Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

QUOTE(Jorky @ 2010 11 07, 13:21)

Jorky, 07 Lap 2010 - 13:21, parašė:

1. ...kvapas - ar jis zieminis ir idomu kaip skleidziasi saltuoju sezonu?
...
2. Gal ka patartumet skanaus, saldaus, sodraus saltam sezonui ?

1. ...kvapas - ar jis zieminis ir idomu kaip skleidziasi saltuoju sezonu?
...
2. Gal ka patartumet skanaus, saldaus, sodraus saltam sezonui ?

1. Paltai ir batai būna žieminiai, o ne kvepalai tongue.gif
2. Paskaitinėkit daugiau šitoj temoj ir išvis "Parfumerijoj" - rasit šimtus pavadinimų, o rinktis vis tiek reikės pačiai.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 07, 13:35)

katalike, 07 Lap 2010 - 13:35, parašė:

katalike, 07 Lap 2010 - 13:35, parašė:

drinks_cheers.gif

irgi dažnai tinka drinks_cheers.gif
o bandei Gucci Guilty? man jie tokie panašūs savo stiliumi...

drinks_cheers.gif

irgi dažnai tinka drinks_cheers.gif
o bandei Gucci Guilty? man jie tokie panašūs savo stiliumi...

Į tą pačią kompaniją reikėtų priimti ir Carolina Herrera 212 VIP - vėl vilioja savo buteliuku, o kvapas tarsi apie nieką - šiltas, vilnonis,bet tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 11 07, 12:53)

biologė, 07 Lap 2010 - 12:53, parašė:

biologė, 07 Lap 2010 - 12:53, parašė:

2. Paskaitinėkit daugiau šitoj temoj ir išvis "Parfumerijoj" - rasit šimtus pavadinimų, o rinktis vis tiek reikės pačiai.

na man "zieminis" kvapas yra sodresnis, astresnis, as ta turejau omeny smile.gif
nes pvz. mano dabar turimas M.Jacobs LOLA tai grynai "vasarinis" tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(London @ 2010 11 07, 13:03)

London, 07 Lap 2010 - 13:03, parašė:

London, 07 Lap 2010 - 13:03, parašė:

Į tą pačią kompaniją reikėtų priimti ir Carolina Herrera 212 VIP - vėl vilioja savo buteliuku, o kvapas tarsi apie nieką - šiltas, vilnonis,bet tik tiek.

as vakar ant vienos rankos pasipurskiau LADY milion, ant kitos sita VIP. Jie panasus tikrai, bet VIP greiciau isgaravo, o Lady milion jautesi iki pat vakaro ir kvepejo labai saldziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 11 07, 13:21)

As siuo metu esu paieskose kvepalu saltam sezonui. Siuo metu turimi Marc Jacobs Lola, Viktor Ralf Flower Bomb ir Mochino Amoure nusibode iki negaliu  biggrin.gif
Vakar isuosciau visa Kristiana ir neapsisprendziau. Norejau kazka naujesnio, nes  daug ka esu turejusi. Man patinka saldus kvapai - ilgai turejau T.Mugler Angel. Aliena, Chanel Chance, Coco mademousele.
Visai patiko Narcisio Rodrigues For Her kvapas - ar jis zieminis ir idomu kaip skleidziasi saltuoju sezonu?
Ir visai nieko pasirode Paco Rabanie Lady milion. - kaip Jums sis?
Gal ka patartumet skanaus, saldaus, sodraus saltam sezonui ?

As siuo metu esu paieskose kvepalu saltam sezonui. Siuo metu turimi Marc Jacobs Lola, Viktor Ralf Flower Bomb ir Mochino Amoure nusibode iki negaliu  biggrin.gif
Vakar isuosciau visa Kristiana ir neapsisprendziau. Norejau kazka naujesnio, nes  daug ka esu turejusi. Man patinka saldus kvapai - ilgai turejau T.Mugler Angel. Aliena, Chanel Chance, Coco mademousele.
Visai patiko Narcisio Rodrigues For Her kvapas - ar jis zieminis ir idomu kaip skleidziasi saltuoju sezonu?
Ir visai nieko pasirode Paco Rabanie Lady milion. - kaip Jums sis?
Gal ka patartumet skanaus, saldaus, sodraus saltam sezonui ?

Jei jau patinka Angel, vadinasi, patinka konditeriniai-gurmaniški kvapai, ką aš pati labai mėgstu tiek ant savęs, tiek ant kitų thumbup.gif Aš tada siūlyčiau Lempicka L( nes paprastos nelabai drįstu siūlyti dėl saldymečio, nežinau, koks jūsų santykis su juo )- ten tokia kalėdinė vanilė, cinamonas, šiek tiek citrusų. Ir kai man sako, kad nėra tokios kategorijos kaip žieminiai kvapai , aš visada prisimenu šiuos- man nėra Kalėdų be Lempickos tongue.gif Man panašūs dar yra YSL Cinema ir Guerlain Shalimar ligt, o aš pati labai norėčiau pabandyti Chopard Wish Magical Nights, tik žiūriu, kad tai sunkiai įgyvendinama.
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 11 07, 17:18)

Tuberosa, 07 Lap 2010 - 17:18, parašė:

Tuberosa, 07 Lap 2010 - 17:18, parašė:

Ir kai man sako, kad nėra tokios kategorijos kaip žieminiai kvapai , visada prisimenu šiuos-

Ir kai man sako, kad nėra tokios kategorijos kaip žieminiai kvapai , visada prisimenu šiuos-

Tai va, kad kievienai "žieminiai" ir "vasariniai" yra vis kiti (man Lempickos neįsiūlytumėt jokiu metų laiku), o kai kurioms visi kvepalai tinka visiems metų laikams, t.y. kiekvienu konkrečiu atveju pasirinkimo kriterijai - ne metų laikas, o kas kita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 11 07, 18:02)

biologė, 07 Lap 2010 - 18:02, parašė:

biologė, 07 Lap 2010 - 18:02, parašė:

Tai va, kad kievienai "žieminiai" ir "vasariniai" yra vis kiti (man Lempickos neįsiūlytumėt jokiu metų laiku), o kai kurioms visi kvepalai tinka visiems metų laikams, t.y. kiekvienu konkrečiu atveju pasirinkimo kriterijai - ne metų laikas, o kas kita mirksiukas.gif

o man Lempickos neįsiūlytumėt vasarą- jokios rūšies, net EDT 4u.gif Vasarą tas kvapas ant manęs visai nesiskleidžia,o kažkaip stovi, net nemoku paaiškinti, panašiai man visai nesiskleidžia Guerlain Insolence, tik tie nepriklausomai nuo metų laiko biggrin.gif Aš iš tiesų manau, kad tam tikras oras dažnai įtakoja vienų ar kitų kvepalų atsiskleidimą, ir nebūtinai tai turi būti tradicinė klišė ,,saldūs žiemai, gaivūs vasarai'', man pavyzdžiui lelijos žiemą labai kvepia,o vasarą dvelkia laidotuvėmis. Nors jei aš tiksliai žinočiau, kas konkrečiai lemia tam tkrų kvepalų pasirinkimą, tai ir išsirinkti būtų baisiai paprasta, bet ir nebūtų netikėtų meilių .
Atsakyti
Amen.
Todėl kiekviena ir atradinėjam savuosius - žieminius, vasarinius, ofisinius ar teatrinius. Ačiū dievui.
Atsakyti
Aš irgi neturiu nei žieminių, nei vasarinių verysad.gif
Yra tie, kurie man tinka ir kokrečią dieną patinka. Nemėgstu gėlinių, dauguma turimų smilkaliniai, bet randu kuo kvėpintis ir žiemą, ir vasarą mirksiukas.gif
Atsakyti
JVana, tave paminėsiu. Geruoju biggrin.gif

Kažkada įstrigo tavo pasakyta frazė apie cypiančius iš šalčio ir labai gerus tuomet kai kuriuos gėlinius Estee Lauder.
Tai kam gėlės niekaip nesiderina su rudens dargana ar žiemos speigais, o kam tos gėlės tuomet taip cypia, kad net gražu. Subjektyvu. Amen. Amen.
Atsakyti
QUOTE(London @ 2010 11 07, 21:06)

London, 07 Lap 2010 - 21:06, parašė:

Tai kam gėlės niekaip nesiderina su rudens dargana ar žiemos speigais, o kam tos gėlės tuomet taip cypia, kad net gražu. Subjektyvu. Amen. Amen.

Paskaičiusi nusišypsojau - tikrai subjektyvu. Kvepalai ne tiek kvepia, kiek išjudina žmogaus emocijas keliamomis asociacijomis.

Gėlės ir dargana, ruduo - man dera.

Gėlės ir šaltis - ne.

Nes pirmas šaltis gamtoje yra mirtis gėlėms. Kaip poezijoje ar dainose šaltis ir gėlės derinyje skiriamos įšaldytų, numarintų jausmų, net pačios mirties vaizdiniui išplukdyti. Užsigraužčiau nuo melancholiškų minčių pasikvėpinusi rožėmis ant sniego cray.gif
Galėčiau kvepėti taip norėdama mintyse "numarinti" išgyventą ir užbaigtą etapą, kai vidus draskosi, o tu nieko negali pakeisti (tada man jos irgi cyptų ir žviegtų, gal net degtų), galėčiau per laidotuves žiemą (įšalę kaip gyvos, bet iš tiesų negyvos gėlės kaip vaizdinys)...
Galėčiau ankstyvą, dar šaltą pavasarį. Bet kompozicija turėtų būti itin švelni ir pavasarinių gėlių...
Subjektyvu smile.gif Amen
Atsakyti
QUOTE(London @ 2010 11 07, 21:06)

Kažkada įstrigo tavo pasakyta frazė apie cypiančius iš šalčio ir labai gerus tuomet kai kuriuos gėlinius Estee Lauder.

Tada diskutavom (jei gerai pamenu) apie Estee Lauder Preasures smile.gif Jie buvo mano pirmi turėti "tikri" kvepalai, dabar tokių gėlinių nebenaudoju, bet pernai per pačius žiemos šalčius visai gerai "suėjo" miniukas su cypiančiomis gėlėmis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2010 11 08, 10:06)

Rimaz, 08 Lap 2010 - 10:06, parašė:

Rimaz, 08 Lap 2010 - 10:06, parašė:

Tada diskutavom (jei gerai pamenu) apie Estee Lauder Preasures smile.gif Jie buvo mano pirmi turėti "tikri" kvepalai, dabar tokių gėlinių nebenaudoju, bet pernai per pačius žiemos šalčius visai gerai "suėjo" miniukas su cypiančiomis gėlėmis biggrin.gif

o man Dior Pure Poison patys gražiausi žiemą bigsmile.gif
Atsakyti