Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

QUOTE(Dovistoma @ 2007 09 15, 21:44)
Aš rudeniui labai norėčiau Gucci  Envy  smile.gif Dolce Vita buvo rašiusi, kad jai šis kvapas asocijuojasi su pavasariu, o man šis kvapas yra tikrai rudens  ax.gif

O man su ankstyvu rudeniu asocijuojasi Nina Ricci L'air du Temps, Estee Lauder Pleasures ir Pleasures Intense - kvepia chrizantemomis, tokie nostalgiški... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovistoma @ 2007 09 15, 21:44)
Aš rudeniui labai norėčiau Gucci  Envy  smile.gif Dolce Vita buvo rašiusi, kad jai šis kvapas asocijuojasi su pavasariu, o man šis kvapas yra tikrai rudens  ax.gif

Man šitie irgi asocijuojasi su pavasariu ir vasara ax.gif Kai noriu gaivos, būtent jais ir kvėpinuosi, tačiau retai... Rudeniui norisi kokio sunkesnio, šiltesnio kvapo... smile.gif
Atsakyti
manau, kad pirksiu antra flakoneli Morgan Love wub.gif jie man saltiems orams labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as uzsimaniau guerlain samsara wub.gif ziemai bus pats tas cool.gif
Atsakyti
Kartais rudenį norisi ko nors apgaubiančio šiluma - sakykim, Addict arba Samsara. O kartais vasariškai sodraus ir saulėto - sakykim, J'Adore arba Givenchy Eau Torride. Kartais primenančio pirmąją tyrą pavasario žalumą ir žydrą dangų - sakykim, Green Tea arba Lanvin Oxygene. Kartais konkrečių gėlių, kurių rudenį nėra ir kurių pasiilgai - Aqua Allegoria Lilia Bella (lelijos) arba Insolense (žibuoklės), arba Diorissima (pakalnutės)... Na, pavyzdžių turiu ne itin daug, bet noriu pasakyt, kad ir rudenį gali tikti kuo įvairiausi kvapai...
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 09 15, 15:54)
O as vis i savo Cristobal ziuriu...  wub.gif

Apibūdinkit kvapuką prašom blush2.gif blush2.gif ax.gif

P.S. mano rudens smagumynai prasideda su L`ERBOLDARIO "Meharees",TBS "Vanilla",TBS "amorito",Versace "Crystal noir",Armani "Armani code".. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 16 rugsėjo 2007 - 22:54
as dar nuo praeitos ziemos turiu CK "Euforija", vasara man jinai visai netiko, taip pat versaci "Crystal Noir", na ir kokia gi ziema be saldumynu TBS "Vanilla" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 09 15, 17:21)
Man tai visai patiktų kvapas iš medžio, muskuso, kavos ir kokių gėlyčių biški. Kad nebūtų labai saldus ir ne visai vanilinis ax.gif Gal galit ką nors rekomenduot?

Perskaičius aprašymą, pagalvojau, kad tokie kvepaliukai galėtų būti CACHAREL "LOU LOU" (atrodo, taip rašoma blush2.gif ). Labai ilgai naudojau ir man labai patiko. Dabar vėl ieškosiu nusipirkti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vixva @ 2007 09 17, 11:42)
Perskaičius aprašymą, pagalvojau, kad tokie kvepaliukai galėtų būti CACHAREL "LOU LOU" (atrodo, taip rašoma  blush2.gif ). Labai ilgai naudojau ir man labai patiko. Dabar vėl ieškosiu nusipirkti wink.gif

Na labai geras kvapas, bet kavos aš juose neužuodžiu ax.gif Ir aš jų turbūt norėčiau vėl kada nors ateityje bigsmile.gif
Atsakyti
O as si rudeni sildysiuosi "Samsara", "Intuition" (naujausias pirkinys wub.gif ), "Glamourous", "Cristobal Balenciaga wub.gif Kad ir kaip butu keista, bet atejus ziemai uzsinoriu gaivesniu kvepalu - del to, kad saldieji kvepalai radiatoriu prisildytos patalpose kazkaip pradeda slegti (jei gerai pamenu, tai Dolce Vita irgi ta pati rase? drinks_cheers.gif ),nors isejus i salta lauka sunkesnieji kvapai atsiskleidzia visu savo groziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2007 09 16, 23:53)
Apibūdinkit kvapuką prašom  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif

P.S. mano rudens smagumynai prasideda su L`ERBOLDARIO "Meharees",TBS "Vanilla",TBS "amorito",Versace "Crystal noir",Armani "Armani code"..  smile.gif

Apie Cristobal galima paskaityti cia mirksiukas.gif

http://www.aromat.ru...p...d=524&let=c
Atsakyti
Man rudeni einami Lolita Lempicka "L", L'Or de Torrente, aisku, Yohji Yamamoto "Yohji" (siltiem sezonam jie kiek per sunkus), Lauria Biagiotti "Roma" bei vieni CK kvepalai, kurie grynai eglute kvepia, nepamenu pavadinimo nors uzmusk doh.gif
Atsakyti