Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

Ne, cia niekas kvepalais neprekiauja. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 11 27, 20:16)
Ne, cia niekas kvepalais neprekiauja. schmoll.gif

nu ot karviuks , parodytum nors kur ieskoti dirol.gif

rollick , kvepalu isparduotuve cia
Atsakyti
Sorry. tongue.gif
Tiesa sakant norejau, bet ant saves ispyliau pomidoru sultis... o poto jau pamirsau. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziuks @ 2009 11 27, 20:42)
nu ot karviuks , parodytum nors kur ieskoti  dirol.gif

rollick , kvepalu isparduotuve cia

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Siuo metu man tinka Max Mara....siltas uogyciu kvapas, kaip tik saltam sezonui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snzk: 29 lapkričio 2009 - 17:56
as savo cristobal balenciaga paivairinsiu YSL Cinema, kai jau issirinkau, sugalvojau SM atsiliepimu apie Cinema paieskoti ir ziuriu, kad ne as viena si dueta megstu naudosiu biggrin.gif
Atsakyti
Jau kurį laiką laikau paslėpusi Juliette Has A Gun „Miss Charming”, bet, atėjus šaltajam laikotarpiui, vėl užėjo noras kvepintis šiais kvepalais, nes jų kvapas man toks labai šiltas, idealus žiemai smile.gif
Atsakyti
Versace crystal noir, Lancome Hypnose,Moschino couture! ,praeitais metais dar coco mademoiselle EDP patikdavo,o sias jau nezinau,ne vienu sezonu jie man nebepatinka verysad.gif
Atsakyti
O as sia ziema,turbut,dazniausiai draugausiu su Mahora rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 12 08, 17:17)
O as sia ziema,turbut,dazniausiai draugausiu su Mahora rolleyes.gif

Kaip noreciau pratestuoti Mahora... ax.gif Apie ka jie kvepia? 4u.gif Nors mazo kvapo apipudinimo noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 12 08, 17:19)
Kaip noreciau pratestuoti Mahora... ax.gif Apie ka jie kvepia? 4u.gif Nors mazo kvapo apipudinimo noreciau 4u.gif

cia manau rasit atsakyma
Atsakyti
Man paciai keista, bet siuo saltuoju sezonu taip traukia kvepintis Gucci Envy Me g.gif Nors jie man labiau pavasariui. Gal praeis sita manija biggrin.gif
Atsakyti