Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis molis

QUOTE(Sinjora @ 2005 02 27, 18:23)
Moli galite naudoti kur tik reikia ir norite. Veido odai - sausai (baltas ir geltonas molis) riebiai (melynas ir zalias) .Moliai vienas nuo kito skiriasi savo chemine sudetimi. Jei oda labai sausa galite imaisyti laseli aliejaus jei riebi kiausinio baltymo. Taip pat jis naudojamas plaukams kunui (labai gerai prtyje) nuo celiulito, pedom , rankoms. Jis labai isvalo ir sutraukia poras.  ax.gif

o kaip daryt ivyniojimus celiulitui su moliu? ax.gif esu darius su tokiu rusisku zoleliu misiniu ir moliu per puse.tai jei vienas molis,procedura nesiskiria?
QUOTE(agnuta @ 2007 11 19, 13:05)
man kosmetologe rekomendavo baltaji moli. as jo nusipirkau, bet taip ir nepabandziau blush2.gif  dabar prisiskaiciau, kad visai geras dalykas, tai reiks isbandyt  biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 01 17, 01:52)
as galiu pagirti juodaji moli, tik daznai pritingiu juo tepliotis.. blush2.gif

mergaites, o kokie jusu odos tipai? blush2.gif

eisiu jauciu ir as to molio pirkt... blush2.gif vis paavrtydavau as juos...
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 27, 01:19)
mergaites, o kokie jusu odos tipai?  blush2.gif

mano riebi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 27, 09:44)
mano riebi ax.gif

mano normali-misri ..ziema sausesne blush2.gif kuri cia moli kazi rinktis... g.gif ir vel eksperimentu keliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 27, 12:24)
mano normali-misri ..ziema sausesne  blush2.gif  kuri cia moli kazi rinktis... g.gif  ir vel eksperimentu keliu  doh.gif

as dabar juoda nusipirkau, tai bandysiu ax.gif nors baltas irgi patiko. pastaruoju metu i ji dar keleta lasiuku arbatmedziu EA ilasindavau, tai thumbup.gif

pasiskaityk ant etikeciu molio, kam koks skirtas, gal tai pades apsispresti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 27 gegužės 2008 - 12:42
QUOTE(agnuta @ 2008 05 27, 14:41)
as dabar juoda nusipirkau, tai bandysiu ax.gif nors baltas irgi patiko. pastaruoju metu i ji dar keleta lasiuku arbatmedziu EA ilasindavau, tai thumbup.gif

pasiskaityk ant etikeciu molio, kam koks skirtas, gal tai pades apsispresti ax.gif

taip ir ketinu daryt 4u.gif
Atsakyti
Bandau TEEBAUM žaliajį molį su arbatmedžiu.
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 05 28, 22:31)
Bandau TEEBAUM žaliajį molį su arbatmedžiu.

ir kaip? ax.gif
Atsakyti
tai vat pirkau as ta moli (juodaji). Taisiau kauke su pienu bet man jis visai nelipo ant veido unsure.gif truputi patrini ir krenta. ka reikia daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karolytee @ 2008 06 02, 07:10)
tai vat pirkau as ta moli (juodaji). Taisiau kauke su pienu bet man jis visai nelipo ant veido unsure.gif truputi patrini ir krenta. ka reikia daryt? unsure.gif

gal daugiau pieno ipilk kad butu kaip kosele g.gif

beje,jei jau tema apie moli smile.gif braskese yra borghese molis plaukams,o tiksliau galvos odai ir kaina nekukli smile.gif
tai suku galva kuo ten tas molis ypatingas,gal zinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 02 birželio 2008 - 16:46
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 27, 01:19)
o kaip daryt ivyniojimus celiulitui su moliu?  ax.gif esu darius su tokiu rusisku zoleliu misiniu ir moliu per puse.tai jei vienas molis,procedura nesiskiria?

Aš tai darydavau taip: pakelį rusiško mėlyno arba žydro molio sumaišydavau su vandeniu ir gautą košelę tepdavau ant šlaunų, lengvai įmasažuodama, kad tolygiai pasiskirstytų. Tuomet apsivyniodavau maistine plėvele (ta tokia kur permatoma, lipni blush2.gif) tas vietas, išteptas moliu ir apsimaudavau paprastai medvilnines kelnes ar šortus iki kelių. Po 40 min kažkur nusiprausdavau ir išsitepdavau anticel. kremu ax.gif Jau porą metų to nedariau, bet neseniai užsipirkau keletą pakelių, tai reikės gal po sesijos blush2.gif Šiaip šitus įvyniojimus reikia daryti ka antrą dieną ir nemažiau 25 procedūrų g.gif Ištvėriau 18, nieko nepadėjo hihihi.gif irnesakyk.gif Aišku, odos paviršius šilkinis, bet šiaip... na nežinau, gal per mažai pas mane to blogio, kas labiau nepasijuto, sunku pasakyt schmoll.gif
Atsakyti
Merginos,gal koks molis pabalina veiduka?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 13, 17:04)
Merginos,gal koks molis pabalina veiduka?

baltas ax.gif
Atsakyti