Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

QUOTE(Baltija @ 2008 08 08, 22:44)
net nežinau.... biggrin.gif

bandyk bigsmile.gif jei jau padės tada ir mes gersim karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 08 08, 22:29)
Molio gėrimas

* šaukštelis žalio molio
* stiklinė virinto vandens
Molį ištirpinti vandenyje. Tokį skėdinį išgerti per 3 kartus tarp valgymų. Kursas - 3 savaitės. Susireguliuoja virškinamasis traktas, pilvo pūtimas, pagražėja oda, plaukai.

QUOTE(Gustuke @ 2008 08 08, 22:51)
bandyk bigsmile.gif jei jau padės tada ir mes gersim karsta.gif

grožis reikalauja aukų biggrin.gif
bet šito dėl grožio negerčiau, nekaip skamba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 08 08, 21:29)
Molio gėrimas

* šaukštelis žalio molio
* stiklinė virinto vandens
Molį ištirpinti vandenyje. Tokį skėdinį išgerti per 3 kartus tarp valgymų. Kursas - 3 savaitės. Susireguliuoja virškinamasis traktas, pilvo pūtimas, pagražėja oda, plaukai.

o ta moli paprastoj parduotuvej galima nusipirkt, ar kokioj specializuotoj? g.gif kazkaip susigundziau ax.gif aisku ne del isvaizdos ar skonio - kuris jauciu nelabai koks turetu but doh.gif bet poveikis manau tikrai geras turetu but. nes kazkada esu gerus vitaminus su zvyru, cia manau veiksmingiau turetu but g.gif
Atsakyti
as tai esu pirkus kosmetini anticeliulitiny moly Droge ax.gif pamenu buvo netgi 5 rusiu jei neklystu g.gif bet man jis jokio didelio ispudzio nepaliko blush2.gif issitepliojau visa iki ausu ir sedejau apsiviniojus plevele maistine lotuliukas.gif nes ji turejo sustiprinti poveiky ax.gif man nieko ypatingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 08 10, 13:33)
o ta moli paprastoj parduotuvej galima nusipirkt, ar kokioj specializuotoj?  g.gif  kazkaip susigundziau  ax.gif  aisku ne del isvaizdos ar skonio - kuris jauciu nelabai koks turetu but  doh.gif  bet poveikis manau tikrai geras turetu but. nes kazkada esu gerus vitaminus su zvyru, cia manau veiksmingiau turetu but  g.gif

būna pirkt kosmetikos pardėse, Droge, Eurokos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytia23 @ 2008 08 10, 13:52)
as tai esu pirkus kosmetini anticeliulitiny moly Droge ax.gif  pamenu buvo netgi 5 rusiu jei neklystu g.gif  bet man jis jokio didelio ispudzio nepaliko blush2.gif  issitepliojau visa iki ausu ir sedejau apsiviniojus plevele maistine  lotuliukas.gif nes ji turejo sustiprinti poveiky ax.gif  man nieko ypatingo mirksiukas.gif

Poveikis pasireiškia perėjus 20 procedūrų kas antrą dieną bigsmile.gif

Kažkada ištvėriau ~17, efekto nelabai blush2.gif Na, oda buvo kaip šilkas, negali pykti, bet kad baubas sumažėtų, nežinau g.gif Jei jis laaabai įsisenėjęs ir ryškus prie plikos akies, gal tada ir padeda...
Atsakyti
net nezinojau kad po 20-ties proceduru blush2.gif tada reiks apsisarvuoti kantrybe ir meginti dar drinks_cheers.gif
Atsakyti
reiks apsisarvuot kantrybe ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kur Kaune matėt rausvojo molio? Visokio randu, o vat jo ne. ax.gif
Skaičiau, kad labai gerai į moli pilti negazuotą mineralinį vandenį (čia toms, kurios neapsisprendžia kokį pilti) blush2.gif rolleyes.gif
Pati naudoju žydrąjį molį, tai man patiko visai. Ir veidas švaresnis ir spuogeliai geriau gyja. Skaičiau, kad jis tinka riebiems plaukams, daryti kaukes, kad mažiau riebaluotusi, l nes jis reguliuoja riebalinių liaukų veiklą. Gal kuri bandėt? unsure.gif
Atsakyti
kaip jus veida prausiat po kaukes?
As kai karta nuprausus nuvaliau toniku, tai ziuriu vata tokios pat spalvos kaip ir molis..
As be prausiklio, be kempineles be nieko..tik vandeniu krupsciai..nes atrodo jei desiu prausikli ar tonika paskui tai nebebus poveikio..ar ne? g.gif
kaip jus darot?
Atsakyti
Pas mane ant ranku "zasies oda" dar isspaudziau, tai isisvaizduojat kokia dabar grazuole esu blush2.gif doh.gif . Tai va nusipirkau juodo molio, kuris riebaliniu liauku veikla reguliuoja, pora kartu padariau rankoms, tai oda siek tiek issilygino, sasiukai uzdziuvo, gal gi atitaisysiu ka pridirbau.

O del gerimo, tai nedrysciau. Jei ji butu galima gerti, tai instrukcijoje butu parasyta.
Papildyta:
QUOTE(Mayte @ 2008 08 22, 12:14)
kaip jus veida prausiat po kaukes?
As kai karta nuprausus nuvaliau toniku, tai ziuriu vata tokios pat spalvos kaip ir molis..
As be prausiklio, be kempineles be nieko..tik vandeniu krupsciai..nes atrodo jei desiu prausikli ar tonika paskui tai nebebus poveikio..ar ne? g.gif
kaip jus darot?

Nuo veido nuplovusi kauke su siltu vandeniu, pervalau su vatos tamponeliu suvilgytu tonike. Kaukes veikliosios medziagos kiek isigere i oda tiek isigere, tonikas nepakenks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarza: 22 rugpjūčio 2008 - 15:04
kiek reikejo, tiek isigere per tas 10 min, drasiai galetum nuplauti ir su kempinele, juolab kad kai kurie is ju sunkiai patys nusiplauna.
Atsakyti