juodajam molyje koalino neradau, į sudėtį neįeina
kaolinas - yra baltasis molis o juodajame molyje baltojo nera ir buti negali
QUOTE(WeGa @ 2008 08 01, 11:46)
o jum tas molis neuzdziuva ant odos? nes man labai greitai, nors laikyti reikia gal 20 min
Karts nuo karto reikia padrėkinti vandeniu ir neuždžius
perskaiciaus visa temele, ir, kiek supratau, tai tik baltasis molis balina oda, o juodasis ne? nes ruosiuosi pirkti juoda, nenoriu, kad oda balintu...
Papildyta:
o koks ten vandenukas yra pirkti?
Papildyta:
QUOTE(nerimana @ 2008 08 08, 18:16)
perskaiciaus visa temele, ir, kiek supratau, tai tik baltasis molis balina oda, o juodasis ne? nes ruosiuosi pirkti juoda, nenoriu, kad oda balintu...
Papildyta:
Papildyta:
na nelabai tas baltas ir balina odą, bet šiaip odos valymui juodas daug labiau tinka juodas nebalina, o vandenukas...padrėkinimui?tai čia paprastas vanduo gali būti
bet as esu girdejus ir apie vandeni kazkoki, nes kitos tiesiog negali praustis tuo vandeniu, kuris teka is ciaupo. tai sakau gal ir as esu viena is tu kur negaliu kai jau nebezinau ko griebtis tai visko prisigalvoju
čia viena rašė, kad baltasis molis yra koalinas, o koalinas kemša poras
geriau juodas
o vanduo bet koks tinka, aš tai naudoju tą kur purkštuve gėles apipurškinėju
geriau juodas
o vanduo bet koks tinka, aš tai naudoju tą kur purkštuve gėles apipurškinėju
QUOTE(nerimana @ 2008 08 08, 18:42)
bet as esu girdejus ir apie vandeni kazkoki, nes kitos tiesiog negali praustis tuo vandeniu, kuris teka is ciaupo. tai sakau gal ir as esu viena is tu kur negaliu kai jau nebezinau ko griebtis tai visko prisigalvoju
jeigu netinka paprastas, tai virintą ar geriamą, iš parduotuvės
Molio gėrimas
* šaukštelis žalio molio
* stiklinė virinto vandens
Molį ištirpinti vandenyje. Tokį skėdinį išgerti per 3 kartus tarp valgymų. Kursas - 3 savaitės. Susireguliuoja virškinamasis traktas, pilvo pūtimas, pagražėja oda, plaukai.
* šaukštelis žalio molio
Molį ištirpinti vandenyje. Tokį skėdinį išgerti per 3 kartus tarp valgymų. Kursas - 3 savaitės. Susireguliuoja virškinamasis traktas, pilvo pūtimas, pagražėja oda, plaukai.
QUOTE(Baltija @ 2008 08 08, 23:29)
Molio gėrimas
* šaukštelis žalio molio
* šaukštelis žalio molio
Oho Gal planuoji bandyt?