man patys pačiausi Lancome Magnifique. tik jei ruduo šiltas - labai jau įsaldėja... vėsiam orui, o ypač lietingam, pats tas

mano ruduo bus su :

ir jei sie skleisis taip pat graziai ,kaip per karsta vasara(kuo abejoju) dar su siais:

ir jei sie skleisis taip pat graziai ,kaip per karsta vasara(kuo abejoju) dar su siais:

QUOTE(AMARILIS @ 2010 09 04, 17:22)
Kazkodel "patyrusiu parfumisciu" tarpe paplytusi nuomone, kad derinti kvepalus prie plauku ar drabuziu spalvos, rengimuosi stiliaus ar amziaus- neisprusimo zenklas. Atseit vienintelis kriterijus- ar kvapas patinka ir ar yra noro siandien pasikvepinti butent juo. As gi laikausi priesingos nuomones. Kvepalai man yra tam tikras aksesuaras, ivaizdzio dalis, kaip ir drabuziai, papuosalai, sukuosena, makiazas. Kas is to, kad man pvz. patinka persikine spalva, jei as zinau, kad man ji deja netinka? Arba merginai gali patikti trumpi sijonai, taciau objektyviai ivertusi savo kojas, parenka sau tinkamesni ilgi, nei super mini. o ar teisinga, jei 70 metu moteris rengsis vienodai su savo anuke? Tas pats galioja ir kvepalams. Reikia ivertinti, kokie kvepalai tinka prie tam tikros progos, drabuziu stiliaus ir svarbiausia zmogaus temperamento ir isvaizdos ipatumu. Tada bus sukurtas tam tiktas vientisumas, nebus taip, kad kvapas (nors ir puikus) atskirai, o zmogus- atskirai. Kitas dalykas, kad parinkti toki kvapa labai sunku, labai retai gali pataikyti i "desimtuka". Bet kai pataikai, tai jauti. Todel pvz. labai gerbiu moteris, kurie sugebejo parinkti sau tam tikra signature kvapa, ir nenori keisti ji jokiu kitu.
Kitas dalykas, kad i kvepalus galima ziureti ir kaip i tam tikra meno rusi. Dometis ivairiais, paciais netikeciausiais kvapu natomis ir t.t., taciau tai nereiskia, kad visa tai reikia purksti ant saves pries iseidama is namu
Kitas dalykas, kad i kvepalus galima ziureti ir kaip i tam tikra meno rusi. Dometis ivairiais, paciais netikeciausiais kvapu natomis ir t.t., taciau tai nereiskia, kad visa tai reikia purksti ant saves pries iseidama is namu

Labai pritariu.
Man pagal nuotaika-ne tik pagal ora, bet ir pagal drabuziu stiliu. Ir tikrai jauciu skirtuma, kai esu kardinaliai skirtingom plauku spalvom nusidazius- tie patys kvepalai kazkaip visai kitaip jauciasi ant manes .man:D visai kitaip jauciuosi su jais.

be konkurencijos rudenį Vanille Intense by Parfums de Nicolaï
Labas visoms!!
Gal kas zinot kur galeciau rasti siuos kvepaliukus: IMG:http://www.100aromatov.ru/photos/original/1746.jpg Pasiilgau sio kvapo, kazkada (pries keleta meteliu) ziema pirma karta juos isigijau.... ir dabar norisi vel jais kvepintis, bet va, nzn ar dar galima ju kur nors isigyti?!
rasykite i az

QUOTE(kirmeliuke28 @ 2010 10 01, 13:09)
Labas visoms!!
Gal kas zinot kur galeciau rasti siuos kvepaliukus: IMG:http://www.100aromatov.ru/photos/original/1746.jpg Pasiilgau sio kvapo, kazkada (pries keleta meteliu) ziema pirma karta juos isigijau.... ir dabar norisi vel jais kvepintis, bet va, nzn ar dar galima ju kur nors isigyti?!
rasykite i az

Gal jūs geriau tiesiog pavadinimą parašykit

QUOTE(kirmeliuke28 @ 2010 10 01, 14:09)
Labas visoms!!
Gal kas zinot kur galeciau rasti siuos kvepaliukus:
Pasiilgau sio kvapo, kazkada (pries keleta meteliu) ziema pirma karta juos isigijau.... ir dabar norisi vel jais kvepintis, bet va, nzn ar dar galima ju kur nors isigyti?!
rasykite i az

Myliu šaltuoju sezonu Dolce & Gabbana SICILY, bet jau pabodo, nusipirkau Bvlgari Jasmine Noir, nesusidraugavau
Kol dar ne taip šalta patinka Cristobal Balenciaga. Noriu kažko naujo, tiksliau dar neturėto kvapo, bet neišsirenku, svarstau gal... YSL Cinema

"Lancome Tresor" idealu rudens žiemos sezonui