Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

QUOTE(agnuta @ 2008 06 13, 22:13)

O zydras? Kas yra kaolinas gal zinai?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 13, 22:52)
O zydras? Kas yra kaolinas gal zinai?

kaolinas ir yra baltas molis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2008 06 13, 23:05)
kaolinas ir yra baltas molis smile.gif

Dekui! smile.gif
Atsakyti
Va kokios vaizdinės medžiagos radau apie molio panaudojimą kosmetikoje bigsmile.gif

http://www.glinka.co...osmetykalit.htm
Atsakyti
Ar yra bandziusiu sauso molio JUODOJO miltelius is "eurokos"?
Man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 31, 01:24)
Man jis thumbup.gif

visoje temoje apie juos šnekama ax.gif ir labai daug pagyrų sulaukė rolleyes.gif man asmeniškai stebuklų nepadarė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 31, 01:24)
Man jis thumbup.gif

man irgi thumbup.gif vakar užsitepiau, tai visi inkštirai nuo nosies dingo yahoo.gif
Atsakyti
Sory, kad parasiau nepasiskaiciusi - tik kelis psl, o ten kalbeta apie moli is "drogo" ax.gif

Bet man irgi jis naikina poras - sutraukia puikiai ir dbr tik 1 Lt kainuoja su akcija - reikes dar uzsipirkti biggrin.gif

Baltija, kiek laiko naudoji jau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 31, 11:12)
Sory, kad parasiau nepasiskaiciusi - tik kelis psl, o ten kalbeta apie moli is "drogo" ax.gif

o tai kokį tu perki eurokos?jeigu rusišką tai jis toks pats ir droge ir eurokos mirksiukas.gif man nuo nosies jis beveik nieko nenuima, bet šiaip veidui neblogas ax.gif
Atsakyti
Perku juoda - antra pakeli ipusejau - tai dar esu patenkinta rezultatais, nes tikrai nesitikejau uz tokia kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 31, 00:24)
Man jis thumbup.gif

vat kas darosi, kai tingima kelis puslapius paskaityt doh.gif , nes visa temą apie tą molį yra mirksiukas.gif

QUOTE(Hottea @ 2008 07 31, 10:12)

Bet man irgi jis naikina poras - sutraukia puikiai ir dbr tik 1 Lt kainuoja su akcija - reikes dar uzsipirkti biggrin.gif

Ne nu biggrin.gif koks skirtumas iš kur pirktas, nes tas pats molis juk biggrin.gif

O jei į temą, tai paklaidžiojus kaukių pasauly, vėl grįžau prie senojo gerojo molio bigsmile.gif
Atsakyti
o as aptikau tokia informacija -
Kaolin, Bentonite, Mėlynas molis
Smulkiai dispersinio molio atmaina. Dažnai randamas odos kaukių sudėtyje. Tinkas odai. Užteršia poras ir stipriai išdžiovina odą, sulaiko anglies dvideginį ir toksinus, „dusindamas" odą. Sukelia priešlaikinį odos senėjimą.
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WeGa: 01 rugpjūčio 2008 - 09:43