Man jie buvo pernai, uzpernai... siais metais kol kas jais dar nesikvepinau

Valentino V

QUOTE(rudenssniegas @ 2010 01 11, 17:23)
nu man jie tokie labiau vasarai,bet tik kad niekur ju neberandu pirkti

Man šiuo sezonu patinka YSL Cinema, Valentino V Absolu, Trussardi Inside, Maxmara-Maxmara, Rochas - Absolu bei Naomi Campbell - Naomi Campbell, Frapin 1270 ir populiarusis Givenchy - Hot Couture EDT (būtinai EDT
)...pagal nuotaiką juos keičiu

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 01 23, 15:31)
Man šiuo sezonu patinka YSL Cinema, Valentino V Absolu, Trussardi Inside, Maxmara-Maxmara, Rochas - Absolu bei Naomi Campbell - Naomi Campbell, Frapin 1270 ir populiarusis Givenchy - Hot Couture EDT (būtinai EDT
)...pagal nuotaiką juos keičiu

O vasara kokiais kvepiniesi?
Vasarą man patinka gaivūs, citrusiniai, pvz. Moschino Hippy Fizz, Funny praeitą vasarą, ateinančią pasiilgtais Rochas - Aquawoman...ir YSL Cinema Festival arba Cinema Scenario d`Ete ....vasarine, lengvesne versija...prisipažįstu - esu YSL Cinema gerbėja - vis prie jų sugrįžtu
...nors tikrai daug esu pabandžiusi kvepalų...matyt atradau savuosius

Kenzo Jungle- jau ne pirmą žiemos sezoną.
Chanel Allure,
CK Obsession night,
Britney Spears Midnight ir Hidden fantasy,
Max Mara
Kažkas min.ėjo Lolita Lempicka "L"- turiu, bet man jie visai žiemą negroja. Apskritai, jaučiu juos reikės perleisti kam nors.
Chanel Allure,
CK Obsession night,
Max Mara
Kažkas min.ėjo Lolita Lempicka "L"- turiu, bet man jie visai žiemą negroja. Apskritai, jaučiu juos reikės perleisti kam nors.

QUOTE(auroryte @ 2010 01 23, 19:20)
Kenzo Jungle- jau ne pirmą žiemos sezoną.
Chanel Allure,
CK Obsession night,
Max Mara
Chanel Allure,
CK Obsession night,
Max Mara

kurie kenzo jungle? O siaip lempicka L isiwaizduoju tik ziemai, nes ryskus cinamonas ir wanile, kitu metu laiku jie man wisiskai nesiderina, nors gal kaip kam

QUOTE(pelytea @ 2010 01 23, 20:59)
kurie kenzo jungle? O siaip lempicka L isiwaizduoju tik ziemai, nes ryskus cinamonas ir wanile, kitu metu laiku jie man wisiskai nesiderina, nors gal kaip kam 

Jungle elephant. Tigro net uosciusi nesu.

Na o "L" ar ne juros tematika buvo kurti? Taip, jie sunkkoki, bet nezinau, kazkuri nata mane erzina, tas saldumas kazkoks ikyrus, kutena nosi.
Visai pamiršau tik šiemet atrastus
Chopard Casmir....saldi vanilė ir cinamonas

QUOTE(auroryte @ 2010 01 24, 00:16)
Jungle elephant. Tigro net uosciusi nesu.
Na o "L" ar ne juros tematika buvo kurti? Taip, jie sunkkoki, bet nezinau, kazkuri nata mane erzina, tas saldumas kazkoks ikyrus, kutena nosi.

Tikrai?