QUOTE(loja5 @ 2007 09 30, 11:28)
loja5, 30 Rgs 2007 - 11:28, para�ė:
loja5, 30 Rgs 2007 - 11:28, para�ė:
Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri
dirbau visai kitoje srityje nei dabar ieskausi, beto auginau vaikus ir 5 metus praleidau namie tai kol kas man viskas nauja, lyg kosmose
bet gal ir kvailai nuskambes taciau dirbti as nebijau ir netingiu, labaiusiai bijau streso kuris kyla darbuotoju tarpusavio santykiuose
nu bijau ir viskas...ankstesniajame darbe, beje, butent tokia situacija ir buvo kad daugiau slegdavo ne pats darbas o tai kad buvo keletas tokiu zmoniu kurie tiesiogine sio zodzio prasme gadindavo nervines lasteles, vien del ju nesinoredavo eiti i darba..gal kuri galit pakomentuoti ar pasidalinti patirtimi, gal jums irgi panasiai yra buve?
Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri

dirbau visai kitoje srityje nei dabar ieskausi, beto auginau vaikus ir 5 metus praleidau namie tai kol kas man viskas nauja, lyg kosmose

bet gal ir kvailai nuskambes taciau dirbti as nebijau ir netingiu, labaiusiai bijau streso kuris kyla darbuotoju tarpusavio santykiuose

nu bijau ir viskas...ankstesniajame darbe, beje, butent tokia situacija ir buvo kad daugiau slegdavo ne pats darbas o tai kad buvo keletas tokiu zmoniu kurie tiesiogine sio zodzio prasme gadindavo nervines lasteles, vien del ju nesinoredavo eiti i darba..gal kuri galit pakomentuoti ar pasidalinti patirtimi, gal jums irgi panasiai yra buve?
tokia pat situacija isgyvenau pries metus

imoneje pradirbaui beveik metus su tokiais " draugiskais" kolegomis tiksliau kolegemis!! visos isivaizduojate kaip buna kai moteriskes i viena kruva sueina. Po sito darbo mane nuolat kankindavo baimes ieskoti kito darbo butent del galimos itampos kolektyve.
Tai pat imoneje buvo labai didele darbuotoju kaita
Galiu pasakyti kad tai yra neisvengiamos situacijos, darbo paieskos yra kaip loterija. Stegdamasi uzbegti ivykiams uz akiu visada jeigu yra galimybe nuziuriu darbuotojus

kokia kolektyvo sudetis ( ko daugiau vyro ar moteru) tai pat paklausineju darbdavio po viso pokalbio kokie renginukai vyksta imoneje ir t.t