Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

Va aš irgi turiu klausimą.
Dirbau vienoje įmonėje - fiktyviai. tik dėl dekreto ax.gif Viskas baigėsi gerai - gavau visus pinigėlius kiek priklauso ir tt... bet dabar bėda yra kai nueini i pokalbį ir klausinėja apie tą buvusį darbą - ten tipo pradirbau apie pusę metų, bet po to "išėjau" į dekretą ir po metų įmonė bankrutavo... taigi kaip tokiu atveju reikia elgtis, ką kalbėti? ar reiktų darbdaviui pasakyti kad aš buvau įsidarbinusi fiktyviai, ar meluoti, prisigalvoti sau darbų, kuriuos ten atlikdavau? ar aplamai reiktų traukti į cv tokią profesinę patirtį g.gif
ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2007 09 28, 20:54)

Linjus, 28 Rgs 2007 - 20:54, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

Linjus, 28 Rgs 2007 - 20:54, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

Dirbau vienoje įmonėje - fiktyviai. tik dėl dekreto  ax.gif  Viskas baigėsi gerai - gavau visus pinigėlius kiek priklauso ir tt... bet dabar bėda yra kai nueini i pokalbį ir klausinėja apie tą buvusį darbą - ten tipo pradirbau apie pusę metų, bet po to "išėjau" į dekretą ir po metų įmonė bankrutavo... taigi kaip tokiu atveju reikia elgtis, ką kalbėti? ar reiktų darbdaviui pasakyti kad aš buvau įsidarbinusi fiktyviai, ar meluoti, prisigalvoti sau darbų, kuriuos ten atlikdavau? ar aplamai reiktų traukti į cv tokią profesinę patirtį  g.gif
ačiū už atsakymą 4u.gif

Dirbau vienoje įmonėje - fiktyviai. tik dėl dekreto  ax.gif  Viskas baigėsi gerai - gavau visus pinigėlius kiek priklauso ir tt... bet dabar bėda yra kai nueini i pokalbį ir klausinėja apie tą buvusį darbą - ten tipo pradirbau apie pusę metų, bet po to "išėjau" į dekretą ir po metų įmonė bankrutavo... taigi kaip tokiu atveju reikia elgtis, ką kalbėti? ar reiktų darbdaviui pasakyti kad aš buvau įsidarbinusi fiktyviai, ar meluoti, prisigalvoti sau darbų, kuriuos ten atlikdavau? ar aplamai reiktų traukti į cv tokią profesinę patirtį  g.gif
ačiū už atsakymą 4u.gif

nu manau, kad sakyti, jog dirbai fiktyviai tikrai neverta g.gif

QUOTE(Linjus @ 2007 09 28, 21:14)

Linjus, 28 Rgs 2007 - 21:14, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

Linjus, 28 Rgs 2007 - 21:14, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

o kokia ta eilutė?  g.gif  ax.gif

o kokia ta eilutė?  g.gif  ax.gif

biggrin.gif
tai ir yra eilute, kad atsirado nauja darbo patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, aš irgi jau pradedu po truputi ieškotis darbo, nes greit dukrytė eis į lopšelį biggrin.gif Turiu tokį klausimėlį: jeigu skelbime parašyta, kad siūlomas atlyginimas yra nuo 1300lt, tai ką darbdavys turi omenyje, ar tai , kad banduomoju laikotrapiu žada tiek mokėti, o poto gali tikėtis daugiau, ar ir per banduomąji galima prašyti dagiau g.gif Kažin kiek daugiau galima prašyti, jei siūloma pvz. nuo 1300 g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija*: 29 rugsėjo 2007 - 11:21
Turiu dar vieną klausimėlį. Jei kas galėtų man šiandien atsakyti, tai bučiau labai dėkinga, nes noriu rytoj važiuoti paduoti dokumentus dalyvauti konkurse blush2.gif
Pretendentų reikalavimuose būna parašyta:
* mokėti anglų kalbą pažengusiojo vartotojo lygmens B1 lygiu arba
* mokėti anglų kalbą pradedančiojo vartotojo lygmens A2 lygiu
Gal kas galėtų paaiškinti, kaip nustatyti ta savo kalbos mokėjimo lygį? Kaip parašyti tai CV; ar reikia rašyti, kad rašai, skaitai, supranti, laisvai kalbi angliškai ar reikia butent tą lygį nurodyti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
na, ka gi, as jau gavau savo pirmaji projekta daryti (cia toks kaip ir bandomasis gaunasi) thumbup.gif jeigu pavyks man ji gerai padaryt (o as labai tikiuosi, kad pavyks), tada darbinsiuos oficialiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2007 09 29, 13:29)

Natalija*, 29 Rgs 2007 - 13:29, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

Natalija*, 29 Rgs 2007 - 13:29, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

Turiu dar vieną klausimėlį. Jei kas galėtų man šiandien atsakyti, tai bučiau labai dėkinga, nes noriu rytoj važiuoti paduoti dokumentus dalyvauti konkurse blush2.gif
Gal kas galėtų paaiškinti, kaip nustatyti ta savo kalbos mokėjimo lygį? Kaip parašyti tai CV; ar reikia rašyti, kad rašai, skaitai, supranti, laisvai kalbi angliškai ar reikia butent tą lygį nurodyti? g.gif  blush2.gif

Gal kas galėtų paaiškinti, kaip nustatyti ta savo kalbos mokėjimo lygį? Kaip parašyti tai CV; ar reikia rašyti, kad rašai, skaitai, supranti, laisvai kalbi angliškai ar reikia butent tą lygį nurodyti? g.gif  blush2.gif

jei cia i valstybes tarnyba konkursas, tai pas juos dazniausiai reikia dokumetu irodanciu ta mokejimo lygi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri 4u.gif dirbau visai kitoje srityje nei dabar ieskausi, beto auginau vaikus ir 5 metus praleidau namie tai kol kas man viskas nauja, lyg kosmose biggrin.gif bet gal ir kvailai nuskambes taciau dirbti as nebijau ir netingiu, labaiusiai bijau streso kuris kyla darbuotoju tarpusavio santykiuose verysad.gif nu bijau ir viskas...ankstesniajame darbe, beje, butent tokia situacija ir buvo kad daugiau slegdavo ne pats darbas o tai kad buvo keletas tokiu zmoniu kurie tiesiogine sio zodzio prasme gadindavo nervines lasteles, vien del ju nesinoredavo eiti i darba..gal kuri galit pakomentuoti ar pasidalinti patirtimi, gal jums irgi panasiai yra buve?
Atsakyti
Sveikos,

aš irgi ieškausi darbo, esu iš Šiaulių. vasarą baigiau bakalauro studijas (verslo administravimo), dabar studijuoju magistrantūroje. išsiunčiau labai daug cv, tačiau dalyvavau tik 5 pokalbiuose, atrodo sekėsi neblogai, prižada paskambinti ir pranešti, tačiau nesulaukiau nei vieno skambučio.
praktikos neturiu jokios, išskyrus vasaros darbelius. ieškausi administratorės, vadybini kės darbo.
Atsakyti
Siauliai biggrin.gif tai jau kiek musu? atrodo 4, reiktu 6 tai galesim kviestis plepute i konsultacijas.
Nusivyliau darbo ieskojimu,bet suprantu,kad visko buna ,kad tas mano svajoniu darbas,kazkur netoli,tik reik nusiramint ir laukt,nesudejus ranku.na daabar pertrauka darau,nes mokslai spaudzia.
Nezinau ar i tgema, bet del isvaizdos einant i pokalbi,rubai kaip rubai,suprantu,bet va plaukai....as turiu ilgus plaukus,na ir nueinu pasileidus plaukus,visa grazi,pasitempus,bet pradejau manyti,kad palaidi plaukai,darbdaviui ne darbines nuotaikas gali sukelti.....o moterim irgi gali nepatikti,kad plaikstosi cia grazuole,matyt jai ne tas rupi.Na as taip pabandziau paanalizuoti.Ar kaip?Reiks i kita susitikima eiti su kuodu.

Papildyta:
Askai buvau pokalbiuos Siauliuose, tai tik vieni paskambino,o kiti elaiska atsiunte, uzjauciu.Nervu daug atima.Ieskodamos neblogos praktikos isigyjam, biggrin.gif
Papildyta:
O nemaloni atmosfera darbo kolektyve ir man buvo, na labai savimi pasitikejima numuse.Tad manau reikia kuo greiciau gero naujo darbo ir nebijoti,bent taip jau drasinu save.Na kazkiek padeda.
Atsakyti
aš tai prieš pokalbį pasidomiu į kokią įmonę eisiu darbintis... jei rimta, ir dar pareigos atsakingos tai rengiuosi oficialiai - kostiumėlis, ar kažkas panašaus: kostiumėlio kelnės ir tarkim kokie marškinukai. o va kai buvau pokalbyje dėl soliariumų administratorės tai ėjau su džinsais ir marškinukais - tvarkingai bet ne taip oficialiai... o kadangi plaukai iki pečių tai praktiškai visuomet palaidais einu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2007 09 29, 13:29)

Labas,
yra toks puslapis apie cv rašymą http://www.europass.lt/, ten yra paaiškinimai, kas tas A1, B1 ir pan.
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2007 09 30, 11:28)

loja5, 30 Rgs 2007 - 11:28, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri 4u.gif dirbau visai kitoje srityje nei dabar ieskausi, beto auginau vaikus ir 5 metus praleidau namie tai kol kas man viskas nauja, lyg kosmose biggrin.gif bet gal ir kvailai nuskambes taciau dirbti as nebijau ir netingiu, labaiusiai bijau streso kuris kyla darbuotoju tarpusavio santykiuose verysad.gif  nu bijau ir viskas...ankstesniajame darbe, beje, butent tokia situacija ir buvo kad daugiau slegdavo ne pats darbas o tai kad buvo keletas tokiu zmoniu kurie tiesiogine sio zodzio prasme gadindavo nervines lasteles, vien del ju nesinoredavo eiti i darba..gal kuri galit pakomentuoti ar pasidalinti patirtimi, gal jums irgi panasiai yra buve?

Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri 4u.gif dirbau visai kitoje srityje nei dabar ieskausi, beto auginau vaikus ir 5 metus praleidau namie tai kol kas man viskas nauja, lyg kosmose biggrin.gif bet gal ir kvailai nuskambes taciau dirbti as nebijau ir netingiu, labaiusiai bijau streso kuris kyla darbuotoju tarpusavio santykiuose verysad.gif  nu bijau ir viskas...ankstesniajame darbe, beje, butent tokia situacija ir buvo kad daugiau slegdavo ne pats darbas o tai kad buvo keletas tokiu zmoniu kurie tiesiogine sio zodzio prasme gadindavo nervines lasteles, vien del ju nesinoredavo eiti i darba..gal kuri galit pakomentuoti ar pasidalinti patirtimi, gal jums irgi panasiai yra buve?

Puikiai suprantu apie ka kalbi smile.gif Darbas man patiko, bet bendradarbiai buvo tokie intrigantai, megstantys konfliktuoti ir pan. As taip pat nenoredavau eiti i darba vien del ju verysad.gif Savaigaliai ir atostogos, man budavo be galo brangus. Bet paskui situacija buvo palanki mano naudai, atsirado darbo vieta kitoje vietoje (toje pacioje imoneje, tik geografine padetis kita). Nuo tada viskas ir pasikeite, dabar kolegos visai kitokie ir man zymiai smagiau dirbti.
Atsakyti