėl jį gerai naudoti prieš veido valymą.

as pries darydama kaukes megstu pagarint veida, o tik tada det kauke. tai jei noriu det moli, tai turiu ji pries garinant det? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 11 25, 21:59)
as pries darydama kaukes megstu pagarint veida, o tik tada det kauke. tai jei noriu det moli, tai turiu ji pries garinant det?  g.gif

odos išvis nerekomenduotina garint. norit prasivalyt - eikit į pirtį, o garinant galit sulaukt išsiplėturių kapiliarų ir nebesusitraukiančių porų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 26, 07:16)
odos išvis nerekomenduotina garint. norit prasivalyt - eikit į pirtį, o garinant galit sulaukt išsiplėturių kapiliarų ir nebesusitraukiančių porų  mirksiukas.gif

o as kaip tik galvojau, kad pagarinus lengviau issivalo ir susitraukia issipletusios poros g.gif aciu uz patarima 4u.gif o pries dedant moli reiktu veido pilinga daryt? ar tiesiog nieko nedarius deti moli? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joguste: 26 lapkričio 2008 - 16:46
QUOTE(joguste @ 2008 11 26, 16:45)
o as kaip tik galvojau, kad pagarinus lengviau issivalo ir susitraukia issipletusios poros  g.gif  aciu uz patarima  4u.gif  o pries dedant moli reiktu veido pilinga daryt? ar tiesiog nieko nedarius deti moli?  g.gif

aš nusiprausiu veidą ir dedu kaukę, galima ir pilingą prieš tai daryti, jei poreikis yra smile.gif
Atsakyti
Moli galima gerti jis turi ivairiu medziagu ir valo organizma. Gaila mazai info apie tai yra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 26 lapkričio 2008 - 19:19
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 26, 15:50)
aš nusiprausiu veidą ir dedu kaukę, galima ir pilingą prieš tai daryti, jei poreikis yra smile.gif

aciu uz patarimus 4u.gif

QUOTE(nep @ 2008 11 26, 18:15)
Moli galima gerti jis turi ivairiu medziagu ir valo organizma. Gaila mazai info apie tai yra  rolleyes.gif

ir as girdejau kad galima gert. ir mano sesuo kiek pamenu kazkoki moli gere - reiks paklaust jos kas ir kaip - parasysiu ka suzinosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 11 26, 19:23)
aciu uz patarimus  4u.gif
ir as girdejau kad galima gert. ir  mano sesuo kiek pamenu kazkoki moli gere - reiks paklaust jos kas ir kaip - parasysiu ka suzinosiu  4u.gif

as pati geriau, ir dar gersiu. naudingiausias zydrasis molis, bet galima ir prie balos prisikast kitokio, bus nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 11 26, 18:39)
as pati geriau, ir dar gersiu. naudingiausias zydrasis molis, bet galima ir prie balos prisikast kitokio, bus nemokamai.

del kokios preizasties geret?
Atsakyti