Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

atšalo, ir ranka instinktyviai tiesiasi prie Guerlain Samsaros
user posted image
atrodo, yra ir jaukesnių bei labiau šildančių, bet va su Samsara kažkas nepaiškinamo, kaip ji ir ruduo vienas kitam tinka smile.gif
Atsakyti
siuo metu kenzo flower ir guerlain insolence, o kai atsals trauksiu Kenzo Amour ir Loccitane Ambra
Atsakyti
Mano kvepalyne rudeniui tinkami didžioji dalis kvepalų rolleyes.gif Negalėčiau net išskirti kažko, nes būtų nemenkas sąrašėlis. Tai ir renkuosi tiesiog pagal nuotaiką.

Tačiau parašysiu šiandien ryte kilusią mintį. Tokį puikų rudens rytą, kaip šis, labai jaučiasi nukritusių medžių lapų kvapas. Pagalvojau sau eidama, o su kokiu gi kvapu man tie nukritę lapai labiausiai kelia asociacijas? Ir iškart į galvą šovė Secret Obsession by Calvin Klein. Tiesa, pati jų jau nebeturiu, bet kai tik jie pasirodė mūsuose buvau labai jais susižavėjusi, ir, aišku, nusipirkusi. Tik vienas didelis minusas mano nuomone šiems kvepalams - man labai nepatinka jų buteliukas, na negražus ir viskas doh.gif , net nesinori iš tokio kvėpintis mirksiukas.gif O šiaip šie kvepalai tikrai labai rudeniški.
Atsakyti
O man kasmet šiais sezonais nepakeičiami:
1. Dior Hypnotic Poison
2. Chopard Cašmir
3. Givenchy - Hot Couture
4. Balenciaga - Cristobal
5. MaxMara-MaxMara

Tik vat šį rudenį dar prisijaukinau Nuits de Scherrer ir Nuits Indiennes. Geriausiai jie man skamba būtent rudenį wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 04, 08:58)
Mano kvepalyne rudeniui tinkami didžioji dalis kvepalų rolleyes.gif  Negalėčiau net išskirti kažko, nes būtų nemenkas sąrašėlis. Tai ir renkuosi tiesiog pagal nuotaiką.

Tačiau parašysiu šiandien ryte kilusią mintį. Tokį puikų rudens rytą, kaip šis,  labai jaučiasi nukritusių medžių lapų kvapas. Pagalvojau sau eidama, o su kokiu gi kvapu man tie nukritę lapai labiausiai kelia asociacijas? Ir iškart  į galvą šovė Secret Obsession by Calvin Klein. Tiesa, pati jų jau nebeturiu, bet kai tik jie  pasirodė mūsuose buvau labai jais susižavėjusi, ir, aišku, nusipirkusi. Tik vienas didelis minusas mano nuomone šiems kvepalams - man labai nepatinka jų buteliukas, na negražus ir viskas doh.gif , net nesinori iš tokio kvėpintis mirksiukas.gif O šiaip šie kvepalai tikrai labai rudeniški.

visiskai sutinku su Ingenas drinks_cheers.gif isigyjau juos tap pat kai tik pasirode pas mus, po to kazkaip jie man pradejo nebeitikti schmoll.gif bet dabar atradau juos is naujo thumbup.gif va tokiu oru kaip dabar - saule+saltukas+vejas zvarbus = CK Secret Obsession thumbup.gif bigsmile.gif dek buteliuko tai gal ne tiek kad negrazus, o man pavyzdziui nepatogus kazkoks doh.gif blink.gif virsus labai jau siauras o i apacia sunkybe doh.gif tai mano 50 ml yra, o kas turi visa 100 ml kibira lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 04, 09:58)

Tačiau parašysiu šiandien ryte kilusią mintį. Tokį puikų rudens rytą, kaip šis,  labai jaučiasi nukritusių medžių lapų kvapas. Pagalvojau sau eidama, o su kokiu gi kvapu man tie nukritę lapai labiausiai kelia asociacijas? Ir iškart  į galvą šovė Secret Obsession by Calvin Klein.

Tik vienas didelis minusas mano nuomone šiems kvepalams - man labai nepatinka jų buteliukas, na negražus ir viskas doh.gif , net nesinori iš tokio kvėpintis mirksiukas.gif O šiaip šie kvepalai tikrai labai rudeniški.

Man vakar kažkodėl labai įstrigo šis pasisakymas smile.gif

Šiandien aš kvepiu būtent user posted image
paskatinta vakarykščių Ingėno minčių. Man jie irgi labai rudeniški. Tik priėjau aš tokios išvados ne dėl artimumo lapų kvapui. Man jie tokie permainingi kaip rudens oras. Nežinau kodėl, bet kiekvieną kartą juose mano nosis išskiria vis ką nors kitą. Pvz. šiandien padvelkė raugintų agurkų prieskoniais, nors atrodo anksčiau tokių neužkabindavo. Aš juos testavau/atmečiau/vėl testavau/nusprendžiau kad erzina/vėl testavau/įsigijau ir dabar vėl galvoju, kad yra kažkas, kas labai nepastovu ir kelia smalsumą, bet ir dar kažkas, kas man nepatinka...

Dėl buteliuko priešingai - jis man labai gražus, nes primena figos vaisių

user posted image

- iš karto kelia asociacijas su rudeniu ir asociacijas su Kroatija figų derliaus metu. Jau vien todėl aš noriu juos turėti. Šiltus prisiminimus kelia... Tegu ir retai besikvėpinčiau... Ir pačiuose kvepaluose nežinau kodėl, bet mėginu ieškoti kažko, kas susiję su figomis. Ir gal prisigalvoju, bet atrodo, kad jaučiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 10 06, 12:19)

Man tai juose gan ryški turberoza. Kurios aš šiaip kvepaluose nelabai mėgstu. O su tuberoziniais kvepalais pati turiu tokią patirtį - ji turi tokią savybę tai dingti, tai vėl išryškėti. Va tuomet kai ji ryški, man turberoziniai kvepalai pradeda nebepatikti. O kai rami, tada mano santykiai su ja geri. Todėl ir su šiais kvepalais mano santykis keistokas - i chočietsa i kolietsa tongue.gif
O tuberozą šiuose kvepaluose, manau, prigesina ir rudeniškų atspalvių jiems suteikia slyva (rudeniškiems kvepalams itin tinkantis vaisius). Ir be abejo mano mėgstama nata - muškato riešutas (Nutmeg rolleyes.gif ).

Apskritai, mano nuomone, tai matyt vienas iš labiausiai vykusių ir vienas iš įdomesnių Clavin Klein parfumerijos kūrinių.
Atsakyti
vakar nuėjau į KristiAną. pataikiau pabendraut su pastoviai man mokančia įsiūlyti tai, ko noriu, konsultante. daug rinkom, uostėm, galiausiai ji man pasiūlė senuosius COCO edp. papurškė ant riešo gan gausiai ir liepė pavaikščiot valandą lauke. NEREALŪS wub.gif negaliu atsiuostyt... toks pudrinis, šildantis kvapas wub.gif nusipirkau visą butelį, tai jau kad kvepėsiu rolleyes.gif žiūrėsim ar neatsibos per rudenį ir ar žiemai juos pasiliksiu ar rinksiuosi kitus.
vakar su megztiniu, į kurio rankovę įsigėrė kvapas, norėjau eit miegot biggrin.gif šiandien atsibudusi kuo skubiausiai jį vėl apsivilkau ir toliau mėgaujuosi kvapu, nes laiko nerealiai gerai - nė vieni turėti kvepalai tiek nesilaikė.
šiaip šaltuoju sezonu man visuomet patinka Pure Poison - jų taip pat neatsisakysiu ir šiais metais
Atsakyti
user posted image
user posted image

Sie kvepalai man patys ziemiskiausi, kai spaudzia saltukas taip sildo wub.gif
Atsakyti
user posted image

nera laba jau sildantys, bet man graziai itin jie tinka sokant snaigem rolleyes.gif
Atsakyti
atsisiunčiau šį,pirkau neuosčius,labai patinka ir tinka rudeniui,žiemai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 10 11, 16:25)
atsisiunčiau šį,pirkau neuosčius,labai patinka ir tinka rudeniui,žiemai:

Pries metus turejau tokius, o pussesere turejo sviesiai rudus, tai pas abi greit ju neliko biggrin.gif
Atsakyti