Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

Tiek visi čia giria Cristobal kvepaliukus... Laukiu nesulaukiu ir aš savo miniatiūros iš ebay... Labai įdomu, koks gi kvapas. g.gif
Atsakyti
Rudenį ir žiemą žadu kvepėti šiais kvapais wub.gif+ dar keletas miniukų iš Hermes
user posted image
user posted image
Atsakyti
"Bobu vasara" man labiausiai patinka kvepintis Guerlain"Champs-elysees",E.Taylor"Diamonds and sapphires" bei Givenchy"Eau Torride",o siaip dar su rudeniu asocijuojasi Lancome "Poeme" ir Chanel Coco wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2007 09 17, 11:22)

Simara, 17 Rgs 2007 - 11:22, parašė:

Simara, 17 Rgs 2007 - 11:22, parašė:

"Bobu vasara" man labiausiai patinka kvepintis Guerlain"Champs-elysees",E.Taylor"Diamonds and sapphires" bei Givenchy"Eau Torride",o siaip dar su rudeniu asocijuojasi Lancome "Poeme" ir Chanel Coco wub.gif

o taip,svelni bangele rudenejancioje gatveje man puikiai isivaizduojama su Poeme kvapu..
linksta ir man akeles i juos ... o poeme miniaturiu gal kas kurnors matet ? 4u.gif
Atsakyti
Kai orai atsala, patinka kvepeti Dior Addict, Cristobal Balensiaga, Shalimar.
Atsakyti
Kažkaip užkliuvau už

http://www.aromat.ru...p...=1628&let=c

pasirodė šilti ir jaukūs. Kvapas ant lapelio laikosi jau šešta diena. Reikės dar juos pratestuoti.

Gal kuri turite? Idomu būtų sužinoti nuomones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 09 17, 12:16)

Africa, 17 Rgs 2007 - 12:16, parašė:

Africa, 17 Rgs 2007 - 12:16, parašė:

Rudenį ir žiemą žadu kvepėti šiais kvapais wub.gif+ dar keletas miniukų iš Hermes
user posted image

user posted image

Kas ten tarp cristobal ir Allure? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vixva @ 2007 09 17, 11:42)

vixva, 17 Rgs 2007 - 11:42, parašė:

vixva, 17 Rgs 2007 - 11:42, parašė:

Perskaičius aprašymą, pagalvojau, kad tokie kvepaliukai galėtų būti CACHAREL "LOU LOU" (atrodo, taip rašoma  blush2.gif ). Labai ilgai naudojau ir man labai patiko. Dabar vėl ieškosiu nusipirkti wink.gif

Perskaičius aprašymą, pagalvojau, kad tokie kvepaliukai galėtų būti CACHAREL "LOU LOU" (atrodo, taip rašoma  blush2.gif ). Labai ilgai naudojau ir man labai patiko. Dabar vėl ieškosiu nusipirkti wink.gif

O kaip butelka atrodo g.gif:
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 09 17, 11:54)

elva, 17 Rgs 2007 - 11:54, parašė:

elva, 17 Rgs 2007 - 11:54, parašė:

O as si rudeni sildysiuosi "Samsara", "Intuition" (naujausias pirkinys wub.gif ), "Glamourous", "Cristobal Balenciaga  wub.gif Kad ir kaip butu keista, bet atejus ziemai uzsinoriu gaivesniu kvepalu - del to, kad saldieji kvepalai radiatoriu prisildytos patalpose kazkaip pradeda slegti (jei gerai pamenu, tai Dolce Vita irgi ta pati rase? drinks_cheers.gif ),nors isejus i  salta lauka sunkesnieji kvapai atsiskleidzia visu savo groziu  wub.gif

O as si rudeni sildysiuosi "Samsara", "Intuition" (naujausias pirkinys wub.gif ), "Glamourous", "Cristobal Balenciaga  wub.gif Kad ir kaip butu keista, bet atejus ziemai uzsinoriu gaivesniu kvepalu - del to, kad saldieji kvepalai radiatoriu prisildytos patalpose kazkaip pradeda slegti (jei gerai pamenu, tai Dolce Vita irgi ta pati rase? drinks_cheers.gif ),nors isejus i  salta lauka sunkesnieji kvapai atsiskleidzia visu savo groziu  wub.gif

Tai vis delto Glamourous isigijai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 09 17, 12:53)

Seeme, 17 Rgs 2007 - 12:53, parašė:

Seeme, 17 Rgs 2007 - 12:53, parašė:

O taip!!! biggrin.gif Pasitaike labai gera kaina is vienos forumietes nupirkt tai neatsispyriau pagundai - juo labiau kad ju jau nebegamina bigsmile.gif Vis delto kvepia jie man... ir labai...blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 09 17, 13:51)

jadzka, 17 Rgs 2007 - 13:51, parašė:

jadzka, 17 Rgs 2007 - 13:51, parašė:

user posted image

thumbup.gif Na labai geras kvapas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovistoma: 17 rugsėjo 2007 - 13:08
praejusia ziema kvepejau Crystal noir. kazkaip pakolkas ju dar nesinori. bet labiau atsalus, visko gali but rolleyes.gif
Dior Addict wub.gif laukia savo eiles atvesus orams. ir dar Lolita Lempicka (obuoliukas ) wub.gif

paskaicius visus postus, persasi isvada, kad Addict ir Cristobal Balenciaga patys populiariausi atsalus orams rolleyes.gif
Atsakyti