QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 04, 09:58)
Tačiau parašysiu šiandien ryte kilusią mintį. Tokį puikų rudens rytą, kaip šis, labai jaučiasi nukritusių medžių lapų kvapas. Pagalvojau sau eidama, o su kokiu gi kvapu man tie nukritę lapai labiausiai kelia asociacijas? Ir iškart į galvą šovė
Secret Obsession by Calvin Klein.
Tik vienas didelis minusas mano nuomone šiems kvepalams - man labai nepatinka jų buteliukas, na negražus ir viskas

, net nesinori iš tokio kvėpintis

O šiaip šie kvepalai tikrai labai rudeniški.
Man vakar kažkodėl labai įstrigo šis pasisakymas
Šiandien aš kvepiu būtent
paskatinta vakarykščių Ingėno minčių. Man jie irgi labai rudeniški. Tik priėjau aš tokios išvados ne dėl artimumo lapų kvapui. Man jie tokie permainingi kaip rudens oras. Nežinau kodėl, bet kiekvieną kartą juose mano nosis išskiria vis ką nors kitą. Pvz. šiandien padvelkė raugintų agurkų prieskoniais, nors atrodo anksčiau tokių neužkabindavo. Aš juos testavau/atmečiau/vėl testavau/nusprendžiau kad erzina/vėl testavau/įsigijau ir dabar vėl galvoju, kad yra kažkas, kas labai nepastovu ir kelia smalsumą, bet ir dar kažkas, kas man nepatinka...
Dėl buteliuko priešingai - jis man labai gražus, nes primena figos vaisių
- iš karto kelia asociacijas su rudeniu ir asociacijas su Kroatija figų derliaus metu. Jau vien todėl aš noriu juos turėti. Šiltus prisiminimus kelia... Tegu ir retai besikvėpinčiau... Ir pačiuose kvepaluose nežinau kodėl, bet mėginu ieškoti kažko, kas susiję su figomis. Ir gal prisigalvoju, bet atrodo, kad jaučiu