Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

QUOTE(lapuaite @ 2010 09 04, 09:31)
sveikos 4u.gif  gal nelabai i tema as, bet noreciau pasiklausti.. turiu galimybe zymiai pigiau isigyti siuos kvepalus:
Hugo Boss- Orange
Carolina Herrera- 212
taciau beda, kad nera galimybes pauostyti.. gal kuri galetu apybudinti siuos kvapus? kiek zinau prmieji i salduma, o antrieji i gaivuma, niekaip negaliu apsispresti. ir kurie tinkamesni butu saltajam sezonui?
lauksiu nuomoniu 4u.gif

Man asmeniškai Hugo Boss Orange iš serijos kvapų "apie nieką".
O 212 kvapą aš gerbiu. Jis iš tiesų į gaivumą mano nosiai, bet tikrai ne banalus.
Taigi pati vienareikšmiškai ringčiausi 212. Bet ne rudeniui. Rudeniui, mano galva, abu šie kvapai perlengvi.

O šiaip pati nesuku galvos, kuo kvėpinsiuosi rudenį. Iš mano kvepalyno didžioji dauguma kvapų labai tinkami rudeniui. Va pastebėjau pvz. neseniai, kad Amouage Jubilation XXV daug gražiau, sodriau skleidžiasi atvėsus orui, nei kad vasarą thumbup.gif Vasarą dauguma kvapų, net ir gaiviųjų, nuo manęs greit pabėgdavo, nesilaikydavo.
Taip kad kvapus rudenį rinksiuosi tiesiog pagal nuotaiką, pagal norus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 09 04, 11:01)
Vakarinis - dieninis, vasarinis - zieminis - nesuprantu as to skirstymo. Kvepalai ir nuotaika, vieta ir be abejo pati asmenybe - man priimtesi kriterijai.

Ir pasakyti, jog netiks jums rudeni ne vieni ne kiti - keista  unsure.gif

Bet gal cia diletante as sioj srity  g.gif

Idomu ka Jus pasakytumet, jei ilgiau paskaicius perfumerijos temukes suzinotumet kad renkancios kvepalus dar atsizvelgia i tinkamas tam tikriems kvepalams amziu kategorijas ir net plauku spalvas blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 09 04, 13:31)
Idomu ka Jus pasakytumet, jei ilgiau paskaicius perfumerijos temukes suzinotumet kad renkancios kvepalus dar atsizvelgia i tinkamas tam tikriems kvepalams amziu kategorijas ir net plauku spalvas  blink.gif  lotuliukas.gif

Tai nieko keisto, gi ir maista kiti renkasi pagal plauku spalva irnesakyk.gif
Tiesiog nera ryskiu jokiu rodikliu, kad butent tas kvapas yra toks, kitas - kitoks. Labiau tik gaires, todel man visos tos teorijos yra labai realiatyvios ir tik prielaidu tipo. Zmogaus pojuciai labai skirtingi, kiekvienas per savo prizme uzuodziam, kiekvieno suvokimas skiriasi. Kvepalai butent isskirtine substancija, kurios neimanoma isprausti i remus. Cia nera juoda ir balta materija ir neuztenka pacio kvapo reagavimo su gamta, dar yra zmogus.
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2010 09 04, 14:22)
Kodel manote, kad Zalia Ruta neskaiciusi ar ilgiau neskaiciusi parfum temuciu?
Cia gal jusu balandziai klaidingai suburkavo biggrin.gif

Tegu zmogus gyvena temutem ir kitu mintim.. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 09 04, 14:34)
Tai nieko keisto, gi ir maista kiti renkasi pagal plauku spalva  irnesakyk.gif
Tiesiog nera ryskiu jokiu rodikliu, kad butent tas kvapas yra toks, kitas - kitoks. Labiau tik gaires, todel man visos tos teorijos yra labai realiatyvios ir tik prielaidu tipo. Zmogaus pojuciai labai skirtingi, kiekvienas per savo prizme uzuodziam, kiekvieno suvokimas skiriasi. Kvepalai butent isskirtine substancija, kurios neimanoma isprausti i remus. Cia nera juoda ir balta materija ir neuztenka pacio kvapo reagavimo su gamta, dar yra zmogus.
Papildyta:

Tegu zmogus gyvena temutem ir kitu mintim..  irnesakyk.gif

Supratau kad sujaukiau jusu uzdaro siauraus isrinktuju zinoviu ratelio ramybe, kur balso teise turi tik patikrintos dalyves, o visos kitos turi tik paklusniai ir tyliai pritarti ju negincytinai nuomonei unsure.gif
Atsakyti
Kazkodel "patyrusiu parfumisciu" tarpe paplytusi nuomone, kad derinti kvepalus prie plauku ar drabuziu spalvos, rengimuosi stiliaus ar amziaus- neisprusimo zenklas. Atseit vienintelis kriterijus- ar kvapas patinka ir ar yra noro siandien pasikvepinti butent juo. As gi laikausi priesingos nuomones. Kvepalai man yra tam tikras aksesuaras, ivaizdzio dalis, kaip ir drabuziai, papuosalai, sukuosena, makiazas. Kas is to, kad man pvz. patinka persikine spalva, jei as zinau, kad man ji deja netinka? Arba merginai gali patikti trumpi sijonai, taciau objektyviai ivertusi savo kojas, parenka sau tinkamesni ilgi, nei super mini. o ar teisinga, jei 70 metu moteris rengsis vienodai su savo anuke? Tas pats galioja ir kvepalams. Reikia ivertinti, kokie kvepalai tinka prie tam tikros progos, drabuziu stiliaus ir svarbiausia zmogaus temperamento ir isvaizdos ipatumu. Tada bus sukurtas tam tiktas vientisumas, nebus taip, kad kvapas (nors ir puikus) atskirai, o zmogus- atskirai. Kitas dalykas, kad parinkti toki kvapa labai sunku, labai retai gali pataikyti i "desimtuka". Bet kai pataikai, tai jauti. Todel pvz. labai gerbiu moteris, kurie sugebejo parinkti sau tam tikra signature kvapa, ir nenori keisti ji jokiu kitu.

Kitas dalykas, kad i kvepalus galima ziureti ir kaip i tam tikra meno rusi. Dometis ivairiais, paciais netikeciausiais kvapu natomis ir t.t., taciau tai nereiskia, kad visa tai reikia purksti ant saves pries iseidama is namu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 09 04, 14:31)
biggrin.gif O  Jusu labiau uzkabino mano parasas ar ne Jums rasytas pasisakymas? Ir kaip Jusu komentaras apie  balandziu burkavima susieja su kvepalais rudeniui ir ziemai?  mirksiukas.gif

Matote cia ateinu pasiskaityti apie kvapus, kadangi nei vieno nepaminejote, niekas ir neuzkabino verysad.gif

Sauletam siltam rudeniui kolkas tinka BLV edp II, kas bus veliau pati nezinau, ar trauksiu kazka is spintos ar teks pinigine paploninti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 09 04, 17:22)
Kazkodel "patyrusiu parfumisciu" tarpe paplytusi nuomone, kad derinti kvepalus prie plauku ar drabuziu spalvos, rengimuosi stiliaus ar amziaus- neisprusimo zenklas. Atseit vienintelis kriterijus- ar kvapas patinka ir ar yra noro siandien pasikvepinti butent juo. As gi laikausi priesingos nuomones. Kvepalai man yra tam tikras aksesuaras, ivaizdzio dalis, kaip ir drabuziai, papuosalai, sukuosena, makiazas. Kas is to, kad man pvz. patinka persikine spalva, jei as zinau, kad man ji deja netinka? Arba merginai gali patikti trumpi sijonai, taciau objektyviai ivertusi savo kojas, parenka sau tinkamesni ilgi, nei super mini. o ar teisinga, jei 70 metu moteris rengsis vienodai su savo anuke? Tas pats galioja ir kvepalams. Reikia ivertinti, kokie kvepalai tinka prie tam tikros progos, drabuziu stiliaus ir svarbiausia zmogaus temperamento ir isvaizdos ipatumu. Tada bus sukurtas tam tiktas vientisumas, nebus taip, kad kvapas (nors ir puikus) atskirai, o zmogus- atskirai. Kitas dalykas, kad parinkti toki kvapa labai sunku, labai retai gali pataikyti i "desimtuka". Bet kai pataikai, tai jauti. Todel pvz. labai gerbiu moteris, kurie sugebejo parinkti sau tam tikra signature kvapa, ir  nenori keisti ji jokiu kitu.

Kitas dalykas, kad i kvepalus galima ziureti ir kaip i tam tikra meno rusi. Dometis ivairiais, paciais netikeciausiais kvapu natomis ir t.t., taciau tai nereiskia, kad visa tai reikia purksti ant saves pries iseidama is namu schmoll.gif

Pasirasau po kiekvienu zodziu thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2010 09 04, 17:32)
Matote cia ateinu pasiskaityti apie kvapus, kadangi nei vieno nepaminejote, niekas ir neuzkabino verysad.gif 
Sauletam siltam rudeniui kolkas tinka BLV edp II, kas bus veliau pati nezinau, ar trauksiu kazka is spintos ar teks pinigine paploninti unsure.gif

Faktas kad tema neskaitoma - viena puslapi atgal (pries keturias dienas), pateikiu nuorodas kad Jusu nevarginti puslapiu vartymu biggrin.gif
http://www.supermama...?...&p=39911076

Du puslapius atgal (pries trys savaites)
http://www.supermama...?...&p=39579993 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 09 04, 17:40)
Faktas kad tema neskaitoma - viena puslapi atgal (pries keturias dienas), pateikiu nuorodas kad Jusu nevarginti puslapiu vartymu  biggrin.gif
http://www.supermama...?...&p=39911076

Du puslapius atgal (pries trys savaites)
http://www.supermama...?...&p=39579993  4u.gif

As pakomentavau tik viena jusu pasisakyma ir pasiulyma, aciu uz nuorodas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 04 rugsėjo 2010 - 16:51
As gi laikausi priesingos nuomones. Kvepalai man yra tam tikras aksesuaras, ivaizdzio dalis, kaip ir drabuziai, papuosalai, sukuosena, makiazas.

Jei taikot man, tai as butent ir sakiau - asmenybe. O kas ja sudaro - jus dali ir paminejot.

Nesiplesiu, nes visai ne apie tai rasiau, i ka cia kontraargumentavot.
Papildyta:
Kazkodel "patyrusiu parfumisciu" tarpe paplytusi nuomone, kad derinti kvepalus prie plauku ar drabuziu spalvos, rengimuosi stiliaus ar amziaus- neisprusimo zenklas.

Kam klijuojat atikete? Pati po savo postu pabreziau, kad nuomone diletantiska. Niekada nerasau kaip vieninteles ir absoliucius tiesios. Isreiskiau pasvarstymus.
Kaip zinia, redakcijos nuomone nebutinai sutampa su skaitytojo tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 09 04, 11:01)
Kvepalai ir nuotaika, vieta ir be abejo pati asmenybe - man priimtesni kriterijai.

Va ka rasiau. O kaip pasisuko diskusija, kad "70 metu moteris rengsis vienodai su savo anuke? Tas pats galioja ir kvepalams."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 rugsėjo 2010 - 17:21
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 09 04, 18:21)
Jei taikot man,

Ne, netaikau jums mirksiukas.gif Jei pastebejot, necitavau jusu zodziu. Tiesiog man pasirode idomu aptarti si aspekta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 09 03, 15:11)
gražus ruduo laukia rolleyes.gif o drakonas Cartier koks bus?

EDP 4u.gif Dėkui ax.gif
Atsakyti
Uzsimaniau rudeneliui situ
user posted image

Kaip manot ar Salvador'o Dali Dalissime kvapas tinka rudeniui?
Atsakyti