Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

Sveikos Supermamos!!!

Atsalo orai, taigi noreciau suzinuoti, kokius kvepaliukus naudosyte? blush2.gif
Pati dar negaliu niekaip apsispresti ax.gif
o Jus? blush2.gif
Atsakyti
Šiandien manau, kad ir toliau naudosiu Guerlaino "Shalimar" - šildantis kvapas, bet negarantuoju, kad taip bus visą rudenį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 09 15, 16:33)
Šiandien manau, kad ir toliau naudosiu Guerlaino "Shalimar" - šildantis kvapas, bet negarantuoju, kad taip bus visą rudenį  cool.gif

O as vis i savo Cristobal ziuriu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 09 15, 16:54)
O as vis i savo Cristobal ziuriu...  wub.gif

Oi Cristobal! Svaiginantis aromatas... Mamos mylimiausias smile.gif
Man tai ir vasarai ir žiemai labai tinka Naomi Campbel Sunset. Vis užsiperku komandiruotėse būdama. ax.gif Jie taip labai įdomiai, sakyčiau pudra kvepia smile.gif Tai tinka visiems metų laikams. Dar turiu kremuką kūnui to paties kvapo blush2.gif
Norėjau kokius kitus kvepaliukus nusipirkti, nu niekaip neišsirinkau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 09 15, 16:54)
O as vis i savo Cristobal ziuriu...  wub.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi vis pagalvoju, kad reiktų pričiupti ir nusipirkt. Dbar vis išsitraukiu jau Moschino Cheap and Chic Ir dar apie Torrente pagalvoju. DAr ir YSL'o Cinema žvalgausi ax.gif
Atsakyti
Rudenį naudosiu - Organza Givenchy,Cristobal Balenciaga, Dior Addict smile.gif
Atsakyti
Kaip tik pagalvojau kad būtų neprošal panaši temelė. drinks_cheers.gif
Man kažkodėl savaime rudens - žiemos sezono kvapai skirstosi į dvi dalis: ankstyvo rudens - "Bobų vasaros" ir vėlyvo rudens - žiemos periodus.
Dabar dar nėra labai šalta, tai šiuo momentu esu užsikabliavus ant Dior Dune, Lancome Poeme, vis bandau jaukintis Cartier Must, Dior Dolce Vita, kažko ant cinamono, medienos traukia... rolleyes.gif O vėlesniam laikotarpiui jaučiu norėtųsi Givenchy Amarige Mariage, Rochas Absolu, be to, dar nuo pernai metų einu ratais apie JPG Classique. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovistoma @ 2007 09 15, 17:08)
Rudenį naudosiu - Organza Givenchy,Cristobal Balenciaga, Dior Addict  smile.gif

Šitie vėlyvam rudeniui turėtų būti super. good.gif
Atsakyti
Man tai visai patiktų kvapas iš medžio, muskuso, kavos ir kokių gėlyčių biški. Kad nebūtų labai saldus ir ne visai vanilinis ax.gif Gal galit ką nors rekomenduot?
Atsakyti
Dar galvoju apie BVLGARI BLV... irgi ziemai visai nieko wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Dolce Vita,2007 09 15, 17:14]
Dior Addict
Šitie vėlyvam rudeniui turėtų būti super. good.gif

Na jie man tinka ir patinka visada , o rudenį manau jie bus tokie sušildantys, ne tik sielą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovistoma: 15 rugsėjo 2007 - 20:27
Is mano turimu kvepalu, man rudeniui tinka: Dior Miss Dior Cherie, Addict, Cerruti 1881, Armani Mania, dar ir Gucci Envy Me ir Envy Me2 4u.gif
Atsakyti
Aš rudeniui labai norėčiau Gucci Envy smile.gif Dolce Vita buvo rašiusi, kad jai šis kvapas asocijuojasi su pavasariu, o man šis kvapas yra tikrai rudens ax.gif
Atsakyti